Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Генеральна прокуратура України заарештувала майно і банківські рахунки колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони, екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і його брата Сергія.

Про це свідчить відповідь ГПУ на запит УНН.

"З метою забезпечення заходів кримінального судочинства на майно, зокрема банківські рахунки підозрюваних (Андрія і Сергія Клюєвих. - Ред.), як на території України так і за кордоном, накладено арешт", - йдеться у відповіді на запит.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Поддержу!))))))))))))

0fbggb.jpg

Новий посол США в Росії закликав відновити контроль України над кордоном

Новий посол США в Росії Джон Хантсман заявив, що бажає поліпшити відносини між Москвою та Вашингтоном, однак першим кроком на цьому шляху мало би стати повернення Україні контролю над міжнародно визнаними кордонами.

Про це Хантсман заявив під час церемонії вступу на посаду в суботу, 7 жовтня, передає Deutsche Welle.

«Це питання не лише Сполучених Штатів, але і Європи, Канади та практично кожної іншої розвиненої країни», — сказав він.

Посол зазначив, що багато американців вірять у цілеспрямовану спробу Росії підірвати американську демократію через «втручання у вибори президента, тому довіра між країнами залишається низькою».

Водночас, Хантсман вважає, що Росія має спільний з США інтерес у тому, щоби покласти край загрозі з боку Північної Кореї.

У кінці вересня Сенат США затвердив кандидатуру Джона Хантсмана на пост американського посла в Росії. Колишній губернатор штату Юта раніше був послом США в Китаї і Сінгапурі.

На РФ с причала были украдены два ракетных катера!

Такое могло случиться только на россии, Биопомойке, которую умом не понять. Дело в том, что там были украдены два ракетных катера. Да-да, вы не ослышались.

Так, в оккупированной Восточной Пруссии (пока Калининградская колония Москвы) в городе Балтийске исчезли ракетные катера, которые флот намеревался утилизировать на местном предприятии. Однако, этим прекрасным утром было обнаружено отсутствие боевых катеров на причале местной гавани.

Кто похитил катера – неизвестно. Когда точно это произошло – тоже неизвестно. Собственно, сплошные загадки, а между тем, две единицы боевой техники находятся в руках неизвестных. И, даже с учётом того, что данные катера должны были быть пущены под нож, подобный инцидент настолько неординарен, что его в лучших традициях кремлевской пропаганды можно назвать не имеющем аналогов в мире!, пишет zloy_odessit в На россии с причала были украдены два ракетных катера!

Например. Можно в личку.

Гостья из будущего.

Я вот не понимаю -- за что меня ненавидят только потому, что я смотрю игру престолов? Я у них денег занял и не отдал? Вот ты смотришь игру престолов,значит ты идиот. Санта Барбару еще посмотри.

​Одиозный представитель "Оппозиционного блока" Юрий Бойко имеет регулярные контакты с Кремлем и постоянно ездит в Москву с Левочкиным "за инструкциями". Об этом в интервью украинским СМИ заявил известный российский и украинский журналист Евгений Киселев.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":

g8jhgc.png

def0be.png

Підписав Закон про підвищення пенсій.

Хочу привітати всіх пенсіонерів, бо відновлюється справедливість. Хочу привітати всіх українців, бо коли-небудь ми всі будемо пенсіонерами.

Завжди пенсіонерам намагалися підвищити виплати перед виборами. Ми це робимо зараз і осучаснення пенсій закладена як ефективно працюючий механізм на постійній основі.

Дуже важливо, що справедливість цією пенсійною реформою встановлено. Цього Україна чекала 26 років, і ми це зробили!

Похоже, нас начитались
Однако, заразно))
Зрада кругом. Осень

7cbdcd.jpg

В світі вивчають статистику любителів різних рівнів прожарки м'яса. Цікаво, а українцям що найбільше до вподоби? От вам який?
22281703_331078377355348_283357351092445195_n.png

Підписав Закон про підвищення пенсій.

Хочу привітати всіх пенсіонерів, бо відновлюється справедливість. Хочу привітати всіх українців, бо коли-небудь ми всі будемо пенсіонерами.

Молодец. Военным пенсионерам еще осталось поднять. И все у нас будет хорошо.

Мартин Брест
13 хв ·
#ЗСУ_це_секс
Заніматєльноє зброєведення на АрміяФМ.
14.
РПК.
Ерпека – то непонятна зброя, я вам доповідаю.
Бо ррпека – то вже нє автомат, але щє нє пулємьот. Найчастіша проблема єрпека заключається в тому, що всі сослуживці хотять собі магазини-сорокпятки. Тому ерпекашнік должен слєдіть за зброєй єжесєкундно та невпинно. Деякі недоліки щє питаються сматувать синьой ізолєнтой по два длінних магазина. Але то на їх совісті, бо керівні документи ідіотизм не регулюють.
Щоб стрєльнуть з ерпека – треба пройтись по роті, знайти всі свої магазини, розкласти сошки та зробити грозний вигляд. Досвіччені люди говорять, що саме ерпека – це основний конкурєнт «пекаему» у плані «зробити воєнноє селфі».
Ерпека складається с самого шпалєра, магазинів та шомпола, який «на мінуточку» попросив хтось щє місяць тому. Скотина.
Чистить зброю, заряджайте тепляк на пам’ятате, що ЗСУ – це секс)

3hbddf.jpg

Настоящее Время‏Підтверджений профіль @CurrentTimeTv 4 год.4 години тому

Трансгендерной женщине в Красноярске пригрозили, что отберут у нее детей. Она бросила бизнес и бежала с семьей в США

Гостья из будущего.

Я вот не понимаю -- за что меня ненавидят только потому, что я смотрю игру престолов? Я у них денег занял и не отдал? Вот ты смотришь игру престолов,значит ты идиот. Санта Барбару еще посмотри.
Успокойся, тебя никто за твой выбор не осуждает. :кручусь:
Дело в другом: постоянном акценте и рекламой этой шняги. Если посчитать, сколько раз ты тут упомянул эту сказку.... то словом, то картинкой и пр. :нудно:

Телеканал CNN з посиланням на анонімне джерело в правоохоронних органах в суботу повідомив про зміст записки, знайденої в готельному номері Стівена Педдока, який влаштував стрілянину на фестивалі кантрі в Лас-Вегасі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Написана від руки записка, знайдена в номері Педдока в готелі в Лас-Вегасі, містить розрахунки щодо дистанції і траєкторії між його вікном на 32 поверсі і натовпом на фестивалі", - повідомило джерело, близьке до розслідування. Судячи з усього, стрілець розраховував, як вбити найбільшу кількість людей.

Записку було знайдено ​​на тумбочці в номері стрілка відразу після його самогубства. Слідство відразу повідомило, що не розглядає її як передсмертну. CNN уточнює, що в ній містилися тільки цифри.

Мартин Брест
13 хв ·
#ЗСУ_це_секс
Заніматєльноє зброєведення на АрміяФМ.
14.
РПК.
Ерпека – то непонятна зброя, я вам доповідаю.
Бо ррпека – то вже нє автомат, але щє нє пулємьот. Найчастіша проблема єрпека заключається в тому, що всі сослуживці хотять собі магазини-сорокпятки. Тому ерпекашнік должен слєдіть за зброєй єжесєкундно та невпинно. Деякі недоліки щє питаються сматувать синьой ізолєнтой по два длінних магазина. Але то на їх совісті, бо керівні документи ідіотизм не регулюють.
Щоб стрєльнуть з ерпека – треба пройтись по роті, знайти всі свої магазини, розкласти сошки та зробити грозний вигляд. Досвіччені люди говорять, що саме ерпека – це основний конкурєнт «пекаему» у плані «зробити воєнноє селфі».
Ерпека складається с самого шпалєра, магазинів та шомпола, який «на мінуточку» попросив хтось щє місяць тому. Скотина.
Чистить зброю, заряджайте тепляк на пам’ятате, що ЗСУ – це секс)

3hbddf.jpg

Вот. В советской армии РПК был в каждом отделении. То есть на взвод (30 человек) было 3 РПК. И должность такая была -- пулеметчик. Хотя он ни фига не пулеметчик. От автомата РПК отличается только длиной ствола.

Я служил, у нас на первом году у РПК еще были барабаны. Потом не знаю почему, барабаны пособирали и заменили их на магазины по 40 патронов. Вот я до сих пор не пойму зачем.

Іран попередив США про наслідки в разі прийняття нових санкцій та оголошення Корпусу вартових ісламської революції (КВІР) терористичною організацією, повідомляє Reuters.

"Якщо новини про дурниці американського уряду правдиві і вони збираються визнати Вартових революції терористичним угрупуванням, тоді КВІР прирівняє армію США до "Ісламської держави" у всьому світі і особливо на Близькому Сході", — заявив головнокомандувач корпусу бригадний генерал Мохаммад Алі Джаафарі.

Також, за його словами, США повинні будуть перемістити свої військові бази, розташовані в регіоні, за межі радіусу ураження іранськими ракетами в 2 тис. км.

"Додаткові санкції покладуть кінець шансам на майбутній діалог з США", - констатував він.

У Латвії під час ралі "Лієпая" розбився цивільний вертоліт, повідомляє LETA з посиланням на представника RA Events Яніса Унбедахтса.

За його словами, вертоліт впав неподалік від фінішу 11-ї швидкісної ділянки.

Як зазначили виданню в поліції, інцидент стався близько 13:25 за місцевим часом. На борту вертольота перебувало четверо людей, вони дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Згодом місцева влада повідомила виданню, що один із потерпілих помер.

Національні збройні сили (НВС) Латвії отримали з Великої Британії 65 зі 123 передбачених бойових розвідувальних плазунових бронемашин, повідомляє Balt News з посиланням на прес-службу міністерства оборони республіки.

Згідно з повідомленням, проект механізації піхотної бригади сухопутних сил НВС поділено на декілька етапів і черг. У його рамках планується поставити загалом 123 одиниці бронетехніки. Перші з них було поставлено до Латвії восени 2015 року.

Призначена для створення механізованого підрозділу бронетехніка перед поставкою з Великої Британії проходить капітальний ремонт і модернізацію. Постачання заплановано до 2020 року.

До основної суми договору включено повне оновлення та капремонт 123 платформ, запчастини та навчання латвійських фахівців, що обійдеться загалом у 39,418 млн фунтів (46,6 млн євро).

Платформи буде оснащено сучасним обладнанням - системою протитанкової зброї Spike, найсучаснішою класифікованою НАТО системою зв'язку та командування. Додатково необхідно планувати закупівлю боєприпасів для 30-міліметрових гармат-кулеметів, протитанкових ракет, навчального симулятора. Тому загальна сума закупівлі складе 209,607 млн євро.

Витрати на будівництво передбаченої для бронетехніки інфраструктури для зберігання, чищення і обслуговування цієї техніки складуть 9,411 млн євро. Вміст техніки, зброї та систем управління і передбаченої для них інфраструктури обійдеться в 18,596 млн євро, навчання - 2,048 млн євро, витрати на персонал складуть 9,853 млн євро. Таким чином, загальні витрати проекту механізації протягом наступних 10 років обчислюються 249,515 млн євро.

Назад
Зверху Знизу