что занял и где? неяснобыл штурм и ПС занял ОП
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
что занял и где? неяснобыл штурм и ПС занял ОП
а что за красные флаги, коммунисты?Колонна из человек 300 подошла к Печерскому суду на Крещатике.
а что за красные флаги, коммунисты?

Вначале эпопеи пролезая по их костям почему то не слыхал таких заявлений,я против непонятных движений непонятных "патриотов",но вы бы воздержались от таких громких заяв.По-моему, пора уже порохоботам свой майдан выводить против ублюдков типа парасюков, скорападских, тягнибоков и т.д., а то эти казлы страну разорвут.
...но вы бы воздержались от таких громких заяв.
Andrey Basevich @AndreyBasevich 1 мин.1 минуту назад
Колонна из человек 300 подошла к Печерскому суду на Крещатике.
![]()
У зв`язку з інформацією, яка була оприлюднена у деяких ЗМІ, а також соціальних мережах, щодо причетності громадянина Садкового Олега Володимировича до протиправних дій, а також з приводу нагородження його Відзнакою Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя» мною прийнято рішення про скасування наказу про нагородження та направлено звернення на ім’я Начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області щодо перевірки зазначених фактів, а також вилучення зазначеної зброї до складів дозвільної системи МВС.
На даний час зброю вилучено працівниками МВС.
вы здесь старший? представьтесьвы бы воздержались от таких громких заяв.
.. а "хлопци на фронте голи и боси". Как так?
Кадровиков которые понабирали вот это нужно увольнять за профнепригодность. Или они специально отбирали поклонников ***ла, ****и и прочих новоросов для дискредитации новой полиции?
а может такое быть, что у человека мнение поменялось, раньше он был против, а теперь за?Кадровиков которые отбирали вот это нужно увольнять за профнепригодность. Или они специально отбирали поклонников ***ла, ****и и прочих новоросов для дискредитации новой полиции?
"Я вам відверто скажу - про це ми говорили з президентом, - що склалася дуже важка ситуація. У зв'язку з припиненням (постачання) електроенергії зараз росія вже припинила постачання антрациту, а це означає, що буде паралізована робота семи електростанцій України", - заявив Джемілєв.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Знаете почему меня тошнит от этих всех "настоящих патриотов" радующихся тому, что крымчане без света сидят? Потому что когда они без света и тепла будут сидеть - попрутся на Майдан свергать "злочинну владу".
Мозг он или есть или нет. И никаким патриотизмом его не заменить.