Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Я к букмейкерам хожу заряжаться оптимизмом. Они рискуют своими деньгами, в отличии от продажных социологов.

• 🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
А чого воно, пише шо я з Нідерландів? Ага, вже дойшло.)))

Так на ХФ такой опрос уж есть.
Таке опитування є і на Донецькому форумі, і на багатьох інших. І там де більшість учасників форумів займають проукраїнську позицію, всі ті опитування на користь Порошенка. А те опитування , на яке я посилався, то таки не з форумів.

а так хотілося оптимізму )))

хотілось би.
Але будьмо реалістами.
Договарювалися (начебто) про чесні вибори, що не буде чорного піару .
Але ж що зараз відбувається ? Самий справжній чорний піар . І час вибраний вдалий . Частину чорного піару вкинуто вже, частину (бомбіческу) анонсовано вкинути через тиждень
Термін вибраний якнайкращій. Гівно забродить в мережах. Для спростування потрібен буде час.
Кому нужні будуть результати розслідування через два місяці ?
-Ложечкі знайшлися, але осадочок остався.(с)

Кажись СБУ трохи проморгали вброс прохуйловців.

ВСУ разгромили подкрепление боевиков на Донбассе: первые подробности
воскресенье, 03 марта 2019, 16:08 Твитнуть Поделиться
переглянути новину українською
В зоне ООС украинские военные уничтожили автомобиль, который подвозил боеприпасы для обстрела позиций ВСУ.

Об этом в Facebook сообщил офицер ВСУ Анатолий Штефан "Штирлиц".

"В 14:13 2.03.2019 г. в полосе обороны механизированной бригады на Светлодарском направлении, наблюдатели одного из подразделений обнаружили грузовые военные автомобили противника ЗиЛ-131. Скорее всего, они подвозили боеприпасы для дальнейшего обстрела наших позиций. Уже через две минуты, в 14:15, воины Объединенных сил осуществили пуск с противотанкового ракетного комплекса по технике врага", - написал он.

По его словам, несмотря на значительное дальность до цели, старший сержант Юрий очередной раз подтвердил свой профессионализм, поразив ее на расстоянии 2800 метров.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Гівно забродить в мережах.
Я чогось більше переймаюсь тими , хто в соцмережах не сидить, а таких більшість. А те що у нас пишуть в пресі і показують по ТВ, ота більшість бачить і читає. І коли з такими, "не знаю як, але не так" спілкуєшся, то переконати їх дуже важко, бо вони по телевізору бачили зовсім інше.

Я чогось більше переймаюсь тими , хто в соцмережах не сидить, а таких більшість. А те що у нас пишуть в пресі і показують по ТВ, ота більшість бачить і читає. І коли з такими, "не знаю як, але не так" спілкуєшся, то переконати їх дуже важко, бо вони по телевізору бачили зовсім інше.

Та ото ж. Я ж не тільки про інтернет-мережі мав на увазі . Є й телевізійні мережі, є базарні мережі )) , а є й "електричні" :D

пс І нафік я в тій електричці проїхався ?..

Шо за упаднические настроения? Будем надеяться , что идиотов в стране таки меньшинство.

та то он давно не заглядывал к букмекерам, вот и запаниковал :D А если летом сделают дорогу в Феськи, то и с выборами в Раду все буде добре

))) Та тут не знаєш, де впадеш. Можна вийти на вулицю, просто з сосідами язик почесати, і почути таке, що в голову не вкладається.

Та ото ж. Я ж не тільки про інтернет-мережі мав на увазі . Є й телевізійні мережі, є базарні мережі )) , а є й "електричні" :D

споки, друже. Сейчас пенсам вкинут бабла, настроения поменяются. Кончится зима, уменьшатся платежки, пойдет зелень...:україна:

А если летом сделают дорогу в Феськи, то и с выборами в Раду все буде добре
Завтра в нашу область Президент завітає. Дочка з зятем працюють на АЕС. Недавно звонили, казали шо має і до них приїхати. А я то домую, чого це так жваво ремонтні бригади на дорозі в сторону Миколаєва працюють.))) Частіше б Президент до нас приїзжав.)))

Сейчас пенсам вкинут бабла, настроения поменяются.
Гы... так я тоже уже типа молодой, но пенс. Пару недель назад первую пенсию получил.Но чё то , чует моё сердце, шо я как молодой, с шаровыми пару тыщ гривен таки пролечу.)))

Завтра в нашу область Президент завітає. Дочка з зятем працюють на АЕС. Недавно звонили, казали шо має і до них приїхати. А я то домую, чого це так жваво ремонтні бригади на дорозі в сторону Миколаєва працюють.))) Частіше б Президент до нас приїзжав.)))

а погода у вас дозволяє дорожні роботи? До речі, березень наче має бути теплим. Це я щодо платіжок за тепло і газ. Згадайте, коли здавалось, що вже ВСЕ, держава висіла на волоску, ставалось чудо. Все буде добре.

j0bcee.jpg

ОПИТУВАННЯ
За кого ви голосуватимете на президентських виборах 31 березня? Повний текст читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це, шоб поптимізму трохи добавити)))

Из всех представленных кандидатов я лично хорошо знаю только Игоря Смешко. Толковый офицер, коллега, только по инженерной части, пересекались давно. Рекомендовать голосовать за него? Возможно. Особенно, если разрешит официально охотиться за головами сепаров за вознаграждение.

а погода у вас дозволяє дорожні роботи? До речі, березень наче має бути теплим. Це я щодо платіжок за тепло і газ. Згадайте, коли здавалось, що вже ВСЕ, держава висіла на волоску, ставалось чудо. Все буде добре.
Я на неділі , що пройшла, їздив в обласний центр, по роботі. На дорозі бачив, як мінімум шість бригад, які займалися ремонтом, при тому при участі більш сучасної техніки і технології.Я сам по фаху інженер будівельник. То можу сказати, що дорожні роботи проводились при нормальних умовах. В крайньому разі, в той день, коли я сам то все бачив.І хочеться вірити, що все буде таки добре.Але від вболівань чи переживань ні куди не дінешся.

Назад
Зверху Знизу