Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Hi!всем доброго утра!
А и я фанат оказуется фанат Голоса о как мб я где-то пропустил как славик в коалиции с зелибобиками?Валерій Прозапас
«Непідписання Вакарчуком писульки своєї ж партії - показник якості цієї затєї та черговий приклад гапоновщіни деяких "опозиціонерів".
Як і палатки т.зв. "правого сектора" імені фбсшного Бичкова-Скоропадського на мітингу.
Але, як завжди, чимала частина добрих українських патріотів ведеться на подібні розводки та намагається відтоптуваням на своїх же набрати очки там, де сценаристами апріорі запланована поразка для українського суспільства.
Тим більше, що завжди можна повісити своїх собак на Пороха або на "ЄС", за обставинами.
Це ж так зручно - замість нарешті навчитися робити справжні кроки до об'єднання, а не відтанцьовувати кварталівські або московські провокації.»
![]()
Любителю Голоса:
читайте внимательно и тексты, а не только на фото в стойку вставайте.
Фото Пороха с Аваковым и Вакарчуком совершенно ни к чему.
Текст попробуйте осилить.
Спам буду удалять.
Віктор Уколов
11 Min ·
Ще трохи несподіванок від SOCIS:
• Події розвиваються у неправильному напрямку – 56,1%
• Події розвиваються у правильному напрямку – 24,5%
Зеленський, попри його 41,1% від тих, хто визначився, за останні два місяці втратив 10%.
ОПЗЖ та ЄС – єдині дві партії, що поступово зростають. «Батьківщина» застигла в межах свого електорального ядра – 8,3%.
• Слуга народу – 33,9%
• ОПЗЖ – 16,3%
• ЄС – 15,4%
• Батьківщина – 8,3%
Втратила шанси повторно пройти до парламенту партія «Голос», що має зараз – 3,9%. Це наочно демонструє крах партійного проекту.
Більша частина опитаних дотримується думки, що у Володимира Зеленського було більше провалів, ніж перемог на посаді Президента. З вересня кількість таких респондентів збільшилася майже втричі (з 13,9% до 37%).
За п’ятибальною шкалою виконання Володимиром Зеленським своїх передвиборчих обіцянок переважно оцінюється на «1» (зовсім не виконано). А за представництво України на міжнародній арені – середнє значення дорівнює 2,8.