Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ - Part 18

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Нафига вы с этой ***ней общаетесь, а?
facepalm.gif

На полігоні під Харковом вибухнула граната, поранені офіцер і курсант сьогодні 21:32123
Бойова граната РГД-5 вибухнула під час планових занять з вогневої підготовки біля села Великі Проходи на полігоні Харківського університету Повітряних Сил України ім.Кожедуба: поранення отримали офіцер і курсант.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Горбунов.

"Заняття включали в себе кидання бойових гранат. Одна з гранат вибухнула. Осколкові поранення рук і ніг отримали офіцер-викладач і курсант молодшого курсу інженерно-авіаційного факультету, які перебували в окопі. Обидва доставлені у військовий шпиталь в Харкові", - зазначив Горбунов.

За його словами, стан поранених задовільний.

"На місці інциденту працюють слідчі військової прокуратури Харківського гарнізону. Подія поки що не отримало кваліфікації та не внесена до Єдиного реєстру правопорушень", - додав Горбунов.

Читайте також: Під Харковом затримали дезертирів з гранатами
За його словами, практичні заняття з вогневої підготовки тимчасово припинені.

Як стало відомо, цим полігоном разом з університетом Повітряних Сил ім.Кожедуба користуються Харківський національний університет внутрішніх справ та військовий ліцей.

Жена премьер министра Арсения Яценюка - Терезия, спела во время интервью на украинском телевидении. Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А ни у кого нету в заначках видео, как поёт на украинском языке жена предыдущего нашего Премьера (Мыколы Яновича) .Прикольно было бы послушать.

Та я ж не спорю.Но она у нас с тобой разная.

Ошибаешься! но мое ж имхо оно похую пустили, как в песочнице по интересам;) а по факту не нравлюсь я тебе ты и выезжай, я тебе жить не мешаю

Еще одну статейку выложу.
Час грає проти окупантів, але й проти нас теж - Білозерська.

есть спорные места.
Но прочитать стоит.Я так думаю.
Прочёл. В целом - правильно, наверное. Только отжимать посёлки в серой зоне то таке. Серая зона быстро закончится. Донецк и сейчас без бинокля видно. Дальше что? В лоб на укрепления? Или Донецк пойти по тихому отжимать? Не сходятся края.

но мое ж имхо оно похую пустили, как в песочнице по интересам
В годовщину событий 1 марта 14 года пришел напомнить про свое имхо.Ну-ну.
а по факту не нравлюсь я тебе ты и выезжай, я тебе жить не мешаю
Уже все заметили завсегдатаи этой темы шо пользы от тебя никакой.Так шо ехай мимо дорогой товарищ.Аудиенция закончена.

Прочёл. В целом - правильно, наверное. Только отжимать посёлки в серой зоне то таке. Серая зона быстро закончится. Донецк и сейчас без бинокля видно. Дальше что? В лоб на укрепления? Или Донецк пойти по тихому отжимать? Не сходятся края.
а дальше по-тихому темными ночами вырезать орков прямо на позициях...

Процитирую шо мне понравилось.
Але колись Маргарет Тетчер, наприклад, вимагала, щоб Україна не відділялася від Росії. Де б ми були, якби її тоді послухали?

Треба робити те, що вигідно Україні. Якщо це не збігається із вказівками Заходу - вказівки Заходу треба ввічливо ігнорувати, з єдиним поясненням - вибачте, але ці рекомендації суперечать державним інтересам України.
І нікуди той Захід не дінеться. Вони все одно будуть нас підтримувати. Тому що Росію зірвало з котушок і їм необхідно її зупинити, інакше вони будуть наступними. Все. Для того, щоб вони стали на бік Росії проти України, в Україні має відбутися справжній ******ський переворот і масове винищення ЛГБТ, не менше. Щось не менш грандіозне і так само малореальне має відбутися і для того, щоб росія - тепер, а не два роки тому - пішла на Київ.
навіть розвішати їх на ліхтарях нічого не дасть. Якщо знищити один мафіозний клан, на його місце прийде інший. Бо такою є наша система і таким, на жаль, є поки що наше суспільство. Нинішніх можновладців нам не з Марсу прислали, наш народ сам за них проголосував. І це в кращому разі - просто новий клан. Бо скоріше - почнеться кривавий хаос, адже в Україні поки що немає потужної структури із залізною дисципліною, яка здатна швидко і мінімально болісно для держави перебрати на себе владу і змінити - або хоча б спробувати змінити - систему.

А на вопрос шо делать?Ответил бы так;
Спокойно без лишнего пафоса готовить операцию Буря по хорватским учебникам.Но начинать ее только когда сложится благоприятная обстановка.Увы это может случиться как завтра так и через годы.

Хватит, Парасюка мы уже выбрали, кухарка не может управлять государством.

Купили с потрохами этого энтузиаста, слава по Всем инфомедиа, деньги наличкой, какая кухарка - романтик:D

Купили с потрохами этого энтузиаста, слава по Всем инфомедиа, деньги наличкой, какая кухарка - романтик:D

Не засирай мне личку
diablo.gif

Cce2DD1XEAI9-Uf.webp

АВасильев ‏@_Bad_Albania_ 3 ч.3 часа назад
"Адвокат сообщил, чтоНадежде передали этот законопроект из фракции БЮТ"

Я ШОКИРОВАН, ПРОСТО ШОКИРОВАН!
НИКТО ЖЕ НЕ ПОДОЗРЕВАЛ!
ДУМАЛИ,САМА!

что сейчас мешает? До Спартака из Песок доплюнуть или в ДАП камень кинуть

низзя - перемирие! вот когда мирным дипломатическим путем не будет получаться, вот тогда пожалуйста... ну или снимай форму, одевай гражданское, и вперед на амбразуры!

CcfE8CXUEAAO2MX.webp

Каменяр ‏@hu_lviv 1 ч1 час назад
а шо? чувак має досвід по боротьбі з корупцією...
цінний кадр для міхо
на рівні з машою гайдар
CcfKL4aXEAIohdl.jpg

Ааааааааааааааааа, федоса его дружбан, с которым они, пуская пузыри, обсуждали овец, *****ом назвал:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:

Назад
Зверху Знизу