Краматорец!
Шоб фотки были мне!!!
Я тьак жалею, что нет машины под жопой и я не вожу в принципе. Я б сорвалась. И знаете почему? Потому что туда приедут те, с кем я больше всего хором хочу спеть - люди из оккупации, но НАШИ!!! Они тогда ехали на концерт в Марик, я помню. Я знаю, что им это было важно. И мне это важно.
У Краматорську Донецької області український музичний гурт «Океан Ельзи» 5 жовтня відіграє безкоштовний концерт.
Музиканти виступлять на стадіоні «Авангард». Відкриття входу о 16:00. Час початку концерту 19:00, повідомляється на сайті гурту.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Фотоотчет об одном дне работы наших депутатов...
,Бляди. Какие же бляди(((
Хотя, собственно, просто срез общества - 80% трудового коллектива бурно изображают работу, а 20% и вообще туда не ходят нахер
=
Простите. Я с ним подружилась. Теперь вас насиловать вот буду(((
Сергей Лунин
Щойно · Blagoveshchensk, Amur Oblast, Russia ·
В детстве, насмотревшись дыдыэровского кина про Чингачгука и Гойко Митича (мы так и называли идиотские экранизации Фенимора Купера и Карла Мая - "фильм про Гойко Митича"), я делил индейцев на хороших и плохих.
Классификация была проста, как палец в носу младенца:
Индейцы "за французов" - хорошие.
Индейцы "за англичан" - людоеды.
Прошло много лет.
Я знаю, что колонизаторы, каких бы кровей они ни были, святыми не бывают.
Я знаю, что колонизуемые тоже не подарки, и дело не в том. что у них отбирали земли. Часто они сами продавали свои земли колонизаторам, а потом грабили.
Я знаю, что крупнейшими работорговцами Африки были не португальцы, англичане или американцы, как это пишут дэбилы в своих жэжэшках. Крупнейшими работорговцами были свои, местные, африканские царьки и вожди.
Я знаю, что евреи расстреливали русских дворян.
Я знаю, что евреи помогали прятаться русским дворянам.
Украинцы создавали свою государственность, украинцы бросали свой народ под ноги имперской Москве.
Латыши хотели свободы, поэтому помогли большевикам поработить Латвию.
Перед каждым из нас стоит зеркало.
Перед каждым народом стоит зеркало.
Просто мы не любим видеть своё отражение.
Этот урод, в зеркале, не может быть мной.
Этот урод - французский индеец, по матери еврей, принявший мусульманство.
Ублюдок.
Бей его.
Это он во всём виноват.
=
Dmitro Vovnyanko
2 год. ·
Міноборони України оголосило про намір залучити до пошиву форми іноземних виробників. І зразу хвилями по мережі пішла зрада - уряд не думає про вітчизняного виробника, гроші українських платників податків підуть іноземцям...
А я вважаю що таке рішення - правильне. Давно пора. Позаяк - дістали українці своєю жадібністю і хитромудрістю. Бо я не розумію чому форма скопійована з голандської та з цілком притомними ТУ у підсумку вияляється чорти-батька-зна-чим?
Щойно нардеп Савченко заголосила що БТРи передані в ЗСУ - браковані. Так шановні, це не Полторак мутив з матеріалами, не Гройсман халтурив зі сваркою, не Порошенко електрику паяв з перепою, і не Муженко збирав картери з порушенням всіх вимог технології. Це не вони у відповідь на дорікання що брак зробили, волають: "Та я завжди так робив! Та що ти розумієш?! Та ти краще скажи чому Ахмєтов не сидить! Та за такі гроші подякуй що БТР взагалі з карданом! Та мені платити мусять лише за те що я сюди прийшов!"
Плавав - знаю. За період роботи на заводі і в різних фірмах я таких молитов від українськи пролетарів наслухався досхочу. Так наслухався, що в байку про працьовитих, пильних, відповідальних і охайних українців не повірю, мабуть, до самої смерті.
Підполковник Dmitry Marchenko нам-блогерам під час відвідин свого центру багато порозповів як опираються виробники перевіркам форми для поставок до ЗСУ на кінцевому етапі передачі - коли беруть готові зразки і перевіряють відповідність ТУ. Чого там тільки не було?! На рівні ВР вимагають перевіряти так: тканину - окремо, фурнітуру - окремо, а кінцевий вироб - Боже збав! Тупо не пускають перевіряючих з Центру Марченка на склади - фізично...
От і виходить. Партачить - швея і слюсар. З матеріалом мутить - власник фірми. Лобіює їхню халтуру - депутат. А коли форма доходить до частин, виявляється лайном і коли волонтери дружно волають "зрада!", хто винний? Міноборони і Генштаб.
Кожна Надюка вам це скаже.
Вихід очевидний. Запускати на цей ринок іноземного виробника та ставити рідних партачів в умови жорсткої конкуренції. І чхати на всі камлання про "підтримку відтчизняного виробника", позаяк хороший хлопець - не професія.
Серж Марко правильно сказав, шляхів у нас - або в НАТО, або - назад до берців "тисяча шагов". Практика показує, нашого партача скільки не вмовляй - діла не буде. То хай по краплі витискує з себе хитросклепаного хохла, до повного перетворення на українця.
На європейця.
Хай конкурує з європейським виробником і не ниє.
=
Верховна Рада України скасувала 5%-ве імпортне мито на брухт чорних металів, внісши відповідні правки в закон про Митний тариф.
За проект закону №3873 «Про внесення змін до закону України «Про Митний тариф України» щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку з метою першочергового забезпечення потреб оборонної промисловості та відновлення об'єктів інфраструктури» проголосували 251 народний депутат, повідомляють "Українські реалії" з посиланням на forbes.net.ua.
При цьому уточнюється, що законом встановлюються нульові ставки ввізного мита на відходи та брухт чорних металів замість діючих в розмірі 5%.
Глава профільного парламентського комітету з промисловості Віктор Галасюк під час представлення законопроекту зазначив, що скасування 5%-го ввізного мита є другою частиною пакету щодо підтримки гірничо-металургійного комплексу країни (ГМК).
«Ми з вами вже зробили стратегічний державний крок, підвищивши вивізне мито на металобрухт з 10 до 30 євро, даний закон вже набув чинності. Це, по суті, друга частина пакета, ─ повністю зняти ввізне мито на металобрухт. Що може бути простіше, ніж розуміти, що місцевого виробника потрібно забезпечувати сировиною в безперебійному режимі і робити її якомога дешевшою», ─ констатував В.Галасюк.
При цьому він підкреслив, що ГМК України ─ 25% промисловості, чверть експорту, на якому сьогодні тримається стабільність гривні і стабільність цін. Якщо в ГМК падає виторг, то валиться економіка і валиться добробут громадян.
111