Ничего личного, сразу предупреждаю)
Если уж ты занялся этим вопросом - найди, если не трудно, анонсы ее выступлений у нас. Я без подъебок. Вот что главное. А по поводу шалавы, сепарки, и шо там еще - я как раз так и не говорил. Продажная чуча - ну так куда это денешь?
У своєму Instagram співачка опублікувала відео, на якому подякувала прихильникам за палку підтримку.
Ви – неймовірні, дуже надихаєте творити щось нове та цікаве. Хочеться трохи поговорити про ситуацію, що склалася з Нацвідбором на Євробачення. Все, що стається, це до кращого,
– наголосила MARUV.
Та зазначила, що тепер матиме безліч часу, щоб зосередитися на роботі над новим альбомом та підготуватися до сольного концерту в Києві, а також
до музичної премії YUNA.
Анна Корсун закликала прихильників "збавити оберти" й сприймати те, що відбулося, більш спокійно – так, як зробила вона.
Я дуже не люблю конфлікти. Агресія ніколи нічого не вирішує, тож хочу попросити вас не піддаватися провокаціям, а підтримати мене своїми усмішками та повними залами на концертах,
– пояснила співачка.
"Те, що ви слухаєте мою музику – це найкраща підтримка та подяка", – підсумувала MARUV.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Здесь она анонсирует сольный концерт в Киеве .
Но какое это имеет отношение к тому, как её здесь обзывали ?
Она и в Европе даёт концерты, и кругом, где договорятся.
Ты видишь, что девочка только-только начинает раскручиваться ?
А музон её песни был хитовый. могла взорвать зал молодёжный на Евровидении . Жаль, что не срослось.
========
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.