Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

🔴 19:52 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 19:52 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Мы тут общаемся с гостями из Грузии, возник вопрос.что такое УкрПолЛит бат или бриг и нахуха?
Уже более трёх лет, а смысл в чем? Один хрен воевать он не будет

• 🔴 19:52 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Вам уже задавали вопрос - какая ещё страна в Европе ведёт реальную войну?
Ему пох, война, мир. Ему жрать хо. А то, шо пенсы жили хреново во все времена, ему тоже пох. Ему давай хорошо и сегодня.
Вспоминаю бабушку одноклассника, колхозницу, пенсия 16 рублей-70-е года.
Шоб вы так жили на такую пенсию...

Вот так деда Панаса, тфьу, деда Панька, даже кацапы не опускали
Где суслика дел,живодер, бля?
Кот-котыч

Вот причем тут опускать?
Я считать не считала, но Владимир хреново количество раз шарпал меня тут. Да, большей частью, для пошутить поседнее время, типа того, вроде как.
Но я вижу, во что это может перерсти и нах оно мне надо?
Дай Бог ему здоровья, на голову в том числе. Как и мне. Как и всем нам.

Кот-котыч

Вот причем тут опускать?
Я считать не считала, но Владимир хреново количество раз шарпал меня тут. Да, большей частью, для пошутить поседнее время, типа того, вроде как.
Но я вижу, во что это может перерсти и нах оно мне надо?
Дай Бог ему здоровья, на голову в том числе. Как и мне. Как и всем нам.

Сорри, я всего лишь читатель этой ветки. И если обидел Вас или Владимира чем-то, извините.

Тю, чего?) В рамках общения тскзать. Не думаю что Балик обиделся. У него с ЧЮ все норм, по моему.

Шо ты ты хочешь, деда?
Мне на тебя реагировать лениво. Вот честно. Еще раз повторяю: меня обидеть в интернете практически невозможно, потому как я понимаю что :цехф:
Да, тогда, через моих детей ты меня задел. Вот за детей взрываюсь. За Украину взрываюсь, за фейки в ФБ. Мои фбшные друзья в курсе, что меня лучше не трогать, не отмечать в каких-то мутных постах и репостах, матюков нагну.
Да, нагну матюков. Могу и тебе выписать. Но лениво.
Хочешь позаигрывать, пошутить по доброму? Да нахер надо! Я не сильно злая и память у меня так себе, но ты ж сам не даешь забыть свою сучщность.Тут масса примеров, как ты не за хрен собачий сначала типа по доброму шутишь и троллишь участников ветки, а потом обижаешь на ровном месте. Оно мне надо? Поэтому я не хочу гулять в такие игры.
И спасибо большое за яркий пример. Я отчетливо понимаю, что молодость, даже относительная, в моем случае, это недостаток который быстро проходит, а на твоем примере я хорошо вижу, какой не хочу быть. И буду стараться.
Если зацепила-извини, но нет у меня желания мирно балагуря нарваться на твои оскорбления на ровном месте, как это происходит с другими юзерами.
Гуляем по разным песочницам. Гуд?
Мимис! Ну побойся ты Бога! Ну какой я тебе деда? Старенькая, сильно старенькая ты, чтобы моей внучкой быть. Говорят, в одном доме престарелых обитать будем!:D Ну, а по разным песочницам - не знаю, ветка то одна. И когда баба матюгается, меня на рвоту тянет, не люблю я этого.:відстій: Заметь, кстати, из форумчанок, шо здесь обитают, матюгаешься только ты. Дальше без комментариев.:джаз:

Бегемот в бешенстве - опасная штука

Бля, я думал, украинский политиколитературный батальон

Оооооо, вернулось старое....
Мимис +. panzer90 - жесть реакция. Владимир - это у вас сезонное?

Я помню когда Владимир устраивали тут скандалы, посылали матом очень многих. Потом он исчезал. Потом появлялся вновь, но вел себя относительно адекватно, хотя чувствовалось что многие зная его "особенности" вели себя иначе с ним. Пришла осень...
Кстати, по себе знаю - это самый сложный тип человека в обществе, собственно, для общества. Человек адекватен, может быть даже любезен. Внезапно, окружающие узнают что человек авторитарен, заводится с пол оборота чуть что ему "против шерсти", и не контролирует себя. Окружающие переживают "гнев" этого индивида, достается всем. Потом он опять адекватен, любезен, но все должны ТЩАТЕЛЬНО ПОДБИРАТЬ СЛОВА, чтобы не приведи Господи полусловом не задеть его самолюбие. Но все без толку, т.к рано или поздно ЭТО произойдет и все только и думают, как было бы хорошо если бы он куда-то делся, т.к с откровенным мудаком вести себя куда проще, чем с импульсивным холериком, который в нормальном состоянии чуть ли не душка....
В ветке нет наверно человека, который бы имел хотя-бы десятую долю конфликтов с окружающими, которые имел Владимир. Доколе? :)

Оооооо, вернулось старое....
Мимис +. panzer90 - жесть реакция. Владимир - это у вас сезонное?

Я помню когда Владимир устраивали тут скандалы, посылали матом очень многих. Потом он исчезал. Потом появлялся вновь, но вел себя относительно адекватно, хотя чувствовалось что многие зная его "особенности" вели себя иначе с ним. Пришла осень...
Кстати, по себе знаю - это самый сложный тип человека в обществе, собственно, для общества. Человек адекватен, любезен. Внезапно, окружающие узнают что человек авторитарен, заводится с пол оборота чуть что ему "против шерсти", и не контролирует себя. Окружающие переживают "гнев" этого индивида, достается всем. Потом он опять адекватен, любезен, но все должны ТЩАТЕЛЬНО ПОДБИРАТЬ СЛОВА, чтобы не приведи Господи полусловом не задеть его самолюбие. Но все без толку, т.к рано или поздно ЭТО произойдет и все только и думают, как было бы хорошо если бы он куда-то делся, т.к с откровенным мудаком вести себя куда проще, чем с импульсивным холериком, который в нормальном состоянии чуть ли не душка....
В ветке нет наверно человека, который бы имел хотя-бы десятую долю конфликтов с окружающими, которые имел Владимир. Доколе? :)

:нудно:

Как провожали Степана Тимофеевича.

В. Гайдукевич

Одного разу, кілька років тому, десь посередині Києва, або як ми генерала армії в цивільне життя проводжали.

Сьогоднішній день розпочався саме кілька років тому. Вже важко пригадати де саме і як, але зайшла мова про те, ЩО має відбуватися на 14 число? Які протокольні заходи на рівні першої особи, які події в ЗСУ, щоб воно було криголамом шаблону. Ми тоді наполягали на комплексі: виставка озброєння має посунутися на 10-13, в її рамках треба робити східно-європейський безпековий форум і наукову конференцію з військової історії, а власне на 14 жовтня глава держави має зафіксувати традицію - президентський офіцерський бал. Із запланованого вже зроблено - "Зброя і безпека" була перенесена, в Маріінському палаці Президент зібрав офіцерів на прийом. Навіть не так - офіцерів і їх дружин (!), а це важливо і, схоже, було вперше.

Так вже співпало, що станом на цей рік Маріінський палац вже повністю готовий до таких заходів. Так вже співпало, що перший раз президентський офіцерський прийом починався із офіційним виходом у відставку і на військову пенсію генерала армії Степана Полторака. Співпало? Майстер Уг Вей в "Панді Кунг-Фу" наполягав - випадковості не випадкові.

Ідея окремої церемонії "проводів" військового керівника є чимось новим для нас, але не чимось унікальним в світі. Скажімо, в США є традиція, коли війьсковий керманич прощаєтсья із армією (флотом), а армія (флот) із почестями каже "дякую" людині, яке поклала десятки років службі. Юрий Бирюков ретельно переглянув жменю цих церемоній і закрутилося.
Коли я бачу номер Бірюкова, а потім чую: "слухай, тут є така ідея...", я розумію, що зараз буде шанс зробити щось таке, чого Україна ніколи не мала, але це точно потрібно мати. Так було із одностроєм, із відомчими нагородами МО/ГШ і так далі. Ну от, все за класикою - "спочатку було слово". Потім тренування, покрокове і похвилинне вимірювання, хто де стоїть і що робить, як підкидають карабіни, як барабанить барабан, як відкриваються двері, потім знову тренування. Потім були сварки із протоколом АП, бо новації (офігєть!) не підпадають під те, що було придумано чьорті коли.
А потім настала сьогоднішня субота...

Хтось скаже: "вам що немає чим зайнятися? в армії більше немає проблем?". Є. Але однією старою пострадянською проблемою стало менше - сьогодні в ЗСУ стало трохи більше людяності. Ні, це не щодо проводів Полторака (хоча там також було до сліз). Насправді, це співпало, що проводи на цивілку припали на Покрову. Просто це перший раз, коли армія проводжає із подякою людину, яка відслужила три десятки календарів. Але головне - сьогодні було те, що був президентський офіцерський прийом. Що були запрошені військові аташе (представники країн партнерів), а головне - були офіцери із дружинами. Офіцери в парадних мундирах і дами в сукнях.

Звісно, сьогодні було все не ідеально "як мріялося". Неформальною частиною прийому був фуршет, а не повноцінний бал. Грала класика, що не зовсім пасувало моменту, а мав би джазовий оркестр із хітами 20 століття в бендовому оранжуванні. Не усі офіцери були із дамами, бо було мало часу на підготовку (питання сукні, це дуже серйозно), а слід було б готуватися до події десь із червня. Але перший млинець не вийшов гливким. Чому?

Тому, що в одній святковій залі були поруч і солдат (був нагороджений), і сержанти, і офіцери усього спектру, і Президент.
Тому, що сьогодні ввечері (якщо я нічого не плутаю) в ЗСУ з"явилася перша в історії жінка у званні генерала.
Тому, що це дорогого коштує, коли дружина міністра оборони дякує за красивий однострій і говорить, як вона вболівала за те, щоб все вийшло. Так, виявляється, наша армія, це не лише "стійкі солдатики", у них є дружини, які вболівають за успіхи і переживають за невдачі. Ми просто не бачимо цих жінок, а тут - Маріінський палац, президентський офіцерський прийом, мундири, сукні.
Тому, що "проводи на цивілку" це не лише про Полторака і така традиція може піти далі - люди, які віддали службі країні чверть століття мають не просто забрати документи і належні виплати. Їм мають подякувати. На рівні офіса МО/ГШ, на рівні ОК, командувань військ/сил, гарнізону. Раз на рік, збирати відповіднйи захід і дякувати, щоб такий тонкий момент, як лишити за своєю спиною чверть століття армії, був на позитиві. Щоб солдати і лейтенанти бачили - одного разу так, із почестями і подяками на військову пенсію проведуть їх.
В мундирах. Червоною доріжкою. І щоб дами були в сукнях...

І це буде традицією. Як і президентський офіцерський бал на Покрову. Так, бал. Сподіваюся, наступного року ми знайдемо джаз.

Дяка, Степан Полторак . Спасибі усім присутнім сьогодні офіцерам і сержантам/старшинам. Було за честь потиснути руку тим, кого знаю і привітати особисто із Покровою.

От себя добавлю: довелось служить при шести министрах обороны Украины. Равных ему на сегодня нет. Когда-нибудь буду рассказывать, что довелось служить под его началом, хоть и видел его всего один раз, в 2015-м году, когда он был в нашей бригаде с рабочим визитом.
Там у Гайдукевича в фб есть фото и видео церемонии.

Вот это ващще мимо кассы. До мужиков вообще дикая, а чтоб крутить на деньги..., точно не я.
Давай так; когда кончится война, приедешь на форумовку, я испеку вкусняху, а ты привезешь мне что-то пахнущее из своей Калифорнии, что у вас там растет? Я до аутентичных запахов растительных слабая, веточку чего-то пахучего. Гуд?
Я сначала испугался даже.. в принципе почти всё, что я буду тащить в Харьков из калифорнии за двое суток станет пахнущим..
Потом прочел про веточку.. ну.. да.. это возможно.
Знаешь, какие тут эвкаиптовые рощи.. запах.. не передать!
Ну и вообще.. всякого разного растёт..
В общем, домовылысь.. если попаду домой, привезу какой-нибуть "запах".

Ему пох, война, мир. Ему жрать хо. А то, шо пенсы жили хреново во все времена, ему тоже пох. Ему давай хорошо и сегодня.
Вспоминаю бабушку одноклассника, колхозницу, пенсия 16 рублей-70-е года.
Шоб вы так жили на такую пенсию...

16 это уже не минимальная. Если не ошибаюсь пенсия колхозницы начиналась с цифры то ли 8 то ли 9 рублей, потом через время становилась 12, потом еще через несколько лет 16 и т.д. Моей бабулечке в 80-х было уже 70+, то пенсия к этому возрасту у нее возросла до 20 с чем то рублей. И это заметьте в тучные застойные. Кстати если не ошибаюсь даже такая пенсия была не всегда. При великом кормчем ее совсем не было.

Вітаю всіх зі Святами!:україна:

З Днем захисника України!

Вам уже задавали вопрос - какая ещё страна в Европе ведёт реальную войну?

Нет смысла отвечать, тк появившийся в теме сахар немедленно удаляет мои сообщения.
Так что варитесь в собственном соку, соревнуясь между собой кто больший...

Приєднуюсь до вітань Захисникам. Дякуємо за захист, за мир в нашому місті. Повертайтеся додому, тут вас чекають!

Назад
Зверху Знизу