Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

🔴 15:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
сейчас главная интрига, кто будет в коалиции со "слугой" - оппо или баба Йуля... хотя оба варианта однозначно пиздец стране! осталось только дождаться оглашения реальных целей "СН"...
Зачем коалиция? Доберут мажоритарщиками.

Я пам'ятаю як мене тут клювали, коли я казала, що не хочу Гройсмана, не внуша довіри, та ти шо він же протеже ПАП-и. Кадри і команда, ще пропаганда, це такі промахи Пороха.

...
Пенсы на портрет Гепы мироточат.
Эт не помогло Жоппоблоку и они пролетели мимо Рады, надеюсь экзит -полы не ошиблись.
Не помогли и бигморды висевшие в день тишины с №1.
Кто-то таки умело развел ЗаЖОП и жоппоблок.
Промахнулся Гепа, стареет, чуйку потерял:D

Ймовірний розподіл партійноі частини за даними Національного екзитполу

jacae0.jpg

ФБ

Эт не помогло Жоппоблоку пролететь мимо Рады.
Не помогли и бигморды висевшие в день тишины с №1.
Кто-то таки умело развел ЗаЖОП и жоппоблок.
Промахнулся Гепа, стареет, чуйку потерял:D

Достатньо й Медведчуковського лайна в Раді буде.
ньюз ван та 112-й зробили свою справу.
Саме ці канали дали змогу підхуйловцям зайти в раду.

Коли Зеленбуд не знесе їх к хуям собачим, на першій хвилі популярності, то вони і його з лайном змішають. І Беня зі своїми плюсами не допоможе.
Все що від кацапів, то від лукавого.

Ну і як вам "я за клоуна голосував тільки б не Порошенко."?
Это уже устарело.
Сейчас у пивварэнычных другое "главное".
И это "главное" они будут мазать на хлеб очень скоро:
Главное, что ПЁС пролетел по всем фронтам
И это радует

Эти результаты - половина дела. Надо знать полный состав ВР вместе с мажоритарщиками.

Порошенко бачить партію "Голос" партнером "Євросолідарності" в новій ВР, а завданням – не допустити ОПЗЖ до реальної влади

Лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко називає своїм партнером у майбутньому парламенті партію "Голос" і закликає всі політсили, які, згідно з даними екзит-полів, проходять у парламент, відмежуватися від проросійських політсил.

"Стратегічні завдання – не допустити до реальної влади "окупаційну платформу", тепер вже саме так – цих путінських маріонеток не має бути ні в коаліції, ні в уряді, щоб вони зсередини уряду не виконували поставлених Путіним і Москвою завдань. Ми з вами маємо не допустити цього", - сказав Порошенко в неділю в Києві.

Порошенко зазначив, що його політична сила чекає, "що вже до ранку всі, хто проходять у Верховну Раду, відмежуються від платформи Бойка та Медведчука і засвідчать свою позицію щодо неприйнятності співпраці з п’ятою колоною".

Також лідер партії повідомив: "Своїм головним партнером ми вважаємо найбільш близьку нам ідейно партію "Голос"".

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

==============================================================

"Слуга народу" із задоволенням запросить "Голос" до коаліції — Зеленський

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

==============================================================

[/URL]

Пачиму ви нихатити услышать Бамбасс?
Славянск.
47 округ.
eba8ae.jpg

Зачем коалиция? Доберут мажоритарщиками.

думаешь по мажоритарке у них % будет намного выше? сомневаюсь... тут по списку за картинку голосовали, а там всё-таки уже конкретные люди! и тут уже как повезет... всё же есть реальные дела за какой-то период, а есть просто "я от Зеленского иду"

Пачиму ви нихатити услышать Бамбасс?
Славянск.
47 округ.
eba8ae.jpg

этих людей только могила исправит! жили 3 месяца при рашиках, когда грабили всех подряд и расстреливали без суда и следствия... после этого уже 5 лет в мирном цветущем городе... и один хрен подайте им "Рассея, Рассссея!" и "Хуйло маладец" :рл:

Трошки змінилось

[/URL]

В Киеве из 13 округов 12 под преЗЕком.

Всего ему пророчат 80 мажоров.
Остальных наберёт из перебежчиков.

ну что же... значит бараны выберут себе "латексного хозяина", который будет их брить, стричь, и иметь во все дыры! выходит людям нравится, когда их жучат на каждом шагу по поводу и без... синдром терпилы... видно у нашего народа уже на генетическом уровне это желание вечно страдать... зато всегда будет повод ругать власть! жаль только, что при этом пострадает немало адекватных людей... я с нетерпением жду официальных итогов выборов, чтобы наконец-то услышать истинную цель и задачу "команды Зе"! не эту телевизионную лапшу, которую они вешали на уши людям, а уже реальные их цели... ох чую это будет жесткий момент отрезвления всех этих "ходячих желудков"!

Аналогично)
Интрига таки есть. Неужели зебам удастся завалить четыреждыизбранного??

Я думаю, что удастся. :угу:

Тож была дилемма. 170-й округ, Салтовка.

Отож.
Поэтому в бюллетене с мажоритарщиками я выбрала программу по душе, а не партию.

этих людей только могила исправит! жили 3 месяца при рашиках, когда грабили всех подряд и расстреливали без суда и следствия... после этого уже 5 лет в мирном цветущем городе... и один хрен подайте им "Рассея, Рассссея!" и "Хуйло маладец" :рл:
Мариуполь:

Медведчук 31.87
Слуга 25.39
Вилкул 19.46
Шмарий 6.9
Вона 3.8
ЕС 3.09

Маріуполь, Славянск то я завжди знала, там хоч стріляй, а й стріляли, то бесполезно. А от інша частина України, я була впевнена, завжди проукраїнська, європейський вібір, НАТО, а воно от як вийшло. Чогось впевнена, що це таки КГБ- ешна робота раші на розкол України.

Виходить, що Лещенко пролетів )

А Дубинський виграв ((

[/URL]

А Київ, то Київ, бля, я в шоці.

Назад
Зверху Знизу