Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
У меня тоже бывает плохое настроение((
И ты, Брут...
Никто не совершенен. Но об тебе с твоими на 15% (да?) раскрытыми талантами подумать такое я не мог.

Как я сразу такой пост пропустил?)

А жители Карпат хотят зиму и снега)) Потому что им тогда больше бабла везут.

Бабла им больше везут в сезон. Летний или зимний один связан с отпусками летом 2й с каникулами и праздниками на рождество и новый год.:D А так я думаю мазахистов там мало и любят тепло и хорошую погоду.

Хреновий Осипок ❦‏ @billi_67 58 мин.58 минут назад
Еще
Богомолець на маскараді якомусь

f8chjd.jpg

Ну ладно, ладно. При всем моем неоднозначном к ней отношении это - 2009.
Еще и с такого ватного, я бы даже сказал, пидорского ресурса, шо пипец. Со словами "тогда она еще не проскакала совесть". Ну и т.д.

А ты, Гофер, говоришь фисбук. Та нахер такой фисбук. Из говна конфету не слепить.

Ну ладно, ладно. При всем моем неоднозначном к ней отношении это - 2009.
Еще и с такого ватного, я бы даже сказал, пидорского ресурса, шо пипец. Со словами "тогда она еще не проскакала совесть". Ну и т.д.

ну, не с ватного точно.
а так - да, яшпанимайу))
просто люблю ее сильно. нисдиржалася

Біля клубу "Малевич" на проспекті Чорновола, де заплановано виступ співака Сергія Бабкіна, зібралися люди, які заблокували вхід в клуб, повідомляє Forpost.lviv.ua.
Перед мітингувальниками стоять правоохоронці. Сутичок поки немає.

Людям з квитками протестувальники не дозволяють пройти в приміщення, але організатори кажуть, що концерт відбудеться.

Зазначимо, що концерт намагалися зірвати і в Рівному, але Бабкін все-таки виступив.

У свою чергу учасники акції заявляють, що Сергій Бабкін виступав у Криму під час окупації півострова, а також співав у Москві, тому дозволити, щоб в Україні проходили "концерти на крові", вони не можуть.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт щодо працівника регіональної філії ПАТ "Укрзалізниця", який звинувачується в розтраті майна товариства на суму понад 400 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Фастівська місцева прокуратура направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо працівника відокремленого підрозділу "Фастівська дистанція колії" регіонального філіалу "Південно-Західна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" за ч. 1 ст. 191 (розтрата чужого майна, ввіреного особі) і ч. 1 ст. 366 КК (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей)", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що працівник, перебуваючи на вказаній посаді, в період з жовтня 2014 року по травень 2015 року, допустив розтрату майна підприємства на суму понад 400 тис. грн і здійснив службове підроблення, вносячи завідомо неправдиві відомості до офіційного документу про фактичну наявність і вартість майна підприємства.

У ГПУ уточнили, що зазначені порушення було виявлено під час здійснення інвентаризаційного опису в ході планової ревізії фінансово-господарської діяльності відокремленого підрозділу "Фастівська дистанція колії".

спанська поліція здійснила міжнародну операцію і затримала судно, що перевозило 3,8 т кокаїну. Про це йдеться в повідомленні правоохоронців, розміщеному в Twitter.

"На цьому судні везли до Іспанії 3,8 т кокаїну. Затримано сімох членів екіпажу", — наголошується в ньому.

При цьому уточнюється, що наркотики було заховано в кабіні під судновою кухнею.

Швейцарська поліція застрелила 38-річного громадянина Шрі-Ланки в центрі для біженців, повідомляє Reuters.

Згідно з повідомленням, інцидент стався в місті Бриссаго.

Поліцію викликали до центру для біженців через нічний переполох.

Як зазначають правоохоронці, вони супроводжували до будівлі двох шукачів притулку, коли на них накинувся чоловік із ножем.

"Щоб гарантувати безпеку всіх присутніх, один із поліцейських вистрілив з пістолета і серйозно поранив агресора", - йдеться в повідомленні.

У Белграді відбулася зустріч спецпредставника Державного департаменту США з питань України Курта Волкера і помічника президента Росії Владислава Суркова. Про це повідомляє видання Blic.

Подробиці та місце зустрічі газета не наводить.

Повідомляється, однак, що факт бесіди також підтвердив голова МЗС Сербії Івіца Дачич одному із сербських телеканалів. За його словами, ця зустріч є "показником зміни і поліпшення зовнішньополітичної позиції Сербії".

Очікувалося, що Волкер і Сурков можуть обговорити питання про миротворчу місію ООН на Донбасі. Перша зустріч Суркова і Волкера відбулася 21 серпня в Мінську.

А ты, Гофер, говоришь фисбук. Та нахер такой фисбук. Из говна конфету не слепить.

Отож... МЕждународная площадка - гай-гай та й зэлэный, товарисчь Цукерман(поди ж ты! :D) за всей сетью не следит.:незнаю: Локальный междуусобойчик - камерно якось, плюрализьму мнениев нефатает :(.

Пралльна сказал уж не помню кто - гламное - обчество ЕДИНОмышленников в векторе движения, а методы могут быть разными.

Угоду про спільний контроль на державному кордоні підписали Україна та Молдова. Інформує про це офіційний сайт Державної прикордонної служби.

Документ передбачає такі нововведення:

на межі між державами діятимуть спільні пункти пропуску, де подорожувальників одночасно перевірятимуть і українські, і молдовські прикордонники;
під час опрацювання нового проекту Угоди за основу взяли європейський досвід, який передбачає принципи так званого "єдиного вікна", "єдиної зупинки" та вибіркової перевірки транспортних засобів.

Зашел, блин, с утричка на форум..
А тут в очередной раз дорогой товарищ Гофер на двадцати страницах аргументированно доказывает, что имеет право срать посреди комнаты. Аргументом является то, что ему предлагают репу.
Гофер, а ты не задумывался, может тебе репу суют для того, чтобы у тебя наконец запор случился?
Достал вот этим своим:"Я знаю, что я адекватный и уравновешенный человек, потому буду гадить там, где мне это удобно, а вы все идите на хер вместе со своим мнением!"
Главное, десять человек ему говорят: перестань. Нет. Он доказывает, агрументирует, какие-то тезисы закидывает. Имеет право!
Договорился до того, что без этого дерьма и форум умрёт.
Знаешь, сколько раз я слышал вот это "фрум уже не тот" с 2005-го года.
Одно время это тут мемом было. "Фомум хЕреет"
Ничего.. как-то существует форум. И если что, долго по отвалившимся "великим писателям" не плачет.
Ну смотришь ты какую-то сказку по телевизору- это твоё дело. Личное. Какого хрена ты свои сказочные "кому надо, тот поймёт" картинки сюда тащищь?
Сиськи, хвала Богам, перестал таскать.. после скандала многодневного. Ну нравятся тебе сиськи.. ну мни их где-нибудь в сторонке..
Блин.. ты ещё самоудовлетворись тут на публике.. Мало ли.. может кто-то тебе в репу накинет за смелость и оригинальность.

Один из самых необычных бизнесменов россии по версии журнала "Форбс" Евгений Чичваркин предложил дать 2,5 миллиона рублей Алексею Навальному, чтобы тот мог заплатить штраф по делу "Кировлеса" и иметь возможность поучаствовать в выборах президента в 2018 году.
Об этом российский бизнесмен, проживающий в Лондоне, заявил во время прямого включения на телеканале "Дождь", сообщает "Диалог.UA".
"Я даю Алексею 2,5 млн рублей, он платит эти деньги, так как он обязан заплатить. И после этого мы идем в суд и требуем с Российской Федерации эти деньги назад. Нам точно эти деньги присудят, и мы будем добиваться их физического получения", - сказал Чичваркин
Ранее Евгений Чичваркин объявил сбор средств в поддержку Навального. "Я хочу выборов и альтернативы, поэтому я буду помогать Навальному. Я знаю, что многие из вас побаиваются это делать и ни в коем случае не осуждаю за это", - сказал он.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 7-8 жовтня перебуватиме у Тбілісі, де візьме участь у спеціальному засіданні Ради міністрів закордонних справ (РМЗС) ГУАМ з нагоди відзначення 20-ї річниці створення організації.
Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Запланована двостороння зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з віце-прем‘єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Міхеїлом Джанелідзе, під час якої будуть обговорені нагальні питання розвитку стратегічного партнерства між Україною і Грузією, започаткованого 18 липня 2017 року в ході державного візиту до Грузії Президента України П.О.Порошенка", - йдеться у повідомленні.

Oleh Yermokhin
1 год ·
У Кремлі кажуть що Хуйла привітали аж 11 президентів. Правда серед держав що не входять у СНД, це президенти Сербії і Фінляндії. Аж цілих два!
Це при тому що в політиці вітають навіть пдрсів.
Той випадок, коли президент пєдєрації гірший за пдрса, або якогось африканського канібала.
Гарний кінець кар‘єри

ну, не с ватного точно.
Не сильно лублу спорить) Гугл нашел по этому фото такое... Чисто сепарско-козломордое. Я даже ссылку не давал. А то сразу тапками по морде.

Допишу
Но тебе, как генератору новостей и ваще комсомолке и ваще... можно)))) А еще и любоф. надеюсь, безответная)))

Юрій Луценко додав 6 нових світлин.
26 хв ·
К СБУ задокументувала причетність керівника і заступників Вінницької митниці до систематичного збору фінансової винагороди за оформлення товарів без повної сплати податків.
Під час збору чергової мзди для керівництва затримано працівника митниці. По місцю проживання його брата виявлено 114 000 дол у пакетах з назвами товариств, що проводили незаконні експортно- імпортні операції.
Також слідство відпрацьовує інформацію про причетність керівництва ДФС Вінницької області до кришування незаконному експорту горіхів.
Реакція керівництва ДФС України на спецоперацію - правильна: закон один для всіх.
Рішення суду - звичне: замість 3 млн грн призначено 160 тим грн застави:(
Працюємо, не зважаючи ні на що.

eb0caj.jpg

0ecdga.jpg

dajb0g.jpg

6abhhc.jpg

xуйло боится: в россии объяснили позицию Кремля по миротворцам на Донбассе.

Президент Российской Федерации будет затягивать переговорный процесс по вопросу введения миротворцев ООН на Донбасс, поскольку боится подставляться под критику.

Соответствующее мнение в блоге для "Обозревателя" выразил бывший депутат Государственной думы россии Илья Пономарев.

"Нас ожидает длительный переговорный процесс. россия (страна-террорист) будет играть со всем остальным миром в позиционную борьбу. Кремль будет максимально затягивать процесс принятия решения", – заявил Пономарев.

По его словам, до президентских выборов в россии, скорее всего, окончательной резолюции принято не будет.

"xуйло не хочет ни в одну сторону склоняться — ни в сторону нового существенного обострения, ни в сторону замирения, чтобы не подставляться под критику как уставших от санкций элит, так и разогретых пропагандой ура-патриотов. Поэтому окончательно вопрос с миротворцами ООН будет решен не раньше следующей весны, после президентских выборов в россии", – резюмировал Пономарев.

Назад
Зверху Знизу