Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
...не...я на тебе не женюсь..упаси господь...:D

:рл::рл::рл:

У Маріуполі в результаті нещасного випадку стався вибух. Про це кореспонденту УНН повідомляє ГУНП Донецької обл.
На базі дислокації батальйону доданих сил поліції внаслідок нещасного випадку стався вибух.
“За попередніми даними, у місці розташування поліцейських доданих сил у Приморському районі Маріуполя вибухнув боєприпас. На місці працює слідчо-оперативна група. Встановлюються обставини події”, — йдеться у повідомленні.
З власних джерел, кореспонден УНН повідомляє, що в результаті вибуху постраждало 6 осіб, 2 знаходятьсу у важкому стані.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Что, вообще, за срач на ровном месте? Никто не возражал, когда у нас айтишники подорожали, когда получили возможность фрилансить на зарубежье? Потому, что их знания и умения там оценили дороже, чем внутри страны.

Давайте я вам тему подкину. Пастор сегодня на Малышева был. Почему к его приезду не побелили бордюры и цеха не покрасили? :)

Почему уверен, что они свои семьи не накормили до отвала? Это просто бизнес. Есть возможность поставить на открывшийся рынок - вперёд. Полей и пчёл хватит на всех.
вообще то нормальные действия подразумевают насытить рынок в собственной стране и сделать цену на продукт доступной для широких масс населения собственной страны,а потом уже продавать излишки...
..спроси у пенсов,часто ли они употребляют мед...

Dmitro Vovnyanko поширив свій допис.
2 год.
"-А можна українською? Я не розумію російської! - Учасник фестивалю блогерів у Дніпрі.
- Нє разумієте? Ну так сідітє і нє слушайтє. Я вам могу толька пасачуствавать, єслі ви нє разумієте, – мер Дніпра Борис Філатов, який за інерцією багато ким сприймається як чи не найбільший патріот України серед українських політиків.
- Ги-ги-ги-ги-ги! - Інші учасники фестивалю блогерів".
Від усіх прибічників лагідної українізації – щиро дякую за смачний плювок прямо в очі.
Я маю питання до блогерів, які поїхали на той фестиваль – скільки з вас після того «ги-ги-ги» встали і пішли? А чому? Ви вважаєте отакі заяви патріотичного мера цілого Дніпра – нормальними? Чи боїтеся, що на наступний фестиваль, організований коштом бюджету, вас не покличуть?
Я маю питання до поборників українізації, які виносили мозок пересічним блогерам. А чого ви зараз усі притихли? Де ваші обурення, ваші вимоги? Що, боїтеся «стосунки зіпсувати?»
Я маю питання до держави Україна. Як співвідносять квоти на українську на телебаченні і радіо з отакими заявами мера одного з основних міст України? Де реакція?
До мера та посадової особи Філатова, як україномовний блогер і письменник, я питань більше не маю. Після цих слів – зрозуміло все.
Лише хочу нагадати, що навіть такі специфічні політики як Віктор Федорович, та й навіть Микола Янович, свого часу трохи побоювались настільки відверто та публічно визнавати свою зневагу до державної мови, і навідміну від Філатова намагалися розмовляти українською за будь-яких обставин.
А тут щось занадто велика корона в декого виросла.

не ссы, вам пиздец по любому. умрете дорого

у них почки дорогие и сетчатка глаза, пойдет на экспорт.
Мой сосед по даче, который поставляет мне мед, уже скооперировался с соседкой, которая поставляет мне орехи. Завалят нах Евроциников деликатесами. Все 70 кг меда продадут
Напомни мне осенью, пришлю орехов. Достали уже эти орехи, пять деревьев во дворе, мы никак не сожрем весь урожай.

Что, вообще, за срач на ровном месте? Никто не возражал, когда у нас айтишники подорожали, когда получили возможность фрилансить на зарубежье? Потому, что их знания и умения там оценили дороже, чем внутри страны.

Давайте я вам тему подкину. Пастор сегодня на Малышева был. Почему к его приезду не побелили бордюры и цеха не покрасили? :)

Шозанах? Все побілено! То Новини Динири поклеп навели!
А ось у чому ти правий, нема про що розмовляти з людиною, яка продає холодильник поки Ахмєтов не сидить пєнси медом ненагодовані! Подарував би якому пєнсу, так ні, наживається на людях яким холодильник потрібен... :незнаю:

В Брюсселе в пятницу, 23 июня, закончился саммит лидеров стран Евросоюза - они так и не смогли договориться о распределении беженцев.
По этому вопросу не удалось достичь прогресса, сообщила канцлер Германии Ангела Меркель (Angela Merkel). При этом она подчеркнула, что никогда не прекратит поднимать тему справедливого распределения беженцев
Макрон хвалит Меркель за мужество
"Мы должны проявить солидарность в момент, когда сосед сталкивается с огромным притоком беженцев или мигрантов", - сказал президент Франции Эмманюэль Макрон. Он добавил, что будет на стороне Меркель, с тем чтобы избежать повторения миграционного кризиса двухлетней давности. Тогда канцлер заняла мужественную позицию, отметил французский президент.
На форуме Макрон говорил с главами стран Вышеградской четверки - Польши, Венгрии, Чехии и Словакии - на эту тему, но никаких результатов не достиг. Один из активных критиков политики Меркель по беженцам премьер-министр Венгрии Виктор Орбан заявил, что сначала нужно прийти к соглашению по тем пунктам, в которых позиции сторон сходятся.
Юнкер: "Европа должна с этим справиться"
160 тысяч беженцев, которых нужно распределить по странам ЕС, - это 0,035 процента от общего населения, заявил глава Еврокомиссии Жан-Клод Юнкер. "Европа должна с этим справиться", - сказал он.
В рамках программы Евросоюза по перераспределению беженцев около 160 тысяч человек, попавших на территорию Италии и Греции, должны быть направлены в различные страны Европы. Их планируется расселить по всем странам ЕС в соответствии с квотами для каждого государства, реализация программы началась осенью 2015 года.
В марте 2017 года Польша, Венгрия, Чехия и Словакия обвинили Евросоюз в "давлении" в вопросах миграционной политики. Еврокомиссия пригрозила странам, не желающим соблюдать квоты, штрафной процедурой в их отношении в связи с нарушением соглашений ЕС.

Андрій Альохін з André Alexin.
2 год. ·
Телевизор я давно не смотрю, а вот радио в машине слушаю - вернее, щелкаю станциями: то песня тупая, то диджей сильно русскоязычный.
Так вот я вам скажу: по результатам мониторинга новостей, эта Уляна Супрун так кому-то серьезно перекрыла финансовые потоки, что я бы на всякий случай приставил к ней роту охраны.
В новостях по ней бесконечная джинса, иногда даже с синхронами. И я вам доложу, к делу подключились все - начиная от Юльки, которая даже временно приостановила свой этот народный леферендум, и заканчивая вообще никому не известными икспердами пять копеек пучок.
Все кричат, что мы умрем.
И главное, их тупой политтехнолог почему-то решил главным лозунгом кампании, который все обязаны дважды истерично выкрикнуть, выбрать "Українці можуть відтепер забути про безкоштовну медицину!".
Граждане юльки, вас кинули. Это не политтехнолог, а какой-то развод: бабки ввалены огромные (цены на джинсу я примерно представляю), а толку - ноль целых ноль десятых.
Можно подумать, до этого наша медицина была сильно бесплатной.
Но вообще, я в шоці в цьому році. Если всё так серьезно - кто-то теряет не просто навар, а огромные бабки: это же истерика.
Так что, эта пани кому-то ооооооооочень крупно перешла дорогу.
А вообще, сколько же говномиллиардеров кормится на наших жизнях, ёлы-палы! Это всё наши реалии: самая короткая в Европе продолжительность жизни и самая высокая детская смертность. Мы же ВЫМИРАЕМ, если вдуматься.
При бесплатной медицине, конечно. Про которую украинцы теперь могут забыть! Ааааааааааа!!!
Я, помню, кричали: эта Супрун (!) в Мариинском парке (!) в обед (!) устраивает сотрудникам МОЗа (!) физзарядку (!!!).
Жалко, бля, что она там не устраивает там массовые расстрелы.
Интеллигентная такая.

нормальные действия подразумевают насытить рынок в собственной стране
Положим, я делаю кирпич. И сосед делает, и Вася, Петя, Саша, Коля. И в соседней области делают, и в за-соседней. И тут открывается новый рынок. Я делаю сертификаты, ВЭД, брокеров и суечу процесс. В результате поставляю свой товар на экспорт с профитом. Мне лично глубоко ПО на насыщение внутреннего рынка, мысли юзеров ХФ, ОК и ВК :) Потому, что Вася, Петя, Саша, Коля запросто перекроют мою долю внутреннего рынка. Потому, что это бизнес и здоровая конкуренция.

сперва накормить семью до отвала
так ты заповедь не выполнил? так не бухай, не будешь видеть через экран
Не-не, там он как раз последователен.
Сначала набухается сам, а потом за семью примется.

краска за зиму без руського газа замерзла, еще не оттаяло

танунах, все пофарбовано
hb0gja.jpg

Тетерук Андрій поширив відео від Радіо Свобода.
1 год. ·
Ось що я називаю послідовною позицією підтримки України, коли йдеться про наших колег з оборонного комітету Сенату США, і, зокрема, великого друга України, сенатора John McCain!

На слуханнях у Сенаті Джон Маккейн знову порушив питання про надання Україні зброї

видео

Сенатор Джон Маккейн пригрозив блокувати кандидатуру Патріка Шанагана, висунуту президентом Трампом на посаду заступника міністра оборони, після того, як був незадоволений відповідями Шанагана на те, як США повинні реагувати на російську агресію.
Про хід слухань, що відбувалися у комітеті з питань збройних сил Сенату США, повідомляє видання The Hill.
«Не гарний початок. Не хороший початок. Не робіть цього знову, пане Шанаган, бо я не винесу ваше ім’я на голосування в цьому комітеті», – сказав Маккейн, який головує в комітеті Сенату з питань збройних сил, чітко підкреслюючи кожне своє слово.
Маккейн висловив догану Шанагану, кандидатуру якого на посаду заступника голови Пентагону розглядав очолений ним Комітет.
Патрік Шанаган до цього був одним з директорів американської оборонної корпорації-гіганта Boeing.
Слухання почалося дуже ввічливо, проте швидко загострилося, коли сенатор Маккейн запитав Шанагана про його письмові відповіді на попередні запитання, котрі стосувалися політики щодо України.
Запитання полягало в тому, чи підтримує Шанаган надання смертоносної оборонної допомоги Україні, яка бореться проти підтримуваних Росією сепаратистів.
«Надання летального оборонного озброєння в рамках нашої вже і так масштабної програми безпекової допомоги це варіант, який я планую уважно розглянути, якщо мене затвердять на посаді», – написав Шанаган.
За його словами, у нього немає доступу до таємних документів про оцінку діяльності українських та російських військовослужбовців у ході цього конфлікту і, зокрема, «впливу наданої США досі допомоги у сфері безпеки», зазначив у своїй письмовій відповіді Патрік Шанаган.
Маккейн, давній прихильник надання зброї українцям, такою відповіддю не був задоволений.
«Незрозуміло, Ви відповіли, кажучи, що Ви повинні ще розглянути це питання, – сказав Маккейн. – Це незадовільна відповідь. Пане Шанаган, Ви може хотіли б скоротити або внести зміни до своєї заяви?».
На це Шанаган відповів одним реченням: підтримую надання смертоносної зброї українцям.
Маккейн сказав, що «радий це почути», але попередив Шанагана, не вагатися у цьому питанні у майбутньому.
«Я радий, що Ви змінили свою думку з того, що було подано, але це все ще турбує мене», – сказав Маккейн.
«Це все ще турбує мене, що після всіх цих років Ви б сказали, що Ви повинні ще розглянути це питання. Чи не знали Ви про це питання? Чи не знали Ви про дії комітету Сенату з питань збройних сил? Чи не знали Ви про тисячі людей, вбитих (президентом Російської Федерації – ред.) Володимиром Путіним? Чи пропустили Ви все це, виконуючи свої обов’язки в одній з головних оборонних корпорацій цієї країни?» – запитав Джон Маккейн.
Остаточно Патрік Шанаган заявив, що він вважає, що відповідь на дії Росії повинна бути, проте він особисто не знає, якою саме вона повинна бути.

Назад
Зверху Знизу