Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
edde6a.webp

Почему Малазия и Нидерланды молча, не вопят: "Отдайте нам свидетеля!"?
Представителю Government of the Netherlands [ имя не раскрывается ] прибывшему в Киев ночью, предоставлено свидание в специзоляторе СБУ с содержащимся там Владимиром Цемахом. Цель встречи нам неизвестна.
Ну и, самый, наверное простой вопрос, на который я не знаю ответа: почему Рада заседает ночью?
По "грандиозному" замыслу Зеленского в первый же день должны скопом быть приняты около 100 законов, в режиме беспрерывного голосования. Это все будет подано, как "решительные действия, не нужно терять время" и т.п В пакете и решение о полном составе правительства и реформе прокуратуры.
:D:D

Неплохой такой конспирологический источник:D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Думаю,поэтому:

"Макрон снова звонил Зеленскому. Кроме всего прочего, вот это фраза - "...donnez-leur ce qu'ils demandent ." "Отдайте им что они просят..." Мы не знаем о чем он. Никаких имен не называлось."

Ооооо, оттуда же:D

Встретишь Суслика, попроси его рассказать про ультра патриотов, которые получают больше чем в ЗСУ и снесут любого кто будет за рф. Их (он писал) в Крамахе немерянно, где они прячуться?
Не время еще:D:D

j7geja.webp

В новому уряді не знайшлось місця Уляні Супрун.
Так зажди буває. Під гаслами боротьби з корупцією
звільняють ту людину,яка реально боролась з корупцією
в медицині.
Слугам народу не потрібна Уляна, яка була близька до народу.
Вона їздила на роботу громадським транспортом.
Уляна не йшла на компроміси з корумпованими чиновникам, при закупівлі ліків,не втративши при цьому своєї гідності.
Вона закупляла ліки на 40% дешевше чим це робили до неї.
Багато чого вона зробила,ще багато чого не встигла. Але вона показала,що любить Україну і український народ,хоча їй не давали і всіляко перешкоджали, судились з нею.
Дякуємо,Уляні за її роботу,витримку і патріотизм!

Володимир Назар

:)

7jcfhd.webp

=================================================

ggjd2d.webp

=================================================

abdhf8.webp

Звідси --- ФБ

был такой хрен, в 2014-15 гг мистер 3М или что то типа такого, все знал, но не срослось

Тот, что на энную сумму поспорил, что путлер сдохнет за год?
Тут по стилю изложения похоже на смесь его и Пономаря)))

И там почему-то Баканов - положительный персонаж.

Думаю,поэтому:

"Макрон снова звонил Зеленскому. Кроме всего прочего, вот это фраза - "...donnez-leur ce qu'ils demandent ." "Отдайте им что они просят..." Мы не знаем о чем он. Никаких имен не называлось."
это ж не дело вчерашнего и сегодняшнего дня

Представителю Government of the Netherlands [ имя не раскрывается ] прибывшему в Киев ночью, предоставлено свидание в специзоляторе СБУ с содержащимся там Владимиром Цемахом. Цель встречи нам неизвестна.
ну то есть они тоже ночью где-то в телего прочитали, что отдадут егоо в ближайшие часы раше и раздуплились бегом?
Ну а про ночные заседания, так это не первый раз. Когда какие-то непредвиденные ситуации, когда в отпуск идут и важные решения ожидаются.
И потом, чисто физиологически-какова работоспособность человека ночью? Принимать законы, понимать, что принимаешь?
Нет, я отдаю себе отчет, что эти ребята умственным трудом не перегружают, кнопки давят, но и кнопку надо нажимать в бодром состоянии.

Правильно мыслишь. Вялым нажать кнопку очень проблематично. То по роялю можно всяким стучать, а тут только бодряк необходим.

Степан Полторак
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останні 5 років були дуже важкими для країни і для мене особисто.
Я дякую кожному солдату, офіцеру, генералу за те, що ми разом змогли реформувати Збройні Сили, за те, що ми разом почали змінювати відношення до військових і зробили все можливе аби армія була першим пріоритетом в країні.
Я багато чому навчився у кожного із вас, тому що ви люди, які мають величезне серце і ціль.
Переконаний: людина, яка ризикує своїм життям та керує кожного дня своїм підрозділом, приймає рішення, які, на жаль, за останні 5 років були не просто рішеннями, адже за кожним вашим рішенням стояло життя людей.
Я прошу всіх солдатів, офіцерів, генералів про декілька простих речей. Перше: завершити те, що ми почали, друге: щоб ми міняли відношення одне до одного і до кожного, хто проходить службу в Збройних Силах України.
Не хочу, щоб армія повернулася у 2014 рік. В мене жодного сумніву не має, що ви зі своїм досвідом просто не дасте це зробити нікому.
Я дуже прошу щоб ви зробили все можливе, аби Збройні Сили не виходили на другий план, щоб вони були завжди в пріоритеті.
Я дуже прошу передати вітання усьому особовому складу ЗС України.
Я тисну руку кожному солдату, офіцеру, генералу і дякую за те, що ви дали змогу мені як людині і генералу максимально зробити те, що можна було зробити, для наших Захисників. Дякую за те, що ви мені допомогли, за те, що повірили мені і разом ми працювали ці нелегкі 5 років.
Дуже сподіваюсь, що це були найважчі 5 років у житті нашої країни.

Честь маю!

Правильно мыслишь. Вялым нажать кнопку очень проблематично. То по роялю можно всяким стучать, а тут только бодряк необходим.

от, бродяга бронекопытный, вялым оно не только кнопки проблематично нажимать, но и менять демографию в пораженных районах тоже.

С первым сентября, днем знаний, еб их мать...

fba2af.webp

Як розійшовся фейк про обмін полоненими

Джерела. Звідки і як поширювалася інформація?

Із Telegram. Telegram-канал «Незыгарь» опублікував учора о 21:03 інформацію із запитанням «Процес обміну почався?» та дані про те, що колона автозаків у супроводі вертольотів прямує на аеродром.

Висновок 1: Telegram-канали не є достовірним джерелом інформації.

Із Twitter. Ілля Пономарьов написав у своєму профілі у Twitter про те, що сьогодні буде обмін полоненими. Цю новину підхопили українські ЗМІ. Спочатку із Twitter, а потім із Facebook Іллі Пономарьова.

Українські мас-медіа почали писати про це з посиланням на соціальні мережі.

Висновок 2: Не можна робити новини із твітів, якщо інформацію не можна перевірити ще з одного джерела.

Із Facebook. Анна Ісламова, депутатка Бучанської міськради, яку ЗМІ назвали співробітницею Верховної Ради. По-перше, вона, дійсно, була помічницею народного депутата попереднього скликання Артура Палатного. По-друге, помічник депутата (тим паче колишнього) може бути, але в конкретному випадку не є співробітником Верховної Ради. Жінка виклала у себе у Facebook пост про те, що обмін завершився. Моряки, а також Сенцов, Карпюк, Балух і Гріб летять додому. Жодного лінка чи джерела не вказано.

Цей пост поширив новопризначений генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

Це підхопили медіа. Ще раз: сотні ЗМІ почали розганяти це на основі поста, який поширив генпрокурор від колишньої помічниці нардепа, а та поширила від видання «Апостроф», яке посилалося на Twitter і Telegram-канали. Все.

Висновок 3: Не можна робити новини із Facebook-постів, якщо інформацію не можна перевірити.

Далі розвиток подій такий: українські («Шаурма Зеленского», «Легетимный» і т.п.) та російські («Незыгарь», «КлименкоТайм» тощо) Telegram-канали навперебій публікували інформацію про полонених. О 04:30 ранку відомість про полонених виклав у себе в Telegram-каналі головний редактор «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов.

О 06:00 ранку «Крим.Реалії» написали про те, що полонених доставили в Київ. Джерело — родичі одного з моряків.

До Києва приїхали рідні та близькі полонених українців. Паралельно з півночі у Жулянах чергували українські журналісти. Вели прямі трансляції, публікували новини.

В аеропорт прибули також політики. Наприклад, секретар РНБО Олександр Данилюк сказав, що обмін іще не відбувся.

О 08:30 ранку Офіс Президента та прес-секретар Юлія Мендель написали про те, що процес звільнення полонених триває. Щойно буде результат — про це повідомлять.

Незважаючи на офіційне спростування, ЗМІ продовжували поширювати інформацію, мовляв, українців одразу доправлять у лікарню, в аеропорту приземлилися військові літаки, робили трансляції з різних терміналів.

Майже об 11:00 ранку адвокат українських моряків Микола Полозов сказав, що не буде коментувати чутки і неправдиву інформацію.

Після 12:00 речниця СБУ заявила, що обмін полоненими не відбувся. Дата поки що не відома.

А тепер про причини

Ми можемо тільки припустити, чому поширили цей фейк.

Передумови:

1. Емоційна і болюча тема для українців.

2. Існує інформаційний вакуум щодо теми обміну полоненими.

3. Існують великі очікування щодо обміну утримуваних в Росії українців.

Проблема: неперевірена інформація.

Причини: Насправді такі вкиди роблять, коли хочуть змінити умови обміну. Наразі очікування в українців іще більш завищені.

Ми розділяємо думку Юрія Бутусова, який однією із причин цього інфовкиду бачить такого собі Володимира Цемаха. Це командир роти найманців 2014-го у Сніжному, який є одним із підозрюваних у розслідуванні збиття «Боїнга» (рейс МН17). Він уже заявляв, що причетний до вибуху літака.

У Нідерландах 2020 року має відбутися суд у справі про збитий літак. Окрім висновків експертиз, суду необхідні будуть свідки. Цемах — одна з основних цілей прокуратури Нідерландів. Він може заговорити, коли буде переданий до цієї країни.

Водночас Росії важливо, щоб Цемах не заговорив, бо саме після збитого «Боїнга» проти РФ ввели санкції. Якщо ж Україна його обміняє, то допоможе РФ уникнути відповідальності на міжнародній арені і зірве чи не найважливіше розслідування щодо відносин Україна – росія на цьому етапі.

А все чому?

Олександр Данилюк і СБУ вирішили попіаритися й у липні заявили ЗМІ, що затримали Цемаха і той володіє цінною інформацією про причетність РФ до катастрофи «Боїнга» (рейс MH17).

Ще одна причина — дискредитація українських ЗМІ.

Занадто велика ціна питання. Занадто болюча тема. Занадто самовпевнені лідери думок і медіа. На жаль.

Назад
Зверху Знизу