то что она не может, остановить ее не сможет. Захочет и пойдет. Куда? все знаютЯк це, вона ж не може на президента сполучених штатів балотуватись?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
то что она не может, остановить ее не сможет. Захочет и пойдет. Куда? все знаютЯк це, вона ж не може на президента сполучених штатів балотуватись?
Личные обиды на США ты зачем-то выплускиваешь на меня лично?А ти громадянин якої країни?
ЗІ за СШ говорити не буду, посилачи на хуй пророків з інших Отєчєств тре бути готовим, що так само мене пошлють у інших. Ви там якось без мене, ок? Тим більше що госдєп мене бачити у штатах не бажає, навіть туристом...
Люди не хотят терять деньги. И ради этого готовы на всё.Колись депутатом, ще СРСР, обрали Коротича та Євтушенка. Тому що обком партії їх брудом поливав по повній... Не здивуюсь, якщо потакання зраді є політтехнологією. Ну і доведення зради до абсурду. Бо як би не було, а доволі багато в Україні людей з мозоком. А какахи від одіозних особистостей дають зворотній ефект. "Гарні сапоги, треба брати"(с) - універсальне правило, хіба ні? Плюсом йде те, що зраду розганяє сила силенна політиків. Кожен забере якийсь відсоток невдоволених Порохом, і результатом буде відсутність конкурента з співставним рейтингом. В результаті у другому турі або Юля (я б, якби працював на Пороха, її розкручував по повній, щоб новим обличчам шансу не дати) з антирейтингом ого-го, або Жоппорабинович (теж без шансів, імхо)...
Ну і вата та вишивата обиратимуть стабільність...
Личные обиды на США ты зачем-то выплускиваешь на меня лично?
Меня, кстати, гражданства Украины никто не лишал.
Ты уже второй раз за последнюю неделю желаешь поговорить обо мне лично.
Ты уверен, что тема должна быть обо мне и твоей личной ко мне неприязни?
Если нет, то давай в тему.
Если да.. то я против.
Я говорил об Украине. Мне казалось, что это ясно из контекста.Все ж мені цікаво про яку країну ти казав "ми оберемо". Наскільки я розумію, ти обираєш президента іншої країни ніж я. Так? Чи я помиляюсь?
Сам ты средний! А Винничина - ЦЕНТРАЛЬНАЯ Украина!![]()
размышление по денисюкам, после беседы с одним из действующих силовиков.
Они все экс чиновники, дело было давненько. Денисюк с 2011 года не работает, видео аудиодокументов нет, их подписей нигде точно нет, это делали замы, помы и прочее. Так что только прямые свидетельские показания (если есть) В общем, думаю, что это просто напугали. Как когда то Луценко на БТР приехал к Ахметову. Надеюсь это только начало. Но слабо надеюсь
Ого! А они так могут?
Стаття 21. Заборона політичної партії
Політична партія може бути за адміністративним позовом
центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну
політику у сфері державної реєстрації (легалізації) об’єднань
громадян, інших громадських формувань заборонена в судовому
порядку у випадку порушення вимог щодо створення і діяльності
політичних партій, встановлених Конституцією України, цим та
іншими законами України.
не вистачило майже всіх потрібних...Народные депутаты не смогли отменить скандальный законопроект о введении 75% квоты на украинский язык на телевидении.
За отмену квотного законопроекта в четверг, 25 мая 2017 проголосовали только 14 народных депутатов (все - Оппозиционный блок)
Мій прогноз, що сенат підтримає це наступного тижня. Після чого нідерландський уряд зможе ратифікувати Угоду про асоціацію. Це має відбутися наступного тижня, у вівторок. Ми мали добрі дебати щодо цього минулого вівторка (23 травня – ред.), відтак тепер можемо проголосувати і ратифікувати її. Це дуже позитивно для ЄС, для України, а також для Росії, тому що це допоможе стабілізувати ситуацію у регіоні
(Даля) - Хули вы прёте без очереди, вас здесь не занимало...
(Трамп) - Чё самая умная, я ещё с вечера занимал!
да ну нахуй, нет, я серьезно, надо быть полным глупцом, тобы голосовать за все эти живые "иконы" : семенченок, савченок, кто там еще был, который с лушпайкой бегал блокады делал? (я их по именам не запоминаю особо, как и прочих фбшных горлопанов).Скоро выберем Надюшу Савченко и вот тогда будет ЩАСТЬЕ!!!
как скажешь.Вибач, але маячня.