Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Чёт порвало...Инструктаж будущих танкистов,просто и доходчиво.

..пля..все смешалось..кони,люди...причем тут методы 20-х годов и похерили буржуев?..в нормальной стране депутат парламента не катается на ауди за 300 000 баксофф при зарплате в 1000 баксофф..так понятно?
Правда. А при чём тут мёд? Ты либо предлагаешь отобрать у буржуев и отдать крестьянам (к тому моя аналогия с 20-ми годами), либо просто пытаешься уйти от темы разговора в сторону.
Я спрашивал, каким образом ты собираешься делать цены "доступными".
Ответь пожалуйста конкретно.
Возможно я соглашусь и признаю свою неправоту.
(Прошу прощения за отсутствие запятых.. очень неудобно писать с телефона)

Чтобы закрыть тему меда, поговорил сейчас с женой. Она с детьми - "медоман" :)

Уже год как на Конном рынке берет по такой цене: литр 70 грн, кило - 40 грн. Цена стабильна все это время. Дядя, у которого она берет также продает оптом за бугор - на наши деньги за 60 грн литр. Понятное дело, что в деревне, или непосредственно на пасеке можно взять за другие деньги, но мы ложками его не едим, так что особо цена не напрягает.

g6dfhd.jpg

Ну так потрудитесь объяснить, может я с вами и соглашусь.
>

..осенью поймешь..
....

Ответь пожалуйста конкретно.
Возможно я соглашусь и признаю свою неправоту.

Успеха, Балык, он тебе пригодится! ;) Пойду медка употреблю.

Всё пропало ! Ни одна падлюка не среагировала ...:(
Зачем я только зря списал половину маркера, и целую коробку спичек перевёл ?
Думал малину поотжигаете, цены, квоты на малину в Евросоюзе ....а вам бы всё щебёнку да асфальт. :плачу:
Обидно, досадно, ну и ладно .))

Ясно. Как-будто с сектантом пообщался ;) Нихрена объяснить не может, но "Покайтесь, ибо грядет!"

вот, вроде, все и поняли кто зашел, а все равно все и пообщались((

Гужві вручено підозру, запобіжний захід обиратимуть завтра – прокуратура

Детальніше читайте на УНІАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я чищу и заливаю медом (вот почему он дорожает!) литр дня на три максимум.
у меня все на это уходит!!! Но чистить тоже не люблю.
Как-то так, только я готовлю с домашней курицы.

eej7af.jpg

Думал малину поотжигаете, цены, квоты на малину в Евросоюзе ....а вам бы всё щебёнку да асфальт.
Обидно, досадно, ну и ладно .))
тут новый спикер говномесов, он уже все обосралзамазал говном свои и так невнятные ответы

Лариса Сарган додала 4 нових відео.
5 год ·
Перші відео, які вже легалізували слідчі по справі вимагання хабара І.Гужвою

шо тут за кацап-комми резвится, а главное зачем вы ему шо то отвечаете??

ЧЕТВЕРО УКРАЇНСЬКИХ БОКСЕРІВ БОРОТИМУТЬСЯ ЗА "ЗОЛОТО" У ФІНАЛІ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ
У Харкові відбулися півфінальні поєдинки у всіх категоріях чемпіонату Європи з боксу.
Вслід за Миколою Буценком (до 56 кг), який впевнено вийшов у фіналчемпіонату Європи,

Буценко став першим українцем, який вийшов до фіналу чемпіонату Європи з боксу
перемігши ірландця Курта Вокера*(5:0), до фіналу пробилося ще троє представників нашої країни.

Олександр Хижняк (до 75 кг) впевнено здолав італійця Сальваторе Кавальяро, також перевершуючи опонента в кожному раунді - 5:0.

Юрій Шестак (до 60 кг) роздільним рішенням суддів переміг англійця Каллума Френча - 3:2.

Віктор Вихрист (+91 кг) отримав путівку до фіналу, здолавши росіянина Максима Бабаніна - 4:1. Більше читайте тут:

Маск никак не угомонится. В прямом эфире. 3 минуты за запуска.

Вибух у Маріуполі: в результаті інциденту поранено 7 поліцейських

В результаті вибуху в Маріуполі Донецької області на базі одного з батальйонів поліції постраждали семеро силовиків. Про це у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. "Сьогодні о 17.14 в колл-центр 102 головного управління поліції Донецькій області надійшло повідомлення від невідомого, що в Маріуполі на Приморському бульварі прогримів вибух. В ході перевірки інформації було встановлено, що вибух дійсно мав місце на території непрацюючого санаторію, де розташовувався один з батальйонів поліції, який прибув до Маріуполя для здійснення охорони стратегічно важливих об'єктів міста. В даний час сім поліцейських отримали поранення різного ступеня важкості і знаходяться у лікарні", - повідомив Аброськін. Він також зазначив, що на місці вибуху працюють вибухотехніки і слідча група прокуратури області. "Попередньо можна сказати, що стався несанкціонований вибух гранати гранатомета. На всі питання будуть відповіді після закінчення огляду місця події та висновків експерта", - додав Аброськін.
Повний текст читайте тут:

Назад
Зверху Знизу