Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation
18 год ·
Командувач об'єднаних сил на передовій вручив воїнам нагороди

На передових позиціях в районі населених пунктів Новотошківське та Кримське, де напередодні відбувалися запеклі бої з російсько-окупаційними військами, Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв вручив воїнам відзнаки Міністра оборони України, Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України та відзнаки Командуючого об'єднаних сил "За звитягу та вірність".

На опорних пунктах Командувач поспілкувався з воїнами та на місці вирішив проблемні питання, які порушили перед ним солдати, сержанти та командири підрозділів.

- Я дякую Вам за Ваш героїзм, хоробрість та жагу до перемоги над російським окупантом. Пишаюся тим, що служу разом з такими воїнами як Ви! Слава Україні та її захисникам!" - промовив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

bch5ba.jpg

9bhajh.jpg

5bjcfe.jpg

Писатель рассказал, что ждет русский язык в Украине через 20 лет

Пространство русскоязычия в Украине в ближайшие 20 лет может уменьшиться на половину.

Данное мнение в интервью "Крым.Реалии" высказал известный украинский писатель Андрей Курков, который назвал это "естественным процессом".

"Уменьшится, это естественный процесс. Насколько? Может, на 50%, может, на 40, может, на 30", - отметил он.

Писатель подчеркнул, что в данном вопросе очень важно, чтобы те, кто останется (русскоязычными), становились активными, реальными гражданами Украины.

"Грубо говоря, были политическими украинцами. Если они граждане Украины, но политические россияне, им здесь делать нечего", - пояснил Курков.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...................Згідно з інформацією з Банкової, ніхто з Адміністрації Президента не дзвонив Хармс. Подібні законопроекти подавати не планують. В АП також попросили ЗМІ не поширювати неперевірену інформацію.

порох против этих больных. их лечить надо.
и ещё не забываем что ждем решения вселенского собора

Сергій Притула - офіційна сторінка
3 год ·
Ця історія вже зробила рейвах на сторінці фонду «Повернись живим», але, позаяк, я є першоджерелом, то маю бажання написати трошки про ту оказію. Зайду здалеку.
Пише мені якось в особисті повідомлення один хлопачка, мовляв, так і так, хочу дати грошей на Армію. Відписую щось типу «чувак – ти красава, кинь на картку». Він пише, що сума велика, стрьомно через банк, треба особистої зустрічі. А я на той момент мав вже неодноразово практику, коли люди мене кликали на особисту зустріч, я гнав кудись, витрачав на туди/сюди годину часу, ще пів-години на каву з тим хто запрошував, обов*язкове селфі і отримував 1000 гривень. Ні, я не «зажерся» і 1000 гривень – це великі гроші. Просто цю суму можна було б спокійно кинути на рахунок, все одно тих 0,5% за переказ мені ПриватБанк повертає в кінці місяця. Просто з моїми графіками, коли за останній місяць я вклав дочку спати аж 2 рази, тих півтори години… вони для мене золоті. Ну та й пишу, що «чувак, часу катма, світ тісний, куля кругла, буде нагода - перетнемось». Ну і все.
Пройшло трохи часу. Валимо з вар’ятами у фінальну частину туру з 3 по 14 червня по райцентрах. Від Коломиї, Жовкви і Радехова до Новоград-Волинського, Миргорода і Конотопа. Бац! І знову в «лічку» повідомлення: «Будете в Коломиї, знайдіть 5хв, хочу дати грошей на Армію». Ну ок. Підійди за годину до концерту на службовий вхід.
Коломия. День виступу. У нас 2 концерти в один день. Голова забита клопотами. Мию голову в перукарні. Дзвонить адміністратор: «Тут тебе хлопчина чекає». Аааааааааа, чорт! Забув геть зовсім. Лечу на майданчик.
Прийшов. Стоїть хлопачка. З вигляду – хіпстер ). Перекинулись двома словами. Каже: «я вам грошей дам, але я б хотів, щоб половина вам, а половина фонду «Повернись живим»». Я кажу, мовляв, хороший ти хлопачка, розбираєшся в темі. Бо для мене особисто «Повернись Живим» - це фонд-волонтер №1 для Армії. Давай, кажу, гроші, забабахаєм селфі і зразу відправлю фотку Віталіку Дейнезі.
Добре, каже чувак, і виймає з сумки 40 000$! СОРОК ТИСЯЧ ДОЛАРІВ!!!! Один хлопець витягнув з сумки квартиру і віддав на армію!!!!!!! Курча мать, я ледь не заплакав!!! Останній раз подібну суму мені давали десь в часи Дебальцево. Навіть під час Авдіївки, коли люди дали дуже багато грошей, ніхто не робив такого величезного одноразового внеску. І зразу стало соромно за свою поведінку.
- Аміго! Це дуже великі гроші. І я і Дейнега захочемо про тебе написати. Як тобі подякувати? Як тебе представити?
- Та не треба мене там дуже «світити», просто Микола з Коломиї.
Так от, дорогий Микола з Коломиї! Ти є криця! Твої гроші вже пішли в рух. Ти це бачиш на фото.
Снайперський приціл Bushnell за 1900$ придбаний за кошти «вар’ятів». Снайперський приціл Steiner (2100$) – за твої. Обидва віддав щойно волонтеру Альоні Шевцовій, яка імідетлі відвезе їх снайперам з 14-ї бригади! 20 000$, які ти передав на «Повернись живим» витрачені на придбання 8-ми тепловізорів Пульсар.
Те що в мене залишилось на руках буде використовуватись, як підстраховка. Грубо кажучи, людоньки, давайте не будемо думати, що Микола дав купу грошей і ми ними зараз купимо стільки всього для бійців, що завтра дійдемо до Ростова. Ми і далі продовжуємо збирати на оптику, БПЛА і снайперські комплекси. Просто Миколиними будемо «домазувати» нестачу. Так буде правильно.
Зараз по запитах треба коштів на +/- 500 000грн. Є 100 000.
Рахунки активні!
Працюємо, панове! Будьте, як Микола з Коломиї!!!
Гривні
ПриватБанк
Номер картки 5168 7420 6353 7207
Призначення платежу: поповнення картки 5168742063537207 (Притула Сергій Дмитрович).
№ рахунку 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Притула Сергій Дмитрович
ІПН 2975800618
USD
Beneficiary Prytula Serhiy
Account 5168742060489527
Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank JP MORGAN CHASE BANK NEW YOURK, USA
SWIFT CODE: CHASUS33
Correspondent account 0011000080
EUR
Beneficiary Prytula Serhiy
Account 5168742060489444
Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank Commerzbank AG Frankfurt am Main Germany
SWIFT CODE: COBADEFF
Correspondent account acc № 400 8867004 01
IBAN - ua703052990005168742060489444

Фото тут :

Я так понял, что эти 24 на Харьковскую область, поэтому и Арсен.

Даже если на Харьковскую область, то это тоже капля в море. Я не знаю сколько в Харьковской области участковых, но можно посчитать примерно на пальцах. Сколько в обрасти городов областного подчинения и районов? 7 городов областного подчинения и 27 районов. Плюс 9 городских районов. Итого 43 городских и районных отделов полиции. Сколько в райотделе участковых? Берем в среднем 20. Итого, примерно имеем 860 человек. Это мы еще не считаем разные поселковые и городские отделения. Короче, минимум 1000 человек. И на это количество торжественно, с участием министра МВД вручили 24 автомобиля.

Это событие уровня министра? А делить их как будут? Только отличникам боевой и политической подготовки, или по очереди будут ездить? По 1 авто на райотдел не получается.

Вот я и говорю -- тихо распределили по одному автомобилю на два райотдела и не отсвечиваем.

Это если на Харьковскую область.

Сьогодні День батька. І від сьогоднішніх батьків та матерів залежить, чи відзначатимуть його через двадцять років.

Перед Вселенською Патріархією стоїть зобов’язання і відповідальність повернути народи України та Македонії до істини і канонічних рамок Церкви. Про це заявив Патріарх Варфоломій у день своїх іменин, 11 червня, під час Літургії у патріаршому храмі св. Георгія на Фанарі.

«Існування розколу не є аргументом, щоб позбавляти увесь народ звязків з церковною правдою та канонічністю, заперечуючи нашу відповідальність перед Богом і історією, а навпаки радше стимулом для пошуку спасительних та об’єнуючих рішень», - сказав православний першоєрарх.

«Коли Церква-Мати шукає шляхи спасіння наших братів з України та Скоп’є (Македонії – ред), вона сповнює свій апостольський обовязок. Наш обовязок та вдповідальність є привести ці народи назад до церковної правди і канонічного порядку. Тому те, що посідає Вселенський Патріархат, він посідає для добра цілого світу і пропонує всім народам без винятку. У цьому контексті існує і міжхристиянський діалог, який діє «у любові і правді», - наголосив Вселенський Патріарх.

Нагадаємо, що до Всесенського Патріарха звернулися представники української влади та Церков з проханням надати Томос про автокефалію УПЦ. Патріарх Філарет та Президент сподіваються, що українське питання Костантинополь вирішить позитвно до святкування 1030-ліття хрещенння Русі-України.

Як вже інформувала РІСУ, 30 травня Константинопольський Патріархат взяв до уваги звернення прем’єра Македонії Зорана Заєва з проханням вирішити долю Македонської Церкви. На думку експертів, Патріарх Варфоломій скоріш за все разом з українським розглядатиме ще й македонське питання.

Артем Филипенко
14 червня о 21:00 ·
Тем временем на трассе Тирасполь-Рыбница в нескольких километрах от границы с Украиной перемещается колонна русской бронетехники с базы ОГРВ. Ну нехило так.
АПД. Это зона безопасности. Им там передвигаться запрещено. ОБСЕ молчит?
АППД Заявление молдавской стороны объединенной контрольной комиссии: "Сегодня, 14 июня, начиная с 08:30 по маршруту Тирасполь - Рыбница, в направлении Григориополь - Дубэсарь, были установлены 3 колонны с различными типами военной и бронетанковой техники (ТАБ, БРДМ) (возможно, Оперативная группа российских войск), которые ехали в сопровождении специальных транспортных средств неконституционных ополченских структур.
Затребовав ответ других участников о передвижении военных колонн, приднестровский участник в ОКК указал, что вся военная техника Тирасполя находится в местах постоянного развертывания и не передвигается по Зоне безопасности, и представители Российской Федерации сообщили, что они задокументируют данный случай и проинформируют ОКК на следующем заседании, которое состоится 21 июня 2018 года". Пардон за корявый перевод.

dhc7jc.jpg

h4bjbc.jpg

ВО ФРАНЦИИ ПРЕДСТАВИЛИ НОВЫЙ ЕВРОПЕЙСКИЙ ТАНК

Танк ASCOD MMBT, который был разработан компанией General Dynamics European Land Systems, был представлен на Eurosatory 2018 во Франции. Об этом сообщается на сайте выставки.

По словам разработчиков, MMBT вооружен 120-мм гладкоствольным орудием, несколькими пулеметами калибра 7,62 мм и одним дистанционно управляемым калибра 12,7-мм.

Как отмечается, на танке установлена башня HITFACT, тепловизор и лазерный дальномер.

При этом гладкоствольное орудие также интегрировано с современной системой управления огнем.

Создатели танка добавили, что боевая машина обладает хорошей мобильностью.

8afgjb.jpg

Українця з «георгіївською стрічкою» в КПВВ передали в поліцію

Учора в КПВВ «Новотроїцьке», що в районі проведення Операції об'єднаних сил, на виїзд до ТОТУ прибув автомобіль «ВАЗ» під керуванням громадянина України 1972 року народження.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке», що в районі проведення Операції об'єднаних сил, на виїзд до ТОТУ прибув автомобіль «ВАЗ» під керуванням громадянина України 1972 року народження.

Під час візуального огляду автомобіля прикордонники Донецького загону помітили на дзеркалі заднього виду «георгіївську стрічку». Автомобіль був виведений із загального потоку та перевірений спільною оглядовою групою зі складу Об'єднаних сил - оперативників Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ, ДФСУ та СБУ. В результаті, під переднім сидінням виявлено ще й друковану продукцію так званої ДНР, зокрема - газету «Донецкая Республика».

Чоловік пояснив прикордонникам, що нібито просто не звертав уваги, що має заборонені предмети у своєму авто.

Нагадаємо, що за публічне використання, демонстрацію «георгіївської стрічки» передбачена адміністративна відповідальність за ч.3 ст. 173 КУпАП («Виготовлення та пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки»).

Наразі громадянина для встановлення обставин передано співробітникам Національної поліції.

Назад
Зверху Знизу