Роман Донік поширив допис від Максима Яцушкевича.
5 хв. ·
Наше молодое дарование начало отходить от ВКашного угара. Еще немного поламывает, но ясность мысли уже появилась
Максим Яцушкевич
23 хв. ·
Я дуже люблю свого діда.
Старий крутий накачаний мужикан з шикарними вусами, який дав мені те, що мав дати батько.
Є в діда така риса: йому похуй.
Дела у него всегда "как сажа бела".
Єдине, чим він дійсно цікавиться - це коррупція.
"Максим, ну ты глянь! Они же пиздят прям у нас из под носа! Начиная от прапорщика и дальше до депутатов! Пидарасы! Ворюги! Сибариты!" і тд.
Так думають його колишні колеги, його друзі і його близькі.
В молодості дід служив в авіації, де вони спритно пиздили авіаційне паливо яке мало піти кудись в ще не дуже інтернаціональний Авган. — Але то нічого, бо то армія, а в армії ніхто нічого не пиздить, а тільки пройобують (хто служив, згадайте перше що вам казали про власні речі - "не спиздили, а проебал").
Згодом, доля жителя совка закинула діда з теплого Баку - в Гуляйполе. Де вони разом з жінкою працювали на будівництві якогось заводу.
Було багато роторів. Усі пиздили ротори. Хоч свій вєртольот майструй.
Далі десь біля Херсону. Нахуя кораблеві обшивка? Краще спиздить! І всі пиздили корабельну обшивку. (Певно матроси фрегату Сагайдачний досі з вуст в уста передають байку про вусаня який на собі тягнув здоровенний лист металу з сухого доку і прям в закат.)
Потім Черкаси. Славетне місто козаків.
Отут, спиздить нічого не вийшло, бо завод на який послали діда - закрився майже наступного дня як дід приїхав туди.
Шоправда, Черкаси то його мала батьківщіна, тому туди перебралися його браття та сестри де жили собі дуже навіть і добре. (А як трапилися дев'яності - то навіть бізнес свій з'явився і був так аж до 2000якогось року).
Дід натомість потрапив в селище де живе і понині.
Став працювати на котельній.
Дали йому хату трикімнатну і став він з жінкою звикати до харківського клімату, бо ж всі ті міста приведені вище - то було десь по року, а то й менше, а тут прям осів.
Котєльная - то таке місце де труб, моторів і мєді - хоч жопой жуй.
І почалося.
Пиздили усе що траплялося під руку. Причому так, що усі про це знали бо пиздили усі.
Начальник пиздить цілі мотори, дід пиздить мєдь, лаборанти пиздять рєагєнти і так далі.
Але ж ніхто ніколи нічого не брав, як хтось був поруч.
Так і прожив дід до пенсії. Зара добренько собі живе, грає в рибалку онлайн і каже що в нас корупція.
До чого я це все?
Моєму діду 68 років. І усе його покоління робила те саме що і він. І всі ті покоління що були за ним, аж доку не почалися славетній дев'яності.
Усі пиздили як могли і поки могли.
Ще не вловили?
Подивіться на нашу раду і наш кабмін.
По скільки їм років?
Це ж саме ті хлопаки, що разом з моїм дідом пиздили мотори та ротори.
А хто не пиздить? Ті хто молодші.
Гройсмани і тд.
Так, вони з трохи інших славетних часів, і звикли діяти інакше, але все ж - це вже щось.
А коли буде добре?
А тоді коли замість крутих дідуганів, в раді і кабміні будуть круті молодики (хоча б 30-40).
Дідугани звикли так жити. Це не їх країна. Їм її не шкода. Ті ж, хто народився в незалежній... От ті хто мають керувати незалежною...
Через пару рочків.
І да, якщо що - то я не про президента, бо він нічого такий мужик) (Пан, майор, я свій, не треба мене в підвали).