as2666alkah
Привіт!
- Повідом.
- 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Охуеть. Я это правда что ли прочитал?
Вот и прикинь, такая же хуйня в головах 75 процентов особей с синим паспортом с тризубом на обложке.
І не колить в груди тризуб.
мозахіст? Нащо ходити туди, де тобі огидно? Іншого пояснення не бачу.
Так а сам чом мовчиш ?
А що відбулося ?
Команда катерів отримала наказ пройти в своїх територіальних водах . Далі отримала наказ не відкривати стрільбу у відповідь .Команда виконана.
Ти ж не знаєш мети цього проходу катерів ?
Так про що ти там натякаєш ?
Я підозрюю, що такі події в розвитку були передбачені , і було відпрацьовано саме по такій схемі розвитку.
Екіпажі живі. Чи тобі на душі було би веселіше, якби хлопців на катерах розстріляли ?
Чи, можливо, скажеш, що вообше не треба нашим катерам навіть робити спроби пройти нашими тер.водами поблизу російських кораблів ? Бо їм, бач, щє якась припиздь вдарать в голову ?
ты хорошо выглядишь... на аватарке
да, и таким для тебя и останусьСпасибо. Ты - долбоёб?
Це тільки ваша думкаТого й Порох тепер у гівні до кінця його життя,
Буде!До кінця цієї книги ще дуже далеко!а міг бути в історії золотими літерами
тім хто, за горою ,може й колить.
не беспокойся о чужом, смотри в свою тарелку
так то тобі ж і написали. Я живу тут. В Україні. А ти втік, а клеїш з себе щирого.Тут ось гарно написали, таким як ти.
Шо заздрість їсть, шо ти немічний на голову,не можеш собі ради дати,це ми знаємо.Ти не живеш і другим не даєш,ти на субсидіях сидиш і хер ти будеш працювати,бо в тебе 2 клепок не вистарчає і дві ліві руки.так то тобі ж і написали. Я живу тут. В Україні. А ти втік, а клеїш з себе щирого.