Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Коли не раз'єбашили колону гіркина і коли проігнорували оточення Іловайську... коли не зайшли в пустий Луганськ і Донецьк,
Ну це ж не 1 світова війна))) я зараз в армії, в мене є друзі, які з перших днів на війні, да і в інтернеті багато інфи, навіщо ти хуйню пишеш?)) Навіть виходячи з хуйні яку ти написав, що завадило атакувати не тільки ар'єргард?))) Ти не замислювався?)))Т.е вам доподлинно известно, что оперативная обстановка была именно такой, какой вы ее видите?
Насколько я знаю колона Гиркина была атакована, но только арьегард, то что Луганск и Донецк действительно были пустыми - у вас откуда эта информация. И если это было правдой - то это было сделано по приказу Порошенко? С какой целью, зачем ему это было нужно?
Да все логічно, хуйло на умовних зовнішних ворогах вже 20й рік при владі, сивий таку ж хуйню вирішив замутити)))Для меня все не так однозначно, т.к я много раз видел источники зрады в неприглядном цвете. Но все-же хотелось бы понять мотивацию Порошенко - зачем ему внезапно понадобилось останавливать украинские войска?
Вже пiшли в армiю и без твоих советов.
Навіть виходячи з хуйні яку ти написав, що завадило атакувати не тільки ар'єргард?))) Ти не замислювався?)))
на командующих должностях? Вы про первую мировую часто вспоминаете. Ремарк, например, не раз подчеркивал, что рядовой солдат постоянно думает что он умней генералов и знает больше последних.Ну це ж не 1 світова війна))) я зараз в армії, в мене є друзі, які з перших днів на війні,
А почему же не замутил?сивий таку ж хуйню вирішив замутити)))
Тобто там метрів 500 було відходу? Що ар'ергард виявили, а основну колону проєбали?Ну, если арьегард используют для прикрытия отхода, возможно он выполнил свою роль? Эта мысль нереальна?
А почему же не замутил?
И все-таки я не понял - так чего хочет Зеленский - наступать?
Я почему-то не удивлен)))
И в мыслях не было. Речь шла не о финансовых возможностях, а о том, что от меня мир отгородился)
Ой, и не говори - и скучный, и весь мир от меня отгородился
от тебя весь цивилизованный мир прячется за английским языком..
Тобто там метрів 500 було відходу? Що ар'ергард виявили, а основну колону проєбали?
На мою думку зеля хоче розв'язати те що наворотив порох і зараз треба хоч номінально почати щось виконувати, щоб була можливість апелювати до світової спільноти,
он разве не в Сингапуре? вчера раз 20 повторил, что отбываетИ снова не взбодрил..
Мета "мінімум" Ху@ла це Новососія.Площа Новососії збільшилась-це що ВАЗелінський виконав на втіху Ху@лу.На мою думку зеля хоче розв'язати те що наворотив порох і зараз треба хоч номінально почати щось виконувати, щоб була можливість апелювати до світової спільноти,
подскажите, о какой самой сильной армии Европы бредит этот алкан?
.Росія має другу у світі за потужністю армію, а в європейському рейтингу вона лідирує
Что-что? Отвоевать?Мінськ взагалі це тупік))) як би порошенко хотів, то в 14ому була можливість все відвоювати (донбас), але сивий підор вирішив все затягнути, зараз, щоб вибити підорів буде багато смертей, ви перші будете волати.... тому треба якось крутитись...
Можно подумать, россия (страна-террорист) бы дала это сделать. Хорошо рассуждать об этом из 2019-го, с холодной головой, зная, как оно сейчас. И опираясь на армию, которая есть сейчас. И которая была построена, благодаря Минским. Как-то об этом все эти стратеги, которые ого-го и эге-гей, забывают.Коли не раз'єбашили колону гіркина і коли проігнорували оточення Іловайську... коли не зайшли в пустий Луганськ і Донецьк, коли дали час кацапам на захід в Україну, а потім почалась мінська хуйня, яка, доречі, спочатку мала термін (до кінця року), а потім і це прибрали, ми не можемо (нема політичної волі) зараз вийти з позорного мінську без репутаційних втрат за нашою ініціативою, тому треба його виконувати і чекати, коли кацапи його порушать сами...