Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

🟡 22:02 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 22:02 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 22:02 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
НЕ НЕРВУВАТИ. НЕ ПАНІКУВАТИ
Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У вас уже йде голова обертом від подій що відбуваються в Україні? Вже з’явилося відчуття землі, яка хитається під ногами? Суд визнав незаконною діяльність Уляни Супрун на посаді міністра охорони здоров’я. Міноборони скорочує понад 1000 військових лікарів і медсестер. У Конституційний суд надійшло подання про скасування Закону про мови. Мер Харкова Кернес підписав рішення міськради Харкова про перейменування проспекту Григоренка на проспект бузувіра Жукова. Кандидат у депутати від «Слуги народу» волонтер Арахамія підтримує прихід у Верховну Раду від тої самої «Слуги народу» ватника і українофоба Дубінського – аби тільки не Кононенко. Партія «Слуга народу» рішення якої палко захищає Арахамія, вочевидь візьме найбільший результат на виборах. І все це – лише за вчора. Протягом одного дня.

Додайте сюди, що Портнов, який 5 років сидів у Росії мов миша за пічкою – тепер розгулює вулицями Києва. Додайте сюди, що «За життя» Медведчука – Бойка може мати другу за чисельністю фракцію у Верховній раді…

Мандражить? Виникає питання: «Що це? Як це могло статися? Що буде завтра?»

Якщо виникає – це нормально. Людині взагалі властиво боятися – це цілковито природна реакція живої істоти на небезпеку. Це – спрацьовує система безпеки нашого розуму, який аналізує реальність, встановлює причинно-наслідкові зв’язки і видає нам варіанти розвитку майбутнього.

Я не хочу розбиратися в природі процесів, що відбуваються зараз – причин багато і це тема для окремого допису. Я про те, що в цій ситуації робити нам.

Що робити? У першу чергу – не нервувати. Не давати нашим почуттям вийти з під контролю і заглушити розум. Природа людського страху така, що лякає не конкретна жахлива подія – лякає невідомість. І це – парадоксально. Ми не боїмося того про що знаємо – і боїмося того про що не відаємо. Як боротися з таким страхом? Очевидно – зосередитися на чомусь конкретному. Можна взяти для дослідження якийсь напрямок діяльності чинної влади. Можна виходити на акції протесту – і відчувати плече товариша поруч. Можна робити дуже багато.

А ще треба просто вірити. Знаєте, я часто запитую сам себе – що знають 73% і чого не знаю я? Чому вони свято вірують в те, що «вовчик все робить правильно», в той час як я бачу загрози – і для країни, і для самого «Вовчика»? Я для себе це відчуття формулюю так – я не вірю в дива, я вірю в те що див не існує.

Я не вірю в те, що команда Зеленського зможе знизити тарифи – хіба що помахлювати на цій темі. Подивимося що ЗЕкоманда про зниження тарифів скаже МВФ і куди це всіх нас приведе… Я не вірю в те що ЗЕкоманда зможе знизити податки, як повірили маси підприємців, які розвісили свої вуха під солодкі казочки про податок на виведений капітал. Уже плачуться – МВФ проти. Давайте, мовляв, жити на свої – читайте, пошлемо МВФ на фіг, як Голобородько в кіно. Аж до дефолту… Я не вірю в те, що Зеленський зможе зупинити війну – зупинити війну може лише або наша перемога, або той, хто її розпочав, тобто Кремль і Путін.

Я не вірю в дива – я вірю у відсутність див. Такі викрутаси голови держави колись призведуть до дуже серйозних проблем – таких, які розчарують критичну масу його прибічників. Це – неминуче. Немає нічого більш нестабільного, ніж любов мас. Я пам’ятаю як маси розчарувалися у Горбачові. Пам’ятаю як втратив підтримку Ющенко. Як одиниці прибічників виступили на підтримку Януковича. Тут буде все те саме. Прибічники Зеленського нині в угарі – але це тимчасово. Зеленський ще побачить і розвали коаліції зі своєю фракцією (всі вважатимуть її токсичною), і масовий вихід зі своєї фракції депутатів (хіба «Слуга народу» - партія з історією?).

«А що вони напартачать за той час?» - запитаєте ви. «Що буде з усіма нами?» Буде – те, що ми дозволимо зробити із собою. Люди не дозволити Портнову бути професором КНУ – і він не професор. Люди вийшли на Банкову після заяви Зеленського про «Москва втратила контроль над бойовиками» - і з фронтом гратися тепер бояться. Люди багато чого можуть – звісно, якщо не боятимуться замурзати біле пальтечко, і якщо не складатимуть рук. Для цього треба перестати боятися.

Наша задача зараз – зберегтися. Не розчаруватися. Не піти їм на поступки. Не слухати ворогів які регочуть і принижують, і водночас – «доброзичливців» які просторікують про те що «от той у списку – ай-яй-яй!»

Треба пам’ятати старе добре правило – «не вір, не бійся, не проси». І вистояти.

Лазишь ото по помойкам)))
А вообще 10-й вопрос - зачотный. Интересно, что зелебобики скажут за кумира, он же один хуй молчит.

Работа такая, по говну топтаться:збентежений:
Не то шо у тебя, с Натахами по сеновалам...

НЕ НЕРВУВАТИ. НЕ ПАНІКУВАТИ
Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У вас уже йде голова обертом від подій що відбуваються в Україні? Вже з’явилося відчуття землі, яка хитається під ногами? Суд визнав незаконною діяльність Уляни Супрун на посаді міністра охорони здоров’я. Міноборони скорочує понад 1000 військових лікарів і медсестер. У Конституційний суд надійшло подання про скасування Закону про мови. Мер Харкова Кернес підписав рішення міськради Харкова про перейменування проспекту Григоренка на проспект бузувіра Жукова. Кандидат у депутати від «Слуги народу» волонтер Арахамія підтримує прихід у Верховну Раду від тої самої «Слуги народу» ватника і українофоба Дубінського – аби тільки не Кононенко. Партія «Слуга народу» рішення якої палко захищає Арахамія, вочевидь візьме найбільший результат на виборах. І все це – лише за вчора. Протягом одного дня.

Додайте сюди, що Портнов, який 5 років сидів у Росії мов миша за пічкою – тепер розгулює вулицями Києва. Додайте сюди, що «За життя» Медведчука – Бойка може мати другу за чисельністю фракцію у Верховній раді…

Мандражить? Виникає питання: «Що це? Як це могло статися? Що буде завтра?»

Якщо виникає – це нормально. Людині взагалі властиво боятися – це цілковито природна реакція живої істоти на небезпеку. Це – спрацьовує система безпеки нашого розуму, який аналізує реальність, встановлює причинно-наслідкові зв’язки і видає нам варіанти розвитку майбутнього.

Я не хочу розбиратися в природі процесів, що відбуваються зараз – причин багато і це тема для окремого допису. Я про те, що в цій ситуації робити нам.

Що робити? У першу чергу – не нервувати. Не давати нашим почуттям вийти з під контролю і заглушити розум. Природа людського страху така, що лякає не конкретна жахлива подія – лякає невідомість. І це – парадоксально. Ми не боїмося того про що знаємо – і боїмося того про що не відаємо. Як боротися з таким страхом? Очевидно – зосередитися на чомусь конкретному. Можна взяти для дослідження якийсь напрямок діяльності чинної влади. Можна виходити на акції протесту – і відчувати плече товариша поруч. Можна робити дуже багато.

А ще треба просто вірити. Знаєте, я часто запитую сам себе – що знають 73% і чого не знаю я? Чому вони свято вірують в те, що «вовчик все робить правильно», в той час як я бачу загрози – і для країни, і для самого «Вовчика»? Я для себе це відчуття формулюю так – я не вірю в дива, я вірю в те що див не існує.

Я не вірю в те, що команда Зеленського зможе знизити тарифи – хіба що помахлювати на цій темі. Подивимося що ЗЕкоманда про зниження тарифів скаже МВФ і куди це всіх нас приведе… Я не вірю в те що ЗЕкоманда зможе знизити податки, як повірили маси підприємців, які розвісили свої вуха під солодкі казочки про податок на виведений капітал. Уже плачуться – МВФ проти. Давайте, мовляв, жити на свої – читайте, пошлемо МВФ на фіг, як Голобородько в кіно. Аж до дефолту… Я не вірю в те, що Зеленський зможе зупинити війну – зупинити війну може лише або наша перемога, або той, хто її розпочав, тобто Кремль і Путін.

Я не вірю в дива – я вірю у відсутність див. Такі викрутаси голови держави колись призведуть до дуже серйозних проблем – таких, які розчарують критичну масу його прибічників. Це – неминуче. Немає нічого більш нестабільного, ніж любов мас. Я пам’ятаю як маси розчарувалися у Горбачові. Пам’ятаю як втратив підтримку Ющенко. Як одиниці прибічників виступили на підтримку Януковича. Тут буде все те саме. Прибічники Зеленського нині в угарі – але це тимчасово. Зеленський ще побачить і розвали коаліції зі своєю фракцією (всі вважатимуть її токсичною), і масовий вихід зі своєї фракції депутатів (хіба «Слуга народу» - партія з історією?).

«А що вони напартачать за той час?» - запитаєте ви. «Що буде з усіма нами?» Буде – те, що ми дозволимо зробити із собою. Люди не дозволити Портнову бути професором КНУ – і він не професор. Люди вийшли на Банкову після заяви Зеленського про «Москва втратила контроль над бойовиками» - і з фронтом гратися тепер бояться. Люди багато чого можуть – звісно, якщо не боятимуться замурзати біле пальтечко, і якщо не складатимуть рук. Для цього треба перестати боятися.

Наша задача зараз – зберегтися. Не розчаруватися. Не піти їм на поступки. Не слухати ворогів які регочуть і принижують, і водночас – «доброзичливців» які просторікують про те що «от той у списку – ай-яй-яй!»

Треба пам’ятати старе добре правило – «не вір, не бійся, не проси». І вистояти.
Тоже думаю, что Зе и Ко остановятся там, где их остановят люди.

Иди работай. Кремень)
У тебя шОсси немытое)

Олежан, ты если не справляешься, говори, не стесняйся. Мы же одна команда. Моя молодость и напор + твой совет, решат все задачи:D
ПС Да, завтра на работу...

ccce0j.jpg

fjfde9.png

daejh8.jpg

Ну що, здобули?

Зробили їх разом?

Говорили-балакали, попереджали-залякували... Але ж була потреба "сламаць сісьцєму", да?
Дивимося на уламки:

Філарет заявляє, що томос не треба, що то була передвиборча гра Порошенка.

50 із гаком покидьків просять Конституційний суд скасувати закон про мову. Закон, який ще не набув чинності. Закон, який пройшов кілька років суспільного обговорення, безліч правок і врешті було прийнято.

Конституційний суд каже, що підстав для скасування закону про розпуск парламенту - і, як наслідок, дострокових виборів - немає, але хай народ вирішує долю парламенту на дострокових виборах.

Портнов не тільки повернувся в Україну, але й захотів викладати право. Поки що - шаурми ковтнув, оскільки студенти попросили ректора одуматися та скасувати призначення Портнова.

Лєнка-бандарєнка хоче балотуватися в раду. Її опонент - кіборг. Цікаво, за кого проголосує мудрий, але такий нескладний простий нарід?..

Онищенко не "полишав територію України", а брав участь у міжнародних змаганнях "в якості наїзника", отже - теж може балотуватися.

Мамахохотала, Юзік і інші шаурмени теж хочуть балотуватися.

У голови служби внутрішньої розвідки - медаль від ФСБ. У іншого "безпечника" - дружина 21 рік не хоче може отримати громадянство України, маючи російське.

Другові президента Баканову дали звання, бо того вимагає посада, на яку його треба посадити.

Канал ніяк не пов'язаного з президентом Коломойського переклав Russian boys як "наші".

Президент скасовує указ, який обмежував застосування маячків, хоча піарився саме на обмеженні застосування маячків.

Спікер президента в прямому ефірі сказала, що ЗСУ стріляють по цивільних у "динирі". Не обмовилася, потім не уточнювала, не спростувала (наскільки мені відомо). Просто впевнено сказала. За що вхопилися раша-гівно-ЗМІ та що довелося спростовувати.

Кучма хоче заборонити вогонь у відповідь, зустрічається з офіційними особами інших країн поза Мінським форматом, наче його призначено для чогось іще.

Президент "поспілкувався" з олігархами крупними бізнесменами, і рашка раптово дозволила імпорт пінчуківських труб.

Лоукостер SkyUp, який перетворює високе мистецтво авіаперевезень на електричку, може втратити ліцензію через ніяк не пов'язаного з поки що чинним непорозумінням президентом Коломойського.

Бойко знову злітав у Москву за дешевим газом.

Медведчук припинив підбирати слова на адресу українців.

В Маріїнському парку сравоплавниє провели молебен з іконами Жукова та Сталіна. Тут окремо прошу подивитися "активістів" цього двіжу. Вони ХРЕСТОМАТІЙНІ ватники. Під Радою. Не бояться.

Непосаджений бридким Порошенком Кернес ухвалив перейменування вулиці на "Жукова".

Вбито Дмитра Тимчука. Так, я знаю, що навіть його друзі та рідні просили не квапитися з висновками і дочекатися результатів розслідування, але я особисто знаю щонайменше один приклад, коли людина абсолютно без мотивів "вчинила самогубство", яке можна легко вважати доведенням до самогубства.

З делегації до Гааги якесь падло виключило фахівця, який насмілився згадати Богдана у контексті люстрації.

Прикольно? Порвали епоху?

Вишенька на цей гівно-тортик: до авторів історичних підручників надходять "телефонні рекомендації" представити російсько-українську війну як "ґражданскій канфлікт". З чого б це? От з чого б це раптом вся ця феєрія абсурду трапилася за якийсь нещасний місяць від інавгурації одного молодого та обнадійливого?
Чиї надії він уособлює? Якщо наші, а не ворожі, то які саме?
Слуга якого він народу? Чийого?

Чи то я все перебільшую, перебріхую, а якщо ні - то воно все норм і я, дурний, нагнітаю?
Ви, конкретний читач або читачка, все ще поза політикою, чи ви бачите, куди "наш паравос мчіцца"?

...

Це я не беруся стібатися з фонтанів, шортів і переїзду, бо "вовє кармою на галофку даве". Але чи все я згадав?

Чи не конкретне "зламати Україну" мали на увазі під розпливчастим "сламаць сісьцєму"?

PS То як - буде битий Шуфрич і 50 рускачілюстних покидьків чи навпаки - хтось із дійсно наших?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Евгений Спирин

19 июня в 19:22

У Луганской военной администрации уже год нет главы, формально он есть, в.о. — Сергей Филь. И вот, значит, тут собираются рассматривать кандидатов на этот пост. Напомню, в области война с россией. И кого же рассматривают? Так-так-так, да это же Виталий Комарницкий! Кто это? а я вам сейчас расскажу.

Комарницкий — это ректор академии внутренних дел, той самой, в которой я учился. Когда умер Эдуард Дидоренко, Виталий ее успешно возглавил. Любил цитировать Солженицина, про «судилось Украине и росиии быть вместе», вступил в партию регионов, а когда Луганск захватили боевики... остался еще на полгода ректором. И даже им всякого обещал, но потом, по словам сепаров, взял бабла и исчез. Они, конечно, на него обиделись. Не знаю, как там в 2014, но когда я учился в 2004, оружия в ЛАВД было столько, что можно было уничтожить несколько Псковских дивизий. Все оно, судя по всему, и досталось сепарам. Дальше — больше.

Комарницкий давний дружаня того самого Владимира Струка, который вооружал блокпосты «лнр» и теперь идет в раду и раздает на округе очки. Такой себе союз молодежи лнр — один был ректором при сепарах, другой спонсировал лнр. У Комарницкого двое детей, один, старший, работает у Матиоса, второй, младший, получил паспорт рф и живет в Севастополе. Как сказал мой товарищ по казарме Дима: «Кого блядь? Комара? Да он же только котлеты может считать». Увы, Димон, не только.

Сегодня нам подтвердили в АП, что Комарницкого рассматривают на главу ВЦА. Добрый вечер.

Текст Оксаны Коваленко про Комара:

Текст про Струка:

Академия нацгвардии. Наши дни

А теперь, друганы, горячие рубаки, тренирующиеся в ненависти друг к другу, у вас два варианта: либо вы прекращаете устраивать срачи между политическими лагерями и объединяетесь (а я знаю, насколько у вас плотно залиты мозги специально подготовленным кремлевским ядовитым сиропом вражды, заставляющим совершать коллективный суицид), либо...

Либо "завтра" Украины отберет Кремль.

И угадайте, что он с ним сделает.

И сделает так, чтобы уж наверняка.
это уже повторяется 300 или 400 лет, и ничему в итоге не учит украинский охлос... потому что народ в своем подавляющем большинстве - это просто стадо, интересы которого жестко ограничены пунктами "пожрать, поспать, поебаться, ну и немного развлечений"... и взывать к благоразумию бесполезно! просто потому, что думать нечем... вместо мозгов кусок мяса, называемый "серым веществом"... и объединяться никто из политиков не будет... им кинули "кость" в виде выборов, и каждый побежал урвать себе кусок пожирнее... а в это время скромные дяди в тени уверенно рвут страну на куски! и до осени Украины просто может уже не быть... так что выбор не широк: либо продолжать петь мантры "давайте объединяться", либо начать решать вопросы уже прямо сейчас... под "решать" я имею в виду оперативно-специальный термин ;) потому что через 2-3 месяца это уже будет не оперативный термин, а общевойсковой... к сожалению!

P.S. пообщался давеча за "рюмкой чая" с очень интересными людьми из ах какой структуры... так вот там на уровне среднего и низшего звена уже почти полностью готовы к "варфоломеевской ночи"... они, в отличие от ментов Авакова, совсем не готовы отдавать страну бандосам Коломойского, а также всяким Медведчукам и Мураевым! говорят "не за то мы 5 лет своих парней теряли на фронте и в тылу"... и это говорят отнюдь не заробитчане ВСУ! так что думай... те

Не, не реванш..Ждем подачи на регистрацию Губарева.

ЦВК відмовила Клюєву в реєстрації кандидатом у народні депутати.

Не, не реванш..Ждем подачи на регистрацию Губарева.

ЦВК відмовила Клюєву в реєстрації кандидатом у народні депутати.
пусть всех регистрируют! "больше целей - хороших и разных"...

Назад
Зверху Знизу