Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Господам попавшим в список дают шанс исправить положение самостоятельно при помощи табакерки)

Список, конечно, внушительный.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

10:32, 30 января 2018
Новая волна телефонного терроризма зафиксирована в россии
Накануне из-за анонимных звонков массово эвакуировали людей в Москве и области, а также Санкт-Петербурге и Екатеринбурге. Все угрозы оказались ложными, — отмечает агентство ТАСС.

e3bcfc.webp

1fcjbe.webp

Зрадовисоси займаються не тільки перепостом чужих фейків, але і створюють фейки самі, і розповсюджують брехливі заяви, спотворюючи чужі пости, підтасовуючи заяви, яких ніхто не робив .

.

Ты еще не потерял способности удивляться?))

нипалимся, ага))

chccj9.webp

0deadc.webp

10:32, 30 января 2018
Новая волна телефонного терроризма зафиксирована в россии
Накануне из-за анонимных звонков массово эвакуировали людей в Москве и области, а также Санкт-Петербурге и Екатеринбурге. Все угрозы оказались ложными, — отмечает агентство ТАСС.

О! Наконец-то! А то скучали))

БОЕВЫЕ ПТИЦЫ. КАК В УКРАИНЕ НАУЧИЛИСЬ ДЕЛАТЬ "АПАЧИ" ИЗ СТАРЫХ СОВЕТСКИХ МИ

Мысли Перзидента

@VVP2_0
18 сек.18 секунд назад
Еще Мысли Перзидента Ретвитнул(а) Коммерсантъ
Глава Госдумы уже начал пугать Воронеж. Так вижу.

Коммерсантъ‏Подлинная учетная запись
@Kommersant
Читать Читать @Kommersant
Еще
Вячеслав #Володин прокомментировал свое попадание в «кремлевский список», заявив, что «простые люди станут заложниками амбиций американской элиты».

Напомним, в список попали российские политики и бизнесмены из списка Forbes

Мысли Перзидента

@VVP2_0
40 сек.40 секунд назад
Еще
Заебись. Володин открыто говорит, что за то, что его и остальных подельников режима включили в список, страдать будут пенсионеры и бюджетники.

Elena Russian

@Cattiva777
1 ч.1 час назад
Еще
Привет, Елена!
Только что мне на рабочую почту пришло письмо из ИА о том что я ОБЯЗАН обеспечить 18 марта явку на выборы всей своей семьи и подчиненного мне персонала(25-30 человек)

Знакомый прислал сообщение сейчас

россия (страна-террорист) может пойти на иной вариант урегулирования конфликта на Донбассе – журналист Павел Казарин

Oleksandr Derkach разом з Кириченком Олегом та 20 іншими особами.
5 год ·
Я теж не зміг оминути тему "Національних дружин" і ось ..копнув.

"Український порядок" в Веймарській республіці.

Успішність дій фрайкорів забезпечила фінансову підтримку з боку німецьких промисловців, що склала 500 мільйонів марок. Прагнучи уніфікувати різноманітні фрайкори, зокрема і за політичною позицією, військове керівництво 6 березня 1919 року видає «Закон про тимчасовий рейхсвер» згідно з яким фрайкори мали перетворитися на армійські бригади, а попередня чисельність рейхсверу мала скласти 400 тис. вояків. Загони фрайкору брали участь в розгромі Баварської Радянської Республіки (квітень-травень 1919 року) та придушенні трьох повстань у Сілезії в 1921 році. Внаслідок референдуму 20 березня 1921 року майже 60 відсотків населення проголосували за те, щоб Сілезія залишилася у складі Німеччини.
Після розпуску фрайкору чимало колишніх добровольців перейшли до лав Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини, Сталевого Шолому , та інших радикально-правих і націоналістичних організацій. Багато діячів Третього рейху та функціонерів нацистської партії входили в минулому до лав фрайкерів.(с)

Доречі оті сміхуйочки, що Порох в "береті ВДВ" теж від них пішов..

Бажано зробити репост, бо це дуже погано пахне. Я не часто вас прошу це зробити..але терпець вже урвався.

знов цей казарін.
ну а че арестовіча не тягнути сюди?
чи можна васіни опуси розкручювати - якщо зробити батл казарін vs вася то я б на васю ставки зробив...
у нас з криму були грішін, ліза і казарін. грішін і ліза вже вскрились, казарін ще продовжує лити в уши.

Тут как бы не все так просто. Насколько я понял из того, что читаю на пабликах антикоррупционеров, русликов и местной ваты, Национальные Дружины, это все-таки проект Авакова. Просто так они бы не верещали. Косвенно это подтверждается тем, что МВД официально эту инициативу народа снизу одобрило. Ссылку я выкладывал -- все в рамках закона и народ имеет право и даже обязан бороться с преступностью. На сегодня Аваков в команде Президента и 99%, вопрос заранее был оговорен и утвержден.

Это так, мысли в слух.

Назад
Зверху Знизу