Повідом.: 26796
Повідом.: 26796
Заробитчаны в той же Польше.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
АТО трошки в другую сторонуато до Львова зібрався їхати.
Никто не задумался, что Пороху было достаточно для победы просто ничего не предпринимать. Он и так очень много сделал для страны. И вдруг за какие то месяцы до выборов - понеслось! Свинарчук ( очень удобная фамилия, чтобы паскудить), и запчасти и, как вишенка на тортике, подкуп избирателей. Мне кажется, что мы все стали жертвами огромной аферы, предпринятой врагами Украины для дискредитации Порошенко.
Мешти вже купив?Блін,скільки питати можна, долар вже по 8?,ато до Львова зібрався їхати.
Владимир, на нас по полной отработали грязный метод пропаганды - гнилая селедка.
вот эту статью я читала еще в 15 году.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а недавнопопалась такая короткая заметка по теме,правда и сама довольно манипулятивная
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
«Питання таке — про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якісь план на 5 років — чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм», — сказав Рябошапка.
Радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.
«Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?», — резюмував Рябошапка.
Раніше Порошенко заявив про необхідність дебатів у другому турі виборів президента. Зеленський заявив, що готовий до них.
Суспільний мовник запросив обох кандидатів на телевізійні дебати.
[/URL]
ПИздец... Я чет думал, что сначала программа - потом выборыРадник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму
Ничего эти дебаты не изменят. Быдло, которое составляет 30% и голосует за клоуна-главнокомандующего (в том числе и бойцы ООС - 11255 человек выбрали себе его в главнокомандующие), даже не посмотрит на эти дебаты, а если и посмотрит, то обязательно посчитает, что их Зеля Пороха "сделал".
Они не видят какой он? Да они хотят его таким - он их подобие, такой же примитивный и недалёкий.
Его электорат дебаты не поймёт. Ему "Сваты" нужны и поржать над Кварталом.
Мешти вже купив?
ПИздец... Я чет думал, что сначала программа - потом выборы
Поздно всрались.![]()