27.08.14 вторжение войск РФ

Спокойно Мимис, вы хороший человек, но все принимаете слишком близко к сердцу, я вас умоляю - берегите нервы.
Хотела ответить, да подзабыла.Спасибо на добром слове.
Накатала много, а тут форум подвис, не буду переписывать.
Да, даже просто выйти постоять-тоже дело. Надеюсь, послезавтра тоже получится в своем городе.
 
У меня такое впечатление, что наша диаспора в Америке и Германии более патриотичная, чем мы:D

Эт наверное потому, что они увидели как живут люди в этих странах и хотят своей стране лучшей жизни. Зебилы тоже хотят, но понятия "лучше" сильно отличаются.
Кто-то выше уровня бесконечной "водки и закуски" в силу ограниченности прыгнуть не может.
 
Всім доброго ранку і гарного дня!

9f83726cc2ce8e6119.png


У США запустили процес продажу Україні ракетних комплексів "Джавелін"

Агентство Міністерства оборони США з питань співробітництва в галузі безпеки офіційно повідомило про направлення до Конгресу США запиту щодо продажу Україні партії ракетних комплексів "Джавелін" на суму 39,2 млн. Напередодні цей проект був підтриманий Державним департаментом США.

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в США.

Таким чином, вперше на офіційному рівні публічно підтверджено готовність Вашингтону реалізувати проект з продажу Україні сучасного летального озброєння в рамках програми "Міжнародні військові продажі" (Foreign Military Sales, FMS).

"Перша закупка систем "Джавелін" є яскравим свідченням поглиблення взаємовигідного двостороннього військово-технічного співробітництва України та США", - зазначили в посольстві.

Раніше конгрес США затвердив попереднє рішення про продаж Україні протитанкових ракетних комплексів Javelin на суму 39 млн доларів.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Эт наверное потому, что они увидели как живут люди в этих странах и хотят своей стране лучшей жизни. Зебилы тоже хотят, но понятия "лучше" сильно отличаются.
Кто-то выше уровня бесконечной "водки и закуски" в силу ограниченности прыгнуть не может.
Нельзя одновременно и рыбку сьесть и на дерево залезть.Только полностью порвав с рюССко-совковым миром и его жизнью по понятиям можно построить нормально функционирующее обшество,а не попытками договориться где то "посередине"
 
Армія Inform
2 ч. ·
Ситуація в районі ООС: минулої доби один військовослужбовець загинув
03 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 41 раз порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення не сумісне з життям.
Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню.
Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.
 
Вся эта война для него настолько ни о чем, что мы даже себе представить это не можем. Это как люди на 6-м году войны едут отдыхать в Крым. Для них ничего не поменялось. Он не видит этого и не увидит.

Ці слова можна з впевненістю віднести до багатьох людей в країні. до ду-уже багатьох! І в цьому — одна з найбільших наших проблем, яка, власне, породжує купу інших.
 
Якщо це був контракт, і людина свідомо йшла на отримання високого грошового забезпечення, продавала свою найману силу для того, щоб захищати країну, – це був його вибір і тільки так.
Ні це не недолугий жарт чи стьоб, це слова... голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, народного депутата від партії «Слуга народу», Галини Третьякової, яка розповіла журналістам АрміяInform про «інноваційний підхід у реформуванні системи соціального захисту учасників бойових дій».
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

— Ми за аудит держави в цілому, зокрема пільг та соціальних виплат, які нині надають військовослужбовцям. Слід передивитися і перелік пільговиків. Якщо це був контракт, і людина свідомо йшла на отримання високого грошового забезпечення, продавала свою найману силу для того, щоб захищати країну, – це був його вибір і тільки так. Європейська практика обережно використовує пільговий механізм тоді, як ми призначаємо пожиттєве утримання і реальних пільговиків, і так званих. Маю на увазі тих, хто перебував на війні два-три дні й навіть не був «на нулі», проте теж має статус УБД і вимагає відповідного соцзахисту на рівні з тим, хто воював.
Купа пільг, розпорошених по законодавству, це зовсім не гарантії. Маємо відмовитися від радянських підходів, коли блага розписували на папері й не надавали де-факто у повному обсязі. Роздаючи пільги без обмежень, ми збираємо і тиснемо податками на тих, хто нині працює. Тим самим стримуємо економічний розвиток держави. Ще Маргарет Тетчер казала: «Немає жодних державних грошей, є гроші платників податків». Інтереси суспільства щодо економічного розвитку мають переважати. Ми не хочемо жити весь час в епосі тотальної бідності і не зростати.

Victor Tregubov
29 мин. ·
То есть как ФОПы душить, так узеленского державники и социалисты.
А как ветеранские льготы отменять, так либертарианцы.
Гибридная идеология, однако.
 
Ого, наркомана штырит до сих пор ???

=====
"Нам пришлось держать его за руки, чтобы он не пошел пешком к самому Луганску", - Пристайко о визите Зеленского в Станицу Луганскую. ВИДЕО
Во время визита в Станицу Луганскую Президент Украины Владимир Зеленский хотел пешком идти в Луганск, но его отговорили.
Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом случае рассказал в эфире ток-шоу "Право на владу" глава МИД Украины Вадим Пристайко.

"Честно говоря, нам пришлось держать его за руки, чтобы он не пошел пешком к самому Луганска. Потому что он сказал: "Это все моя земля, это все - украинская земля". То, что мы видели, как люди там живут, как они таскают этими тачками через разбомбленный мост, он им сказал, не скрывая за спинами охраны: "Я отремонтирую этот мост". Если вы видели, с сегодняшнего дня люди начали переходить по этому временному мосту. И строится новый мост", - сообщил Пристайко.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Мартин Брест
25 мин. ·
#наши_в_уряді
Посмотрел видео президента. Почитал новости про пильги и контрачей-"продавцов своей рабочей силы".
Не, ну точно у них там где-то сидит наш человек и советует им, как проебать Армию, дембелей и волонтёров.
Братик, не знаю, где ты служил и по какой вусовке получил своё убд, но если ты читаешь эти строки - лайкни пост. С меня коньяк. Военный, "старший лейтенант Шабо".
Выпьем вместе, в декабре, на Банковой))) хто в теме - присоединяйтесь, лайкайте, коньяка на всех хватит))

Иван Хащина
Прочитал статейку своим свидетелям пианино,истерика и кипишь"мы за него не голосовали""мы хотели изменений"так жрите теперь,вы же УБД по контракту получили.К коньяку я притащу яблочко и шоколадку.

Мартин Брест Иван Хащина бггггг)))) привет твоим
Иван Хащина Мартин Брест гггг,я им каждый день шлю когда читаю новости о новых решениях пианиновых))
Иван Хащина Мартин Брест ходят щас из под лоба смотрят бо я УБД по мобке получил)))
 
Юрий Бирюков
11 мин. ·
Минсоцполитики активно разрабатывает механизм восстановления выплат пенсий и пособий на оккупированной территории. В том числе - пенсий по инвалидности.
Основная проблема, кроме финансовой логистики, оказалась в механизме верификации. Но поскольку на Украину в этом вопросе якобы оказывает давление ООН (?), то принято решение учитывать справки от Д/ЛНР. Они же не соврут? Они же честно скажут про обстоятельства возникновения инвалидности у мужчин... призывного возраста.
 
Я буду в воскресенье обязательно на митинге во Львове. :україна:

Иногда думаю, может херня это все, как твм зелупы пишут: хватит майданить, работайте, вы что, хотите войны? И думаешь, ну правда, что я могу? Несколько дней назад посмотрела видео Александра Погребиского, такой убитый, такой растерянный-неужели все зря? Думаю-если такой человек в такой растерянности, то мне точно пора накрываться простынью и ползти в известном направлении.
Но потом отпускает, и встаешь и идешь, думаешь, что ребенка тянуть надо, думаешь, чем на следюущий год детей в таборе занять, таки втянулась я в работу с подростками.
Ну евонах-жить в эпоху перемен((((
можно не накатать а накатить пару грамм для успокоения нервов.
Егермейстер подойдет
не могу, здоровля не позволяет, сама бы рада накатить.
 
Москва. 4 октября. INTERFAX.RU - Предварительно согласован проект итогового документа саммита "нормандской четверки", сообщил "Интерфаксу" информированный источник.

"Проект итогового документа предварительно согласован. Он содержит перечень следующих шагов в части политического и гуманитарного урегулирования в Донбассе под эгидой "Нормандского формата" в рамках реализации Минского комплекса мер", - сказал источник.

Он отметил, что документ не содержит пунктов о передаче контроля за участком границы в Донбассе, а также о вводе миротворческой миссии в регион.

"Не исключено будет отдельно затронут вопрос обменов по формуле "всех установленных на всех установленных", - сказал источник.
Но Зеля скажет, что никаких красных линий они не переступили.
 
Виталий Портников
1 ч. ·
Зеленському варто зрозуміти, що він - не великий хитрун, який завтра обдурить Путіна і всіх інших, а просто клієнт досвідченого чекіста, який використовує його его для знищення України. Йому варто прислухатися до логіки тих, хто збирається біля його офісу і вимагає зупинити капітуляцію. Прислухатися просто тому, що ці люди можуть бути значно більшими реалістами, ніж він сам і його оточення. Тому, що вони вже проходили всі ці "курси миролюбності" і спроби обдурити Путіна у 2014-2016 роках, тоді, коли Зеленський і його друзі політикою не цікавилися.

Рейтинг - це ще не розум. Це просто підтримка неосвіченого, наївного і далекого від розуміння реалій населення, яке завтра може захопитися новим кумиром. Як дитина захоплюється новою іграшкою, коли стара йому набридає. Цю воду в решеті довго не втримаєш. Зеленському пора перестати думати про рейтинги і почати думати про Україну.
 
Трамп тоже зебил, он уверен, что Зеленский уже поборол коррупцию:

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Президент США Дональд Трамп заявив, що заблокував влітку військову допомогу Україні через високий рівень корупції і, щоб змусити Євросоюз надавати більше допомоги.

Як повідомляє "Європейська правда", про це Трамп сказав на прес-конференції з фінським президентом Саулі Нііністьо.

"Україна до нього (приходу до влади президента Володимира Зеленського, - ред.) була відома вражаючою корупцією. Вражаючою. Більше, ніж в будь-якій країні світу. Фактично вона вважалася однією з найбільш корумпованих країн у світі. І мені не подобається давати гроші країні, яка настільки корумпована", - сказав Трамп.

Він також заявив, що розблокував військову допомогу Україні через особисте прохання сенатора Республіканської партії Роба Портмана.

"Фактично, Роб Портман подзвонив мені - і немає нікого більш гідного, ніж Роб Портман з Огайо. Він подзвонив і сказав: "Будь ласка, розблокуйте гроші". Я сказав: "Роб, мені не подобається, що США - країна, яка завжди дає гроші, а Україна допомагає Європі і європейським країнам набагато більше, ніж вони допомагають нам", - сказав Трамп.

Він також повторив, що країни Європи повинні допомагати Україні більше, ніж США.

"Україна допомагає Європі і європейці повинні допомагати Україні. Вона як стіна між Росією і Європою: велика, широка, прекрасна стіна. І країни Європи повинні платити більше, ніж ми", - сказав він.

Нагадаємо, наприкінці серпня Трамп доручив своїй команді з національної безпеки переглянути програму фінансування системи безпеки в Україні. Затримка зумовила критику з боку Конгресу.

Washington Post писала, що адміністрація Трампа призупинила допомогу, щоб здійснити тиск на Зеленського для відновлення корупційного розслідування стосовно колишнього віцепрезидента Джо Байдена, який може кинути виклик Трампу на наступних виборах, та його сина, який був членом правління української газової компанії Burisma. Членів компанії звинувачують в ухиленні від сплати податків.

12 вересня Державний департамент США cхвалив 141,5 мільйона доларів допомоги в галузі безпеки для України, зокрема гроші на снайперські гвинтівки та гранатомети, і ще 250 мільйонів доларів, суперечливо затриманих адміністрацією Трампа.019/10/3/7101484/
 
Назад
Зверху Знизу