Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Там кипишь в ленте до небес,
моторылу опять взорвали
Брешуть наверное..
новая серия зачисток? Захар и Плот уже вещи пакуют?
В Таёжной Бензоколонке одним автомойщиком стало меньше. (с)
Не думаю.
Не,ну надо же,у меня как раз в аккурат вчера смарт Моторола приказал долго жить,полное окирпичивание.Хороший был аппарат,в отличии от этого Павлова.
Шо так, Федос не велит радоваться?Не вполне понятен энтузиазм
инга не одобряетШо так, Федос не велит радоваться?
Не вполне понятен энтузиазм по поводу ликвидации очередного свидетеля
Денис П'ятигорець
1 Std. ·
Х@уйло про виконання Мінських угод
Хронологія кремлівських хотєлок
- Зміни до Конституції, які прийняла ВРУ в першому читанні не влаштовують ані Росію, ані Донбас та не відповідають Мінськім домовленостям;
- Донбасу потрібен особливий статус і ЛДНР мають взяти участь в розробці відповідних змін до Конституції України;
- ЛДНР мають спільно з Україною розробити законопроект про вибори на Донбасі;
- Спочатку «Особливий статус Донбасу», вибори, а потім передача кордону під контроль України;
- Україна повинна хоча б проголосувати у другому читанні ті зміни до Конституції, які вже прийняла, та Порошенко має запустити в дію законопроект про Амністію, який вже прийнятий, але Порошенко зупинив його дію. А потім передача кордону під контроль.
- Ну, давайте хоча б паралельно виконувати безпекові та політичні пункти Мінських угод.
Схоже, Вольдемар, в тебе дійсно «не залізне». Це ж треба від «хай ЛДНР самі напишуть зміни до Конституції» спуститися до «ну давайте хоч щось там прийміть».
На фоні постійного «зменшення вимог» Кремля радує незмінна позиція України «з початку безпека та кордон, потім Конституція та вибори».
Далі буде…
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Для нас это новость офигительная.Віталій Портников
Щойно · Kyiv, Kiev ·
Моторола, один з наймерзенніших і найпідліших путінських найманців, кат, садист і вбивця, знищений у Донецьку. Пекло здригнулося.
Если правда, то думаю что это очень серьёзно. Таких уродов просто так и с кондачка не валят. Продолжение следует. ИМХО.Для нас это новость офигительная.
Представляю каким эхом эта новость отзовётся среди попучленцев.
Вернее не представляю, хочу представить, что он там сейчас судачат.
Для нас это новость офигительная.
Представляю каким эхом эта новость отзовётся среди попучленцев.
Вернее не представляю, хочу представить, что он там сейчас судачат.
То есть Гиви приготовиться?Если правда, то думаю что это очень серьёзно. Таких уродов просто так и с кондачка не валят. Продолжение следует. ИМХО.