Такі приємні новини про створення мобільної мінометної системи. У мене на очах аж сльози виступили, затьмарили світ, уже відчував як мене зводить солодка судорога щастя, але ж у останю мить помітив, плять, у новині назву “Українська бронетехніка“. Такий кайф зіпсували.
Я, плять, не знаю, як ці говнороби можуть зробити свій мобільний міномет від початку до кінця. Тюрінгізмус був на випробуванні ММС на базі Барс-8М. На той системі єдину деталь яку поставила “Українска бронетехніка“ - це ствол міномета. У цілома машина – нормальна і має потужний потенціал, який, маємо надію, буде розкритий. А що до стволу - це була єдина хуйова деталь у складі комплексу.
А тут вони зроблять цілу систему. Уявляєте собі? Там всі деталі будуть хуйові. “Смерека“ із гівна та палок. Ну, так, у природі дійсно смерека із палок складається. А тут ще трохі гівна додадуть. Вони майстери.
Карочє, про “ствол“ міномета 120 мм від УБ. Продемонстрував чудові ТТХ – відхилення від табличної швидкісті більш ніж на 13%. Ще раз, новий ствол порівнянно з радянським стволом 2С12 стріляє минами зі швидкістью заниженою більш, ніж на 13%. А згідно з уставом, командир батареї заповнює формуляр на списання стволів при відхиленні від норми на 10%. Тобто, згідно із законом, нови стволи повинні бути відразу списані в утіль. І тут ну, прям очі у всіх відкрились. Так вот чому завжди недольот. Це зальот, товаріщі із ДНВЦ. Не недольот, а ваш зальот. Канєшн, почали там волати, мол, це порох не такий як надо (не той порох, що ходить на допити, а у прямому сенсі). Шостка перевірила – порох Ок. А вот ствол – ні. Поки машини поставили на зберігання, і думають, що зі стволами робити. І що з тими воєнпредами робити, що цю хуйню не виявили.
І тут гарна новина, УБ вже маючи такий богатий досвід з виготовлення стволів та гівноснарядів, на мобільну мінометну систему замахнулась. І вже фоти демонструє. Судячи по фотам, дорогі товарісчі із УБ, ваша “Смерека“ вже на етапі проектування має кучу проблем.