27.08.14 вторжение войск РФ

Прокуратура міста Києва додає 2 нові світлини.
4 год ·
У КИЄВІ ЗАТРИМАЛИ КЕРІВНИКА ДЕРЖПІДПРИЄМСТВА, ЯКИЙ ВИМАГАВ «ВІДКАТ» У СУМІ 330 ТИС. ГРИВЕНЬ - ПРОКУРАТУРА

У середу, 7 березня 2018 року, Київською місцевою прокуратурою №6 спільно з ГВ БКОЗ Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області на одержанні неправомірної вигоди затримано керівника ДП КОДА «Київоблбудінвест».

Установлено, що керівник держпідприємства вимагав від представника будівельної компанії «відкат» у сумі 330 тис.гривень (12 200 доларів США) за вирішення питання про перерахування грошових коштів за фактично виконані цією компанією роботи з будівництва дитячого садочка в Київській області.

Директора ДП КОДА «Київоблбудінвест» затримано “на гарячому” під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури міста Києва
 
Ярослав Трінчук
5 березень о 21:46 ·
Особливість пропаганди ще й у тому, що її продукт (людина, яка вірить їй) переконаний, що думки, які він висловлює, його думки. У 1659 році платний агент Москви (Іван Сірко) підняв повстання проти гетьмана Івана Виговського. Засліплені пропагандою, що ніби то Виговський хоче віддати Україну полякам, козаки готові були розтерзати гетьмана. Про те, що чоловік 15 років виборював державу потом і кров'ю, і виборов її, ніхто й слухати не хотів. Наслідки - Україна на понад три століття втратила можливість стати державою. На початок ХХ століття більше 80% населення України неписьменне. І оця темна неписьменна маса слухає більшовицьких пропагандистів, і з ентузіазмом підтримує червоних. Наслідки - понад 20 мільйонів українців убито. Сьогодні Москва не приховує, що не дозволить Україні бути незалежною. Що робить багато українців? Підтримують москвинську пропаганду. Геть "злочинну владу"! До речі, сам термін, як і інші антиукраїнські, запущені Москвою. Польська влада, угорська, італійська, які продаються за москвинські гроші, не злочинні, українська, яка відстоює незалежність держави, злочинна. Масована пропаганда, а далі - якийсь москвинський провокатор (Семенченко) погрожує зброєю. Це не просто безвідповідально, це - злочин. Газове господарство, електрика, інфраструктури - це влада. Ну, паралізуєте на якийсь час її роботу, а там якась диверсія (а що вона буде, стовідсоткова гарантія) - і ні газу, ні електрики, ні продуктів. А далі - десант з Московії... Є надія, що СБУ з цим провокатором розбереться...



Ярослав Трінчук
Вчора о 20:57 ·
Розуміючи вагу слова і відповідальність за нього, мушу продовжити вчорашній допис. Як не дивно, але українці так і не усвідомили, що йде війна на наше знищення. Базікання, що ворог не у Москві, а в Києві, є не просто безвідповідальним - злочинним. І той, хто заявляє, що ворог не у Москві, а в Києві, є ворог України і українців. Є привабливі фразі, які кинули нам з Москви і які для нас наче б то мають сенс "злочинна влада", "боротьба з олігархами", "геноцид" (особливе значення це слово має, коли його викрикує стокілограмова тітка з двома сумками у руках). Але ми не хочемо розуміти, що це реалізація їхнього проекту "гнілая сєльодка". Нам кидають, а ми вже допомагаємо їм поширювати. Щодо олігархів. Якщо олігарх відстоює інтереси України проти Москви, то я з ним. Якщо демократ, ліберал чи націоналіст повторює москвинські штампи, то треба подумати, хто він. Олігарх - явище тимчасове, Україна - вічне. До Порошенка у мене більше питань, ніж у тих, хто кричить "імпічмент". Але поки що це єдиний політик у Європі, хто успішно протистоїть Москві. Я з ним. Юля належить до тих, хто бачить ворога у Києві. На моїй сторінці виставлено матеріал, де сказано, на скільки десятків мільярдів доларів вона кинула Україну. На мене образились за Семенченка. Я шаную чужу думку. Не наполягаю, що він дійсно провокатор, може, він і справді патріот України, але те, що довкола нього феесбешна агентура, сумніву не викликає І дії його якраз сходяться з діями тої агентури.
 
Не обращаем внимания на УП. Там в блогах и авторских есть и годнота порой


“Королі корупції” – як клан Амосових заробляє на державному університеті
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Видимо придется улицу в Харькове переименовывать снова
 
c7fddg.jpg
 
Видимо придется улицу в Харькове переименовывать снова

чё эт?



Зроблено в Україні
1 год ·
У 2017 році підприємства ракетно-космічної галузі України збільшили обсяги виробництва продукції на 26,3%

Підприємства ракетно-космічної галузі України Підприємства ракетно-космічної галузі України за підсумками 2017 року збільшили в порівнянні з 2016 роком обсяги виробництва продукції на 26,3% – до 4,6 млрд грн.

Обсяги реалізації продукції підприємств галузі за підсумками минулого року зросли на 24%, експорт продукції – на 8,1%.

Такі дані наведені у звіті голови Державного космічного агентства України (ДКАУ) за 2017 рік, розміщеному на сайті українського космічного відомства.

Згідно зі звітом, за підсумками 2017 року підприємствами галузі вироблено і реалізовано товарної продукції на суму понад 4,6 млрд грн, загальний обсяг валової продукції склав понад 5,4 млрд грн.

Як повідомлялося, в даний час в управлінні ДКАУ знаходиться 26 підприємств і організацій космічної галузі.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Видимо придется улицу в Харькове переименовывать снова
Сам Амосов то к фокусам потомков отношения не имеет. Дядька интересный был, но довольно жёсткий. Со слов тех кто общался непосредственно.
 
Vitaly Voloshkov

15 Min ·

Минюст начал опись и арест активов Газпрома. В доход общего фонда государственного бюджета Украины планируется взыскать 171 931 854 000 гривен.
нули тут не попутали? потому что это выходит около 6.6 миллиардов долларов! понятно, что "Газпром" в Украине успел обзавестись имуществом не слабо, но 6.6 ярда - это солидный куш... за такую сумму "Газпром" снимет с рабочих мест своих сотрудников в Сибири и бросит в бой с шашками наголо!
 
Сколько в Будапеште украиноязычных школ? Разговор надо начинать с этого. А потом продолжать -- а сколько в приграничных с Украиной районах украинцев? А может там им дать автономию?
 
Чёткий ТАСС


@ChetkiyTASS
3 мин.3 минуты назад
Еще
- Берите в руки карандаш ... мы начинаем вечер наш.


 
В МИД заявили, что никакой автономии на Закарпатье не может быть

Опубликовано: Среда, 07 марта 2018 21:45

Заместитель главы МИД Василий Боднар заявил, что никакой автономии для венгров на Закарпатье не может быть по определению.

Об этом Боднар сообщил на своей странице в Facebook.

"Не понимает, к сожалению, господин посол четких, неоднократных и очень официальных объяснений, что никакой автономии на Закарпатье не может быть по определению", - написал Боднар.

Он также отметил, что конструктивные предложения по вопросам образования и языка Будапештом игнорируются.

"Как и без ответа остаются наши конструктивные предложения относительно языка образования. Параллельная реальность...", - подчеркнул заместитель главы МИД.

МИД.jpg

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Надо с Румынией кооперироваться для отпора. Они вечно с претензиями и к ним. Автономия кого, нескольких сёл и Берегова? 12% венгров это повод к автономии, конечно.
 
Сам Амосов то к фокусам потомков отношения не имеет. Дядька интересный был, но довольно жёсткий. Со слов тех кто общался непосредственно.

У нас есть метро им. Масельского. Он и коммунист, и вор (имхо), и, самое главное, тестем был самого, блять, Ярославского. Зятек пролоббировал переименование станции метро.
 
Сколько в Будапеште украиноязычных школ? Разговор надо начинать с этого. А потом продолжать -- а сколько в приграничных с Украиной районах украинцев? А может там им дать автономию?

Путин хорошо башляет Орбану
 
Короли коррупции (с) :незнаю:

Думаю, отец, чьим именем они так здорово всего достигли, уже пять тыщ раз в гробу перевернулся от охуения и вопроса - "а шо, так можно было?"



Непогана Тетяна


@ian_tanya
11 мин.11 минут назад
Еще
Так, ми, визнаєм, що беремо гроші лупимо джинсу, але не все так однозначно☝🏻
#медіабляді

gde0aa.jpg
 
Сейчас минимальная зарплата составляет 3200 гривен.
:eek:
3723 грн
В Украине с 1 января 2018 года минимальная заработная плата увеличивается на 523 гривны – до 3723 гривен. Это предусмотрено в государственном бюджете на 2018 год.
 
Решение о повышении минимальной зарплаты до 4,1 тыс. гривен примут по итогам первого полугодия 2018 года. Сейчас минимальная зарплата составляет 3200 гривен.
Данилюк не в теме? Сейчас 3700 минималка. И до этого обещали что по итогам не полугодия , а квартала. Но то такое, интересно что за цирк придумают в госконторах чтоб не повышать. Сейчас уже многих на минималку посадили, каждый раз с повышением минималки лишая доплат. В результате что вахтёр, что руководитель подразделения, что его подчинённые могут получать одну и ту -же сумму на руки. Просто у вахтёра полтора года зарплата росла, а у других в лучшем случае на месте стояла. Достоялась до того что сравнялась. Теперь уже с повышением резать некуда, итак минималка бывает. До этого придумали за совместительство вместо пол ставки платить четверть. Только с последним повышением часто и эту четверть забирали. Теперь, наверное, чтоб не поднимать просто придумают 3/4 ставки на основной платить работе)
 
Это не цитата Данилюка, а вступление Букв.
Вы цитаты от слов автора статьи отличить не можете?
Слова Данилюка там в кавычках.
Ну тогда ляп журналистов. Потому что прозвучало так как будто єто сказал Данилюк, но біло передано не цитатой, а своими словами.
Решение о повышении минимальной зарплаты до 4,1 тыс. гривен примут по итогам первого полугодия 2018 года. Сейчас минимальная зарплата составляет 3200 гривен.

Об этом в интервью "РБК-Украина" рассказал министр финансов Александр Данилюк.
Тем не менее это не отменяет того что повышение минималки в таком виде бьёт по работникам работающим на государство. Знакомый пенс демонстрировал мне свои расклады как у него зарплата стоит на месте уже больше года , верней даже упала немного,а цены растут . Просто раньше он получал в сумме с надбавками два оклада, которые были выше минимальной зарплаты сами по себе, потому что он не рядовой работник, а теперь практически минималку. Пенсия у него уже выше зарплаты.
 
Дмитрий Тищенко
Вчора о 8:21 ·
Так написал, шо аж отдельно вынести хочу: :)
(Голосом Дроздова) Дети! Перед вами- зрадойоб. В своей естественной среде обитания он обычно робкий и не выйобуется. Но попадая в Энторнеты - весь преображается и превращается в эксперта по всем вопросам. В этой своей форме он готов устроить истерику и до всех доебаться. Даже внимательного исследователя это животное может поставить в тупик своим нежеланием пользоваться головой и неумением отстаивать свою точку зрения, если рядом нет его сородичей и хорошей кучи кала. Готовность зрадойоба срать в каменты невнимательные и неопытные исследователи часто принимают за желание вступить в дискуссию- но бывают страшно удивлены реакцией животного и потом долго чистят свою одежду и страничку. Самое разумное, дети- это не вступать в общение с этим агрессивным и не очень умным животным. Если избежать общения не удается- для начала попробуйте простые односложные фразы "Долбойоб у тебя в зеркале" и "да иди ты нахуй собака бешеная". Тогда зрадойб примет вас за своего, зауважает и может быть потом вам удастся выстроить с ним диалог, хотя ведущие исследователи сомневаются в целесообразности этого процесса ввиду атрофии мозга из-за гипертрофированных эмоций. Вот такое забавное животное.
 
Назад
Зверху Знизу