Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ (первый пост обновляется) - Part 4

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Мне обещали свозить куда надо, пострелять типа. ****, может, ******а какого получиться поздравить...

Украiна з новым годам!у наступным годзе мiру вашай краiне!
Падзяюся што прыеду да Харкава, да Бiловодску i Краснодону без вайны,без расейскiх найманцау i без мясцовых зраднiкау

Звонит сейчас сестра, говорит, ***рит так, что аж дрожит дом. Куда и кто, пока не знаю...

Вот где арте разгуляться было. Атака длилась 10 минут. За это время просто стыдно не накрыть ,тщательно прочесать все кусты артой. После смертей от арты, желающий сепаратизировать было бы в разы меньше. Романтика улетучиваются, пропорционально силе воздействия арты.

Десятки тысяч т.н. ополченцев - это не 20 проплаченных титушек...:увага:
Больше половины из ВС России, четверть добровольцы за русский мир из РФ,остальные местные.
Только 25% условно можно назвать ополченцами. Только за что воюют ополченцы ?

Не вижу штурма. Вижу прогулку вдоль лесного массива и пальбу от пуза в белый свет.

B6Mlq2AIEAE-c9o.webp

Максим Кицюк
56 мин. · IvanoFrankivsk ·

Є в Жмеренці одна бабка, до якої їздять зі всьої України. Вона дуже рідко помиляється, пророкує, тощо.

Я в це все не вірю. Але. Знаю факти, що вона багато разів пророкувала правду. І нещодавно її запитали про Україну. Її відповідь - дуже складний 2015. Трохи більш мирний 2016 і, початок змін - з 2017 року.

Ну і сказала, що путіна заб'ють навесні 2015 в чорнім авто свої ж.

Це був би найкращий подарунок на НР. Якби наші хлопці і дівчата, які боронять Україну, повернулися якомога швидше домів. І мир запанував би знову.

Слава Героям! Слава Україні! І з новим 2015!
https://www.facebook.com/kytsyuk?fref=nf

ну посмотрим :)

С наступающим!

Охуеть... И мы еще рыпаемся...

M5nBMmF7obQ.webp

В чому справа? Російский новорічний концерт іде по інтеру, зі всіма жартами стосовно ситуації. На екрані постійно кабзон, газманов, петросян і серед них Ані Лорак. Відомі "патріоти" України. Щось з інтер загнався. А потім буде вітання Порошенко?! Це абсурд..

Это у рашыков такая типа военныя хитрость. Новый год, укропы-то понажираются - можно будет смело ломануться
Они уже разок ломанулись на 1995 НГ, ****юлей крепко выхватили:узі: видимо ещё хотят:yahoo:

Назад
Зверху Знизу