Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
ти не бажаєш в армію?
а ты?
Так просто запитав, без надії...
Ты как сообщил, что вроде бы ушел в армию, так и бухал там не просыхая, считая минуты до окончания контракта.
Заменить тебя в Семиполках на синьке, а смысл в чем?

Вот тут нимножичка о том, почему с Ромой спорить непродуктивно, а пытаться что-то объяснить - бесполезно.

У "порохоботов" этой ветки (как и в принципе "порохоботов") практически у всех логическое мышление. У Ромы и ему подобных - предикативное. И споры людей с разным типом мышления - это попытки решить, что лучше, теплое или мягкое.

Логиков - всего 5-10%. Именно эти люди голосовали в первом туре за Порошенко. Остальные повелись на разнообразные обещания альтернативных политиков и неполитиков, объясняя свой выбор постулатами "ну надо же что-то менять", "нужны новые лица", "хоть посмеемся", "я против барыги и мародера" (при этом не умея объяснить, кто такой мародер), т.е. абсолютно в соответствии с предиткативным мышлением. И отмахиваясь от логичных объяснений "порохоботов".

Євгеній Олександрович
27 февраля в 12:18

Зараз я спробую пояснити, чому в країні срака. З картинками.
Отже, почну. Трохи здалеку. Колись одна моя знайома забрала у дітей з дитячого набору посуду ножі. Пластикові дитячі ножі з закругленими краями. Чому? Бо ножі. А ножі - то небезпека для дітей. Моє цілком логічне заперечення, що в цьому наборі набагато більшу небезпеку становлять виделки своїми гострими частинами було проігноровано наглухо. Ніж - це небезпека!
Вдруге я з таким зіштовхнувся в Жулянах, коли ми летіли пошаритися по Європі. Ну ок, те що спирт конфіскували - то таке. Але забрали також ножі. Пластикові. Оті одноразові пластикові ножі, якими фіг що поріжеш. Бо - ножі. Бо ж можемо зарізати когось в літаку. От те, що я пряжкою ременю, попередньо заточеною, міг половину екіпажу завалити нафіг - взагалі нікого не цікавило. Те, що своїм брелком я міг комусь горлянку перерізати - теж. А пластикові ножі - це небезпека, треба забрати. БЛД.
Цей феномен називається предикативне мислення. Його ще З. Фрейд описав свого часу. Предикативне мислення- тип нелогічного розумового процесу. Якщо у двох речень однакові присудки або закінчення, то люди несвідомо асоціюють між собою і їх підмет. Ну, типу: «Місяць - жовтий, сир – жовтий, значить Місяць створений з сиру. Ну, це дитячий такий приклад, для дорослих є своя модифікація:
Успішні люди миють голову шампунем Pantene Pro-V. Я мию голову шампунем марки Pantene Pro-V. Значить я - успішна людина. Власне, цим і користуються маркетологи для просування своїх товарів.
Є інший тип мислення: логічне мислення. Воно базується на тому, що з кількох тверджень робиться закономірний висновок. Є в ньому такі прийоми, як дедукція, індукція, порівняння, узагальнення, класифікація, аналіз, синтез, вотетовотвсьо.
І тут ми бачимо абсолютно закономірне протиріччя між логічним та предикативним мисленням. Не зауважували, як бісить, коли ти людині пояснюєш щось довго з логічними висновками, фактами, дослідженнями – а вона раз! бац! хєрак! і з задоволенням напорола х-ні? Так от, просто людина з логічним мисленням пояснювала людині з мисленням предикативним. Вони того не розуміють. Більше того, твоє логічне мислення нервує співрозмовників з мисленням предикативним. Часто вам казали, що ти занудний і не можна аж таким бути? Ото воно, точно-точно… Не треба бути занудним, треба бути веселим, голосувати по-приколу і взагалі, творити х-ню з посмішкою і радістю. Бо Місяць з сиру зроблений, хулє…
Тому до дупи були всі пояснення цим людям, логіка, факти та висновки. Вони ж кіно бачили, а в кіно Зеленський був гарним президентом. Значить, буде гарним президентом і в житті. Всьо, шах і мат вам, порохоботи.
Тепер до головного. Як казав класик, критикуєш – пропонуй.
Що робити нам.
1. Прийняти, що у 90-95% населення тип мислення – предикативний. Так, насправді не вони кретини, а ми – виродки і відхилення від норми. Тому що предикативне мислення – це норма. Логічне – це відхилення від норми.
2. Прийняти той факт, що в Україні немає 25% розумних людей. Ні, максимум 10%, всі інші – прімкнувшіє. Це рідні-близькі, яким вдалося пояснити важкою щоденною працею, авторитетом, а є в мене приклад, коли жінка просто наказала своєму чоловікові, як треба голосувати. Бо в неї було логічне мислення, а в чоловіка – предикативне.
3.Забрати у максимальної кількості громадян виборче право. Як? Ось тут є геніальний рецепт.
(Я его ниже запостила - G.L.)
4. Вчити дітей. Починати з власних дітей. Тому що не є жодною гарантією, що у батька з логічним мисленням сама-собою виросте дитина з таким самим мисленням. На жаль, ні. І велику роль в цьому зіграє школа та друзі, які що? Правильно, на 90-95% мають предикативний тип мислення. Саме тому я завжди перед розбором польотів та зальотів прошу дітей пояснити логіку того, що вони наробили. Власне, і покарання чи його відсутність залежить саме від наявності чи відсутності логіки. Не за результат чи його відсутність йде покарання чи заохочення. А за відсутність чи наявність логіки.
5. Вчити дорослих. А тут – грусть-пєчаль: безкоштовне навчання не цінується ніяк взагалі і другий момент – у нас же всі ж розумні. Тобто, заманити на навчання можна тільки пообіцявши якусь дуже очевидну вигоду. Я знаю, тому що запустив онлайн – навчання, пообіцявши навіть відстрочку від служби в армії на весь період навчання, а щось глухо.
6. Об"єднуватися саме за ознакою наявності логічного мислення. І маніпулювати людьми з предикативним мисленням. Ну а що, ними все-одно маніпулюють, то хай краще це будемо ми.
Ну а тепер веселеньке. Все буде добре, бо більшість жертв коронавірусу – люди з предикативним типом мислення. Вірус нас врятує. Напевно.

Євгеній Олександрович с Serg Marco и ещё 65.
12 сентября 2019 г. ·

Ще раз про путч.
Особисто я не бачу в ньому сенсу. Як і в будь-якому іншому варіанті зміни влади. Чому? Все просто. Перші ж демократичні вибори і 73% дебілів оберуть таке феєричне лайно, що Зеленський нам верхом патріотизма та інтелектуальності видасться. Ну уявіть, Зеленського зараз відправили до Ростова чи Ієрусалима, за кого наші зубожілі проголосують? Правильно, за Юзіка. В кращому випадку.
Тому однією з головних вимог наступного Майдану (ну чи путчу, тут вже як карта ляже) повинна бути вимога введення платного голосування. В чому суть? Щоб проголосувати, людина повинна заплатити 100 доларів. Але! Ці ж 100 доларів держава за заявою виборця напередодні переводить йому на банківський рахунок, на карту. І з цього моменту це його гроші. Які він може використовувати як хоче і на що хоче. Хоче - піде і проголосує, заплативши за це 100 доларів, хоче - піде і пробухає. Це його право. За моїми прикидками, мінімум 80% зебілів ці гроші проп"ють. І це чудово, насправді. Тому що не можна довіряти вибір влади людям, які на то зажлоблять сто доларів.
Тепер фінансовий аспект. За Зеленського проголосували 12 мільйонів житєлєй країни, громадянами в мене язик не повернеться їх назвати. Це 1 мільярд 200 мільйонів доларів. Насправді, не така вже і велика ціна за майбутнє країни.
Додаткові аспекти:
1. Виплату цих грошей можна розглядати як один з видів безумовного доходу. Ну і все-одно вони підуть в економіку, так що...
2. Підкуп виборців стає мало того, що ризикованою, та ще і дорогою справою. Виборцю тепер треба заплатити 100 доларів + трохи зверху, щоб він попхався до дільниці. А враховуючи хитрозадість наших жителів, то на 99% впевнений, що отримавши 100 баксів з бюджету + 100 баксів і ще щось від кандидата - жаба задавить віддати 100 доларів за голосування. Сидітимуть вдома або якось махлюватимуть.
3. Перепис населення. Ну, це очевидно.
4. Значна економія на освіті населення.
А інакше будемо ми мати один і той самий гємбєль з цими виборами ще років з 30-40. Мінімум. Якщо виживемо, звісно.

Вот тут нимножичка о том, почему с Ромой спорить непродуктивно, а пытаться что-то объяснить - бесполезно.

У "порохоботов" этой ветки (как и в принципе "порохоботов") практически у всех логическое мышление. У Ромы и ему подобных - предикативное.

Всю жизнь считал, что всякие институты-университеты как ращений и формируют системный подход и прививали образ/поход мышления...

В ответ на ваше сообщение #67447331
У порохоботів звісно все добре і до 19го року на всіх напрямках була суцільна перемога, але, якщо би ви служили в армії, то б розуміли б всю глибину пиздеця....
ты чимось чи кимось скривджений? Ты ж був у ЗСУ при обох: і при Порошенко, і при Зеленському. Нічого не змінюється? При твойому званні капітана - ком. роти мінімум, книжки, журнали, відповідальність, все господарство.... Ти щось робив для того, щоб вся ця хня змінилась? Чи тупо жер горілку? І компрометував у вільний час ЗСУ?

29 февраля за шесть лет войны было всего два раза. Второй - сегодня.

Сьогодні Дзвін Пам’яті на території Міноборони мовчав...

29 лютого, є одним з тих небагатьох днів, коли Дзвін Пам’яті, розміщений на церемоніальному майданчику поблизу Зали пам’яті захисників України на території Міністерства оборони, мовчав.

У цей день Збройні Сили України не понесли бойових втрат.

У щоденному ранковому церемоніалі взяли участь керівництво оборонного відомства, офіцери та працівники структурних підрозділів Міністерства оборони і Генерального штабу ЗС України, курсанти Київського військового ліцею імені Івана Богуна, військовослужбовці Київського гарнізону, учні Київської гімназії східних мов № 1.

Присутні вшанували пам’ять захисників України, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність нашої держави від підступного російського окупанта, хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Пам’яті.

Повік не забудемо подвиги Героїв, які віддали своє життя за майбутнє України!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всю жизнь считал, что всякие институты-университеты как ращений и формируют системный подход и прививали образ/поход мышления...
Ну, тут можно сказать, что скорее люди с логическим мышлением поступают в ТАКИЕ институты. Потому что я как-то сомневаюсь, что, скажем, Институт физкультуры или Институт культуры сформируют системный подход.

Далее. Люди, закончившие технические вузы, работают в соответствующих отраслях и областях, общаются тоже в достаточно тесном круге своих знакомых примерно такого же уровня. Наверное, поэтому им кажется, что логичных людей значительно больше, чем на самом деле.

:)
Да уж, мой феерический диалог начатый с вот этой фразы:
От кого защищать? Вы ж с московией не воюете, максимум "провокации" которые "непонятно кто начал". Нападаете только на "порохоботов", забыли что-ли слова ГлавКома?:

которую Рома оказался абсолютно бессильный осилить, это просто энциклопедический пример, который хоть сейчас отдавай в палату мер и весов.

Думаю, основной "прокол", который уже не первый раз со мной - это легкий сарказм. Люди без критического мышления понимают только прямую речь, без оттенков и подтекста, я все никак не могу к этому привыкнуть, и это все еще продолжает шокировать.

Поэтому вот так:
"Вы ж с московией не воюете, максимум "провокации" которые "непонятно кто начал" тобто це не твої слова, а зелі і арахамії (чи як там його)... Ти в'їбався???)))
, а потом нокаут:

Пизда у тебя каша в голові...

Поздравляю всех причастных, Мериносную Овцу_11 персонально

Пристайко погодився з висунутими Лавровим умовами щодо Донбасу

Зустріч лідерів країн “нормандського формату” не відбудеться, поки Україна не виконає всі 7 пунктів комюніке, ухваленого за результатами “нормандського саміту” в Парижі.

Про це повідомив міністр закордонних справ Вадим Пристайко в інтерв’ю на каналі “Україна 24”, пише Lb.ua.

“Ми не повинні ставити “квітень” і все. Наша задача, щоб ми виконали всі 7 пунктів”, – сказав він.

Зокрема, міністр зазначив, що варто припинити стріляти, щоб українські солдати не гинули. Він зазначив, що в січні цього року на Донбасі загинуло більше солдатів, ніж у січні минулого року.

Також, за словами Пристайка, зустріч не може відбутися до ухвалення Верховною Радою законопроєкту “про поглиблену децентралізації” замість змін до Конституції. Він наголосив, що розгляд законопроєкту можливий тільки після закінчення розгляду парламентом близько 3 тис. правок щодо законопроєкту “про землю”, що відсуває зустріч “нормандського формату”.

Варто зазначити, що 26 лютого голова російського МЗС Сергій Лавров заявив, що новий саміт у “нормандському форматі” може відбутися після виконання рішень попереднього саміту, а саме закріплення в законодавстві України “особливого статусу Донбасу”.

Зокрема, міністр зазначив, що варто припинити стріляти, щоб українські солдати не гинули. Він зазначив, що в січні цього року на Донбасі загинуло більше солдатів, ніж у січні минулого року.

Красивый пример.
Надо прекратить стрелять, чтобы наши солдаты не гибли. Вот мы прекратили стрелять. И в январе этого года погибло больше солдат, чем в январе прошлого. Поэтому надо прекратить стрелять, и наши солдаты перестанут гибнуть.

И хоть об стенку разбейся, но для предикативного сознания здесь все нормально. Ведь каждое предложение по отдельности для него абсолютно верное. А что логически одно с другим никак не связано, предикатор осознать не в состоянии.

Вот еще красивый примерчик:
1c817b2b048f6929501ad.jpg

И опять-таки предикаторы не поймут, а что здесь не так?

Только с женой перетер эту тему...

Пришли к выводу что раньше, к примеру после падения царизма простой крестьянин был более адекватен, т.к понимал что он неграмотен, и у таких был пиетет перед "учеными мужами", т.е люди адекватнее оценивали свои интеллектуальные способности и кругозор.

Советская система образования раздала четверти населения высшее образование, но тщательно оберегала девственность советского гражданина в плане социально-политической зрелости.
Можно было быть сколько угодно умным, но только не в сторону устройства государственной системы и политических вопросов. Если кто и помышлял о судьбах государства - то ночью под одеялом, у основной же массы выработали установку на базе инстинкта самосохранения не лезть в эти дебри.

Видимо ум, который занимался самоцензурой вынужден был тщательно подавлять критическое мышление у многих, т.к развитое критическое мышление неизменно вело к тому, что гражданин мог перестать колебаться с "линией партии", ибо.... критическое мышление.

И вот теперь совок взрастил вот этих кретинов, которые дали потомство, но потеряли всякий пиетет перед думающими людьми, т.к теперь сами с дипломами, а то и несколькими.

Вот же оно:
5. Вчити дорослих. А тут – грусть-пєчаль: безкоштовне навчання не цінується ніяк взагалі і другий момент – у нас же всі ж розумні

Теперь, уж извините, каждая тупая пизда считала своим долгом рассуждать о Роттердам+, наступлениях и окружениях на фронте, и т.д и т.п - ведь у нее же высшее образование, это вам не забитые крестьяне, понимающие что это выше их планки.

Хайчишка, я вже давно не в Семиполках, ну то таке, ти ще надрачіваєш)))))

Красивый пример.
Надо прекратить стрелять, чтобы наши солдаты не гибли. Вот мы прекратили стрелять. И в январе этого года погибло больше солдат, чем в январе прошлого. Поэтому надо прекратить стрелять, и наши солдаты перестанут гибнуть.

И хоть об стенку разбейся, но для предикативного сознания здесь все нормально. Ведь каждое предложение по отдельности для него абсолютно верное. А что логически одно с другим никак не связано, предикатор осознать не в состоянии.

Вот еще красивый примерчик:

Ты знаешь, это прямо как специально под твою статью :) Ты же с Хутчишем не договаривалсь?
Это реально Пристайко так завернул, или "трудности перевода"? Просто какой-то карнавал шизофрении. МОжет начался очередной социальный эксперимент, где "проклятые порохоботы" должны просто сойти с ума, раз уж они не исчезли в апреле 2019, как было обещано?

В ответ на ваше сообщение #67447331
ты чимось чи кимось скривджений? Ты ж був у ЗСУ при обох: і при Порошенко, і при Зеленському. Нічого не змінюється? При твойому званні капітана - ком. роти мінімум, книжки, журнали, відповідальність, все господарство.... Ти щось робив для того, щоб вся ця хня змінилась? Чи тупо жер горілку? І компрометував у вільний час ЗСУ?
Нажаль при моєму рівні "капітан" все що я зміг, то перевестись в нормальну частину...

:)
Да уж, мой феерический диалог начатый с вот этой фразы:

которую Рома оказался абсолютно бессильный осилить, это просто энциклопедический пример, который хоть сейчас отдавай в палату мер и весов.

Думаю, основной "прокол", который уже не первый раз со мной - это легкий сарказм. Люди без критического мышления понимают только прямую речь, без оттенков и подтекста, я все никак не могу к этому привыкнуть, и это все еще продолжает шокировать.

Поэтому вот так:

, а потом нокаут:
До сліз, чувак...

Ну, тут можно сказать, что скорее люди с логическим мышлением поступают в ТАКИЕ институты. Потому что я как-то сомневаюсь, что, скажем, Институт физкультуры или Институт культуры сформируют системный подход.

Далее. Люди, закончившие технические вузы, работают в соответствующих отраслях и областях, общаются тоже в достаточно тесном круге своих знакомых примерно такого же уровня. Наверное, поэтому им кажется, что логичных людей значительно больше, чем на самом деле.

:клас:

Назад
Зверху Знизу