Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Національний та міжнародний статус Криму залишається незмінним. Грабіжник може вкрасти річ, але не стає її власником

Я математику могу. И труд у девочек)) А вообще - все предметы до 7 класса включительно. В следующем году и 8-й осилю)))

я это...Раньше намекал на вакансию. Математика...Заявление не писал, но...Дорогу мне лучше не переходить. Формулы привидения усвоил, так шо...:D

Математики? Можно на уроки по скайпу записываться?)))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Для миття туалетів інтелект не потрібен, – скандальна заява Оксани Марченко про мовний закон.

Під прикриттям "захисту мови" нинішня влада, яка активно проштовхує новий мовний закон, хоче відрізати українців від світу і перетворити в "німе" плем'я 3 сорту. Українська належить до слов'янської групи мов, тому нам так просто вивчити російську. Тобто, нам запросто володіти мовою світової науки. Але нас позбавляють можливості вчити математику, фізику, хімію та інше російською, і "горе-патріоти" відрізають українців від світових знань, літератури, відкриттів, технологій, бізнесу та комунікації. А обдарованим одиницям доведеться перенавчатися. Чому вони це роблять? Може, тому, що майбутнім прибиральникам, доглядальницям, збирачам полуниці і просто жебракам не потрібно багато знати? Вони повертають Україну в "кріпацтво", де темним, забитим українцям нема чого думати? Звичайно, для миття туалетів інтелект не потрібен,
– заявила вона.
eg5cde.jpg
h0befe.gif

Вкладення

• eg5cde.jpg
    eg5cde.jpg
    73.5 КБ · Перегляди: 43
С 1 апреля десантники и снайперы на передовой будут получать по 24 000 гривен, - Порошенко

Бучко, у сьогоднішньому відео, згадав про твіт, де хтось сфотографував одного з протестуючих у Полтаві з тату на шиї у вигляді корони російської імперії.
Не знаю як вставити скріншот.
Upd: вийшло через скріпку.

Вкладення

• IMG_20190316_224031.webp
    IMG_20190316_224031.webp
    41.6 КБ · Перегляди: 557
Воєнруки, фізруки, директори, завгари...
...І, напевно, ніхто не пам"ятає правило про "б,п,в,м,ф"?
(сам ледь згадав)

Бучко, у сьогоднішньому відео, згадав про твіт, де хтось сфотографував одного з протестуючих у Полтаві з тату на шиї у вигляді корони російської імперії.
Не знаю як вставити скріншот.

cghja5.jpg

я это...Раньше намекал на вакансию. Математика...Заявление не писал, но...Дорогу мне лучше не переходить. Формулы привидения усвоил, так шо...:D
Ладно, я и на труд для девочек согласна))
А по математике репетиторские услуги буду оказывать. В дополнение к 4 штукам долларов за основной предмет)))

Пауки в банке

"Очередной вселенский срач #Безлер'а и #Гиркин'а с "Хмурым" на подтанцовке."

b3jcjd.jpg

2fabge.jpg

gb0aaj.jpg

geg8de.jpg

В очередь! Будет конкурс.
Много начальничков развелось - работать некому.
Минуточку! Про "работать" мы не договаривались. Речь шла о зарплате, вам 4 штуки баксов, мне, как директору - 40 штук. Я скромный!:D
Максимум, на что может рассчитывать наш "пиит" - дворник на полставки!:браво::D

Назад
Зверху Знизу