У вас є питання до Порошенка? Та ви що? Серйозно? А ну, давайте ваші питання, озвучте, ми на них хоч подивимось! Допитливі ви наші! Задавайте ваші питання!
Може і відповіді отримаєте. Бо живете з тими питаннями, як з комом в горлі!
Що вас цікавить?
Чого він, як взнав, що в казні сто тисяч гривень, не здриснув в Лондон?
Це добре запитання, на нього нормальної відповіді немає.
Чого він, як взнав, скільки і якої воєнної техніки на ходу, не почав свою краватку жерти?
Тут з кондачка не відповісти, тут подумати треба.
Чому він, як усвідомив кількість і якість зради в СБУ, прикордонній службі, МО, Генеральному штабі як тотальну, не опустив руки і не послав все під три чорти?
Відповідаю: він не знав, що так можна.
Чому, почувши страшні загрози на свою адресу і членів своєї сім'ї, а потім привабливу пропозицію у декілька десятків мільярдів доларів, не усміхнувся приязно путіну і красиво і грамотно не пояснив українському панству про нагальну необхідність надати лугандонії чи автономію, чи особливий статус? Ну що такого, що в ВР ще пара- трійка дебілів зайде типу захєрченка і бородая? Та вони б там і не відрізнялись би від багатьох ні мордой обличчя, ні дебілізмом.
Тут і я вже задумуюсь, чи все у Пороха в порядку з логікою, бо хто ж "нормальний" вчинив би інакше! Так, інвестигейтори ви наші? (Дякувати Богу, що він не "нормальний"!)
Ще якісь питання?
Гаразд. У мене до вас, допитливих, теж є питання. Одне. Ви просто дурні чи вороги?
От з чесної відповіді на це питання і починайте Пороху свої задавати.
А ми, любе моє українство, шануймося!