27.08.14 вторжение войск РФ

В МИДе Украины поставили Венгрии ультиматум

Министр иностранных дел Украины заявил, что Венгрия должна будет отозвать своего консула в Берегово до конца этой недели. В видеообращении на Facebook Климкин отметил, что если Венгрия откажется это сделать, Украина вышлет консула сама, пишет «Слово и Дело».

«Я предложил венгерскому министру отозвать этого консула. Если это не будет сделано на этой неделе, мы вышлем ноту венгерской стороне о его высылке. Именно на этой неделе», - подчеркнул он.

Глава МИД Украины отметил, дипломатический скандал из-за массовой выдачи венгерских паспортов украинским гражданам выгоден третьей стороне. По его словам, возможностью дестабилизировать ситуацию на Закарпатье может воспользоваться россия (страна-террорист). Климкин призвал воздержаться от проявлений межнациональной вражды.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
респект харьковчанам -

В городе Песочин Харьковской области команда энтузиастов-изобретателей разработала и создала разборный электровелосипед, который на одном заряде преодолевает 80 километров.
Этому байку, по словам создателей проекта "Мамонт-байк", не страшны грунтовки, бездорожье и горы, а городской асфальт и вовсе не создаст проблем. От зарождения идеи до создания первой серийной модели электровелосипеда прошло почти три года – за это время изобретатели перепробовали пять различных концепций. Сейчас байк может развивать скорость до 75 километров в час, а заряда аккумулятора в среднем хватает на 80 километров. Цена "Мамонта" в Украине стартует от 4 тысяч долларов, а за границей такие модели стоят в два, а то и три раза дороже, пишет SQ.

 
У Литві розпочались навчання “Кленова арка-2018” за участю українських військових
 
Україна планує розробити окрему резолюцію Генасамблеї ООН щодо мілітаризації Криму — глава МЗС

Міністерство закордонних справ України планує розробити окремий проект резолюції Генеральної асамблеї ООН щодо мілітаризації анексованого Криму.

Про це заявив міністр іноземних справ Павло Клімкін, передає «Інтерфакс».

«Є така ідея — зробити окрему резолюцію щодо мілітаризації окупованого Криму», — сказав Клімкін.

Він зазначив, що з території окупованого півострова поставляють військову техніку, до прикладу, у Сирію.

«Зараз Крим перетворився на одну велику військову російську базу. У нас є обґрунтовані підозри, що там може бути ядерне озброєння або, як мінімум, інфраструктура для ядерного озброєння», — сказав Клімкін.

19 липня менеджер з комунікацій Кримськотатарського ресурсного центру Ельвір Сагірман повідомив, що з весняного призову 2017 року кримчани проходять військову службу не лише на території окупованого півострову, а й на території материкової Росії.

У квітні 2017-го МЗС України вимагало від РФ скасувати військовий призов в анексованому Криму.

У серпні 2016 секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив, що Росія посилює військову присутність на території анексованого Криму.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Адвокат повідомив свої версії щодо пропозицій Росії з обміну Сенцова

Адвокат засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе вважає, що російські спецслужби запропонували свій варіант обміну українця на засуджених у США Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, а також на арештовану Марію Бутіну, щоб «вийти з переговорної кризи щодо Сенцова».
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Британська розвідка отримала від Скрипаля компромат на секретаря Радбезу РФ Патрушева

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назвали умову, за якої війська НАТО зайдуть в Україну для відбиття агресії Путіна

Якщо російські війська почнуть широкомасштабний наступ на Україну, то для вирішення конфлікту втрутяться країни-члени Північноатлантичного Альянсу.

Про це заявив екс-глава Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж в інтерв'ю "Апострофу" .

"Якщо війська Путіна почнуть широкомасштабний наступ на Україну, тоді вже НАТО розблокує свій умовний нейтралітет невтручання військовим чином – і я можу стверджувати про це офіційно. Адже це буде реальна загроза країнам НАТО і вони застосують фактор стримування Росії. Саме тому Путін не піде на широкомасштабні наступи, бо він чудово розуміє, якою буде відповідь НАТО",
– наголосив генерал.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
j2agdh.jpg


Митинг под Радой: активисты вновь требуют защитить иностранных добровольцев
У здания Верховной Рады проходит митинг, участники которого требуют узаконить статус воюющих на стороне украинской армии иностранцев.

ФАКТ. Представители партий «Национальный корпус», «Свобода» и других организаций собрали несколько сотен своих сторонников у здания парламента. Активисты призвали принять законопроект, который упростит процедуру получения украинского гражданства для иностранцев, которые воевали на стороне Украины
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Сегодня, 2 октября, Президент Украины Петр Порошенко подписал Закон Украины "О ратификации Генерального соглашения между Кабинетом Министров Украины и Правительством Республики Польша о сотрудничестве в сфере обороны".

"Соглашение предусматривает взаимодействие двух стран в вопросах обмена информацией, демонстрации вооружения и военного оборудования, совместных военных научных программ, двусторонних и многосторонних военных учений, военных культурных мероприятий и соревнований и тому подобное", - отметили в пресс-службе.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
В уряді представили модель проведення миротворчої місії ООН на Донбасі

"В України вже є бачення того, якою має бути миротворча місія ООН. Ініціатива України має бути консенсусною з більшістю країн. Якщо всі союзники підтримають запропоновану модель місії, у РФ не буде виходу", - заявив глава міністерства Вадим Черниш.

Раніше глава МЗС Павло Клімкін заявив, що Україна разом зі США, Францією та Німеччиною готують до внесення на голосування Радбезу ООН проект резолюції про введення миротворців на Донбас.

Також під час виступу на 73-й сесії Генасамблеї ООН президент Петро Порошенко закликав ООН ввести миротворчу місію на Донбас.

Нагадаємо, спецпредставник ДерждепуСША по Україні Курт Волкер повідомив, що Швеція, Фінляндія, Австрія, Білорусь, Сербія і Туреччина вже заявили про готовність взяти участь у миротворчій місії ООН на Донбасі.
0afcee.png

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
В Киеве суд арестовал без права на залог двух бывших правоохранителей, которых разыскивали семь лет по подозрению в пытках, сообщила 1 октября пресс-служба прокуратуры Киева.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Тихо сам с собою я веду беседу.
rom.gif
 
Нет, мы ведем наблюдение.
 
Олександр Махатков

Що можна побудувати на брехні??!
Совок!
Принаймні, зараз в залесья самий натуральний совок. Такий же, як і при есесері. Занедбаність, зубожіння і брехня. Тотальна брехня.

Що ж, хоче "побудувати" у нас кремль? Тут треба розуміти таке, - Мета в кремля одна - знічтожити Україну як державу і приграбастати її теріторію до свого совка. Вони всі!!!, своєю хворою свідомістю, до сих пір вважають Україну, як тимчасово втрачену ними теріторію!
Саме тому залєсьє вчипилося в нас мертвою схваткою!

І найкращій, підходящій екземпляр для цього на виборах, - це Тимошенко.
Чого ж, саме вона?

Перше, - кремль вважає, що в Україні достатньо совкового лекторату, який серьозно мріє про "халявну країну" і поведеться на красиві посули про "молочні річки з кисільними берегами".

Друге, - краще за Тимошенко ніхто так брехати просто не може! Стара перевірена коза, яка висить в них на гачку, отримала від кремля завдання і задравши хвіст поперла вперед. Завдання просте - дійти до "влади" і збудувати совок на руїнах нашої держави.

Кремль встраює любий варіант - і мирний розвал, і дійсна громадянська війна в результаті зміни курсу розвитку держави.

Тимошенко влаштовує теж обидва варіанти, бо завдання пу-тіна буде тоді виконано однозначно, Україна буде знищена.

Як вона це буде робити, добре видно по її намірах. Наприклад, - знищити Нафтогаз, та інше. Не будемо це обговорювати і аналізувати. З цим все достатньо зрозуміло всім.

Чим свідоме суспільство відрізняється від совка?
Зрілістю. Свідомим відношенням до майбутнього своєї держави.
От, тепер і настав час перевірити нас - наскільки ми відрізняємося від того імперського болота. Подивимося, чі спрацюють совкові лекала у нас. Чі відірвалися ми від імперії настільки, щоб стати міцною державою, самостійним гравцем в цивілізованому світі.

Є ще один показник совка, який робить з людей сліпу бидломасу - це "вялічіє". Саме його нав'язують нам наші ж псевдопатріоти. Наше національне "вялічіє". Наш "особливий шлях "розвитку". Не в Європу до цивілізованого світу, а навпаки - ізоляція і занедбання. Тоді вони бистро приберуть нас до своїх рук. Я не бачу, незважаючи на постійний прессінг, що воно в нас спрацьовує. І це добре. В цивілізованому світі треба мовчки рухатися вперед не замазуючи себе в тому, чого немає і в помині.
Саме це, є добрий показник нашої цивілізованості.

Найкращій примірник того, що нас очікує в майбутньому в разі приходу до влади "бабоюльківців“, - це теж саме ордло, теперішній Крим і інші окуповані імперією території. Примірник, який в цей час, а на дворі 21-століття, при розвинутому правдивому інформуванні досить достатньо показує убогість того напрямку руху. Рука не піднімається написати слово "розвитку". Бо то - регрес і смерть всьому.

В наших руках, - це усвідомити і зробити все для того, щоб ми не втратили Україну. Щоб ніколи не вирішували нашу долю слідчі так званих "мгб-кгб" спецслужб рф.

В 2014-му, ввівши "іхтамнєтні" підрозділи дрг гру рф, казачню, та автобуси з російською тітушньою і її емісарами на схід України кремль, його спецслужби розраховували на цих теріторіях на підтримку місцевого совка. Але, обламалися, не вийшло. І тільки повна окупація з допомогою регулярних військ рф сходу країни дала залєсью можливість зробити от те ордло.

Тепер перед нами стоїть іспит - зробити свій свідомий і вірний вибір як при обранні Президента, так і при обранні нових депутатів до законодавчого органу нашої країни.

А "жулькі-люлькі" повинні отримати від нас підсрачник, та такий щоб вже ніколи те кодло не оклигало. Ніколи. Десятки тисяч смертей українців, міліони знедолених - є нам нагадуванням їхнього "міру".

Крапка повинна бути поставлена раз і на завжди.

Ми пройшли певний, важкий, але вірний шлях. Так давайте з нього не звернемо. Ніколи.
Думаємо, не ведемося, даємо відсіч.

Це наша земля!
Слава Україні!
 
Хто з компа, там в тві у Михайла Демківа є порівняння "нового економичного курсу" йюлі і програми розвітку від нацбанку здаєтся. І вгадайте що було першим.
 
Адвокат повідомив свої версії щодо пропозицій Росії з обміну Сенцова

Адвокат засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе вважає, що російські спецслужби запропонували свій варіант обміну українця на засуджених у США Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, а також на арештовану Марію Бутіну, щоб «вийти з переговорної кризи щодо Сенцова».
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

суки, как обычно, выгадывают даже на таком!:відстій: за одного нашего невиновного хотят троих своих агентов вытянуть...
 
Назвали умову, за якої війська НАТО зайдуть в Україну для відбиття агресії Путіна

Якщо російські війська почнуть широкомасштабний наступ на Україну, то для вирішення конфлікту втрутяться країни-члени Північноатлантичного Альянсу.

Про це заявив екс-глава Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж в інтерв'ю "Апострофу" .

"Якщо війська Путіна почнуть широкомасштабний наступ на Україну, тоді вже НАТО розблокує свій умовний нейтралітет невтручання військовим чином – і я можу стверджувати про це офіційно. Адже це буде реальна загроза країнам НАТО і вони застосують фактор стримування Росії. Саме тому Путін не піде на широкомасштабні наступи, бо він чудово розуміє, якою буде відповідь НАТО",
– наголосив генерал.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
договор от весны 2015 года... правда тогда дело касалось только входа России с севера, сразу на Киев и далее на Запад... при вторжении из Крыма или наката из Дыры поддержка от НАТО была бы исключительно военной техникой и боеприпасами, но без привлечения своих военнослужащих! кстати, именно из Крыма на тот момент и было принято самое угрожающее направление, поэтому и был значительно усилен контингент в Румынии и Средиземном море... возможно это и сдержало рашиков от удара по Марику в тыл нашим войскам во время и сразу после Дебальцево
 
Coolman, недавно ведь біло от Геращенко.. Она про такое ни сном ни духом. А ведь она в группе переговорщиков.
Не читайте зик перед обедом и не смотрите зик на ночь.

а что такое "зик"?:незнаю: от рашиков можно ожидать чего угодно, в том числе и выдвижения таких условий... в первый раз что ли...
 
Навіщо у росЗМІ запустили чутки про обмін Сенцова: Геращенко озвучила цинічну мету
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу