Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
гы

jf7bhf.webp

а це до кави)))

d7hbgd.webp

Тарас Чорновіл
19 хв. ·
Ще один нюанс щодо заяви німецького посла й реакції на нього в Україні. Уже дуже багато людей повторили вкинуту Росією брехню. Хотів було засвітити список підбріхувачів, але раптом почув цю ж маніпуляцію від однієї дуже порядної журналістки, яка могла не розібратися, але точно б не підгавкувала ольгінським. Тому не буду називати нікого (або про всіх, або жодного). А тепер по суті.
Фраза, яку дослівно повторюють (тільки то українською, то російською): "А які претензії до посла, якщо він просто процитував мінські домовленості?" Так от - це і є брехня, точніше маніпуляція. У домовленостях дійсно записано, що мають бути виведені іноземні війська. І також написано, що в окремих районах обох областей мають бути проведені вибори. От тільки там закладено чітку черговість пунктів для виконання. Логіка наступна: спершу припинення вогню, далі відведення, потім розведення, обмін полоненими. Після цього виведення чужих військ і озброєнь. Ще далі прийняття нами відповідних законів, роззброєння бойовиків і складування зброї під охороною на складах... Лише після всього цього ми проводимо там відповідну процедуру амністії (ми ніколи не погоджувалися на повну й безумовну) й доходимо до стадії виборів. А далі йде єдиний дійсно паршивий пункт: контроль над кордоном ми отримаємо лише починаючи з першого дня після виборів. Цей пункт міг би знівелювати весь позитив від домовленостей, але в ході Мінська-2 ми відстояли й узгодили, що весь час до приходу на кордон наших пограничників, його охоронятиме озброєна місія ОБСЄ (як і склади зі зброєю та важливі об'єкти). Не буде цього - не буде й виборів.
Так от, найбільше зло не в тому, що посол сказав, що вибори можна проводити за присутності окупаційних військ та навів цілковито блюзнірські аргументи. Це тільки замах на черговість одного пункту. Посол далі заявив повну єресь, яка дослівно повторює хотєлкі кремля. Він наполягає, що від чіткої черговості взагалі треба відмовитися, а погоджуватися на вимоги Москви, яка прагне здійснювати політичні кроки при відсутності прогресу в безпековій сфері. Там про це прямим текстом. І за таке посла могли б навіть відкликати. Бо тут повна дикість. Виходить, що вибори можна проводити навіть не припинивши обстрілів, не створивши мінімальних умов для можливості вести безпечну агітацію (та взагалі будь-яким способом щось робити кому завгодно, крім московитів і сепарів). Це абсолютно суперечить і духу й букві мінських домовленостей. Тому не маніпулюйте, панове підбріхувачі.
А для чого ольгінські згенерували, а наші підхопили цю брехню? Та тому, що мінські домовленості в тому вигляді, в якому вони виписані, невигідні Москві, та ще й фіксують, що Росія та її війська, а також озброєння є на Донбасі. Уже давно Путін і Лавров добиваються перегляду документа, на який погодилися, думаючи, що вдасться його ігнорувати. Пригадуєте всі ці істерики про необхідність Мінська-3? От вони й не пропускають жодної нагоди, щоб через агентуру та "корисних ідіотів" дискредитувати домовленості.

Іван Виговський
29 хв. ·
Эмоций все меньше... все идет как надо...
А потом будет Захарченко, Плотницкого мы уже почти не заметим, а на сообщение о смерти Гиркина почти не отреагируем... некоторые позитивные эмоции вызовет трансляция Лебединого озера, но так, на короткий период...
Потому что мы знаем - им всем песец, потому что все идет по плану, потому что все идет как надо...
Р.С. Из Ада сообщают.
Состоялось очередное заседание кабмина лугандона. Слушали доклад товарища Гиви. Постановили - пост президента и премьера оставить для господ Плотницкого и Захарченка. Им обоим, как сообщил хорошо информированный источник, уже купили билеты.

У схемі посадових окладів держслужбовців виключено посаду фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою

Уряд вніс зміни до своєї постанови від 18 січня 2017 р. № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів».

«Уряд вніс зміни до своєї постанови від 18 січня 2017 р. № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів». Зокрема, схему посадових окладів на посадах державної служби за групою 5 оплати праці доповнено посадою заступника керівника апарату місцевої держадміністрації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що норми пункту 5 примітки до Схеми посадових окладів на посадах держслужби щодо підвищення посадових окладів на 20 відсотків за здійснення фахової та юридичної експертизи проектів нормативно-правових актів поширено на керівних працівників, головних спеціалістів, державних експертів Апарату Ради РНБО.

Цією постановою уточнюється, що у схемі посадових окладів працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування, виключено посаду фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Внимание отойдите все от Захарченко он ВЗРЫВООПАСЕН

Alex Petrov
7 год ·
Мабуть в аду кто-то решил с размахом отпраздновать 23-е февраля?! Представители от ордло уже прибыли, хор и журналисты прилетели чуть раньше.
Пару генералов бы звездатых, да несколько народних депутатов продажных з верховної ради, для полной картины торжества...

Международный союз биатлонистов призвал Россию отказаться от проведения ЧМ-2021 в Тюмени
Исполком Международного союза биатлонистов (IBU) предложил Союзу биатлонистов россии отказаться от проведения чемпионата мира по биатлону 2021 года в Тюмени, говорится в сообщении, поступившем в RNS.

Представители исполкома IBU не голосовали по вопросу проведения чемпионата мира 2021 года в Тюмени на внеочередном собрании, состоявшемся 8 февраля в австрийском Хохфильцене. «Исполком берет на себя ответственность предложить СБР вернуть (право проведения. — RNS) ЧМ-2021 до 24 февраля 2017 года. В противном случае исполком аннулирует решение о предоставлении права проведения ЧМ-2021 в Тюмени», — сообщили RNS в пресс-службе.

Международный союз биатлонистов (IBU) 22 декабря сообщил, что Союз биатлонистов россии (СБР) отказался от проведения этапа Кубка мира 2016/17 в Тюмени, а также молодежного и юниорского чемпионата мира, который должен был пройти в городе Острове Псковской области.

Тогда руководитель пресс-службы СБР Константин Бойцов рассказал RNS о том, что IBU и СБР согласованно приняли решение об отмене этапа Кубка мира. «Поскольку в исполкоме Международного союза биатлонистов есть наш человек — Виктор Майгуров, первый вице-президент, понятно, что решение было принято с достижением некоторой договоренности, путем взаимного согласия. Очевидно, что атмосфера таких соревнований должна быть праздничной», — говорил Бойцов.

Останнє редагування:
Я думаю, можно написать тут, надеюсь модераторы ответят.

Почему пишу в общем топике, потому, что в разделе "Обратная связь" по непонятным для меня причинам написать не могу. При попытке задать вопрос, всплывает сообщение - у вас уже создана одна тема, просьба не создавать другую. Та тема, которая мной была создана ранее, закрыта администратором, и соответственно я в ней тоже написать не могу. Причем тема была закрыта с довольно хамским комментарием. Но то такое.

Уважаемые модераторы, учитывая изложенное, прошу ответить, если можно, здесь - что оскорбительного содержится во фразе "Он в нее не играет. Он из нее всасывает." ?

Человек может дуть в дудку и всасывать из нее, то есть совершать обратный физический процесс, всасывая воздух. Речь шла о музыкальном инструменте. Что в этом оскорбительного? Я понимаю,что всасывать воздух из дудки немного противоестественно и не логично, учитывая особенности этого музыкального инструмента, но что здесь оскорбительного?

Спасибо.

Посольство Німеччини «дуже шкодує» через пошкодження фрагменту Берлінського муру в Києві
«Посольство Німеччини дуже шкодує у зв’язку з пошкодженням і нівеченнямдепутатомГончаренкомфрагменту історичного Берлінського муру, розміщеного на територіїПосольства», – йдеться у заяві дипломатичної установи.

Водночас у посольстві вважають, що має місце порушення Віденської конвенції про дипломатичні відносини.

Народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко заявив, що сьогодні вранці на уламку Берлінської стіни біля посольства Німеччини в Києві я написав слово «NEIN» (ні).

Він пояснив, що цю «символічну акцію протесту» присвятив вчорашнім заявам посла Німеччини в Україні Ернста Райхеля.

«Подібні висловлювання не лише образливі для українців і грають на руку Кремлю, але також суперечить Мінським угодами і позиції канцлера ФРН Ангели Меркель», – написав Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Міністерство охорони здоров’я презентувало календарний план реформи системи фінансування охорони здоров’я та інші ключові зміни, які відбуватимуться в медичній галузі в 2017-2020 роках. Заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк окреслив дев’ять основних напрямків, над якими наразі працює міністерство.

Про це повідомляється на сайті МОЗ.

Серед першочергових напрямків роботи профільного пропонується:

1. Запровадження нової моделі фінансування для первинної медичної допомоги

Вже розроблені та проходять громадське обговорення форми документів для вільного вибору громадянами сімейного лікаря та проект наказу Про порядок надання первинної медичної допомоги, що визначає правила надання первинної допомоги, перелік необхідного оснащення, основні завдання лікаря первинки.

Готуються зміни до бюджету у зв’язку з переходом на новий механізм оплати послуг на первинці. Протягом 2017-го також передбачена інформаційна кампанія для пацієнтів та лікарів щодо вільного вибору лікаря та навчальні програми для лікарів первинної ланки.

2. Створення правових основ для нової системи фінансування охорони здоров’я

Підґрунтям реформи фінансування первинної ланки мають стати законодавчі та нормативні акти. Наразі триває робота над змінами до законів про державні гарантії надання медичної допомоги та основ законодавства про охорону здоров’я. Переглядаються умови отримання ліцензії лікарями первинної ланки, аби максимально спростити цей процес.

Крім того, МОЗ підготувало на затвердження уряду державний гарантований пакет медичної допомоги на плановий рік та пропонований рівень тарифів для оплати медичної допомоги з державного бюджету. Документ перебуває на стадії обговорення та внесення пропозицій.

3. Створення єдиного національного замовника медичних послуг

У І кварталі 2017 р. у структурі МОЗ на перехідний період створять Департамент «Національна служба здоров’я», який згодом трансформується в центральний орган виконавчої влади – «Національну службу здоров’я».

Найближчим часом на розгляд Кабінету Міністрів України подадуть проект Постанови про утворення Національної служби здоров’я України та затвердять положення про цей орган.

Утворення Національної служби здоров’я України як центрального органу виконавчої влади запланували на ІІ квартал 2017 року.

4. Створення єдиної електронної системи обміну медичною інформацією

Серед пріоритетних завдань МОЗ є впровадження електронної охорони здоров’я на первинній ланці. У 2017 році планують почати реєстрацію пацієнтів, медичних працівників та реєстрацію закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу, в єдиній електронній системі обміну медичною інформацією.

У другій половині цього року запланували видачу електронних рецептів за програмою реімбурсації вартості лікарських засобів та запровадження навчальних програм для медичних працівників щодо використання електронної системи обміну медичною інформацією у закладах, що надають вторинну (спеціалізовану) та третинну (високоспеціалізовану) медичну допомогу.

5. Перегляд уніфікованих клінічних протоколів для переліку найбільш поширених медичних станів і спрощення вимог до ведення паперової звітності в медзакладах

Серед завдань реформування медичної галузі є оновлення медичних протоколів відповідно до міжнародних стандартів. У ІІ та ІІІ кварталах 2017 року заплановано переклад та адаптацію міжнародної класифікації звернень за первинною медичною допомогою ІСРС-2 та міжнародних уніфікованих клінічних протоколів для України, спрощення вимог до ведення паперової звітності в медзакладах, що надають первинну допомогу, у зв’язку з переходом на використання електронної системи обміну медичною інформацією та ін.

6. Запровадження нової моделі фінансування медичної допомоги для вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги

Попри те, що нова модель фінансування у 2017 році запроваджується лише на первинці, вже триває підготовка до її реалізації на вторинному та третинному рівнях.

Протягом 2017 року відбуватиметься доопрацювання методики діагностично-споріднених груп для обліку наданої медичної допомоги в пілотних закладах охорони здоров’я (в рамках проекту Світового банку), що надають стаціонарну медичну допомогу. А з 2018-го передбачається її запровадження в усіх закладах, що надають стаціонарну допомогу.

Протягом першого півріччя 2017 року планується затвердити методику аналізу витрат (собівартості медичних послуг) закладів охорони здоров’я.

Триває розроблення та затвердження нормативно-правових актів для запровадження нової моделі фінансування для вторинної та третинної медичної допомоги, навчальних програм щодо нових методів фінансування для лікарів та керівників медзакладів вторинного та третинного рівнів.

Перехід на оплату послуг вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги за новим методом у межах гарантованого пакету медичної допомоги для всіх закладів охорони здоров’я заплановано протягом 2019–2020 років.

7. Створення госпітальних округів

МОЗ розробило та підготувало на затвердження уряду пакет нормативних актів, які регламентують створення в Україні госпітальних округів. Зокрема, йдеться про такі документи: примірне положення про госпітальний округ, пропозиції щодо переліку та складу госпітальних округів. На етапі доопрацювання рамкові вимоги до лікарень інтенсивного лікування І та ІІ рівнів.

Також планується розробка та затвердження програми інвестиційної підтримки розвитку госпітальних округів та впровадження цієї програми згідно з багаторічними планами розвитку.

8. Запровадження національної системи реімбурсації лікарських засобів для визначеного переліку медичних станів

З метою вирішення питання відшкодування вартості ліків по окремих напрямках (серцево-судинні захворювання, діабет ІІ типу та бронхіальна астма) МОЗ України в І кварталі 2017 року запланувало такі заходи:

розроблення та затвердження методики обчислення граничного обсягу відшкодування вартості та визначення граничної ціни ліків, що відшкодовуються;
проведення розрахунків згідно із затвердженою методикою та оприлюднення їхніх результатів;
затвердження порядку відшкодування вартості ліків аптечним закладам з чітко визначеними термінами та гарантіями здійснення відшкодування.
Крім того, в першому півріччі планується введення в експлуатацію електронного інструменту (рішення на основі інформаційних технологій), що забезпечує проведення відкритих конкурсів цінових пропозицій у форматі електронного редукціону з метою обчислення граничного обсягу відшкодування вартості та визначення граничної ціни лікарських засобів, вартість яких відшкодовується.

9. Автономізація бюджетних закладів охорони здоров’я

Міністерство готує пакет примірних документів для функціонування закладів охорони здоров’я в умовах фінансової та управлінської автономії та відповідні зміни в законодавство.

Протягом 2017 року також передбачили запровадження навчальних програм для працівників медзакладів щодо функціонування в умовах фінансової і управлінської автономії. Читайте більше тут:

Прес-центр штабу АТО
1 год. ·
Зведення прес-центру штабу АТО
станом на 18.00 8 лютого 2017 року
На Донецькому напрямку окупанти з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Невельське, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке та Зайцеве. По Авдіївці вогонь вів танк.
На Луганському напрямку з артилерії 152 міліметри загарбники обстрілювали Новотошківське, з гранатометів і стрілецької зброї – Катеринівку та Новоолександрівку.
На Маріупольському напрямку – з мінометів – Широкине, а з гранатометів та стрілецької зброї Лебединське та Гнутове.
Загалом зафіксовано 25 обстрілів. Втрат серед наших військових немає.

По российским либеральным пабликам сейчас расширивают инфу - Гиви убило ФСБ, что бы отвлечь от суда над Навальным.

Отто Йорк
13 хв. ·
немного отвлеку вас от замечательной истории с киви, друзья мои))
хочу поговорить о возмездии, которое настигает
есть на расии такой довольно известный кинорежиссёр алексей учитель. так вот, в марте 2014-го этот самый учитель, в числе полу-тысячи себе подобных восторженных "деятелей расийской культурки", подписал известное обращение к х...лу, с поддержкой аннексии Крыма
и что вы думаете?
правило бумеранга таки работает
прошло три года и вот сегодня жизнь решила сыграть с режиссёром злую шутку : этот самый учитель снял какую-то киношку под названием "матильда" - про шуры-муры последнего расийского царя с легкомысленной балеринкой кшесинской. киношка почти готова к прокату, все причастные уже потирают руки в предчувствии бабла, но... тут на дыбы становится, окончательно поехавшая на православии, бывшая гоблинская прокурорша няша поклонская (ныне, как известно, депутанша ихней госдуры). няша собрала в кулак все "прогрессивные" и "патриотические" силы расии (а их там, как у собаки блох), накатала запрос ихнему генпрокурору об оскорблении чуйств верующих, и костьми ложится, чтобы не дать выйти на широкий экран учительскому пасквилю на святого николая-кровавого (пардон за каламбур)
и что-то мне подсказывает, что, учитывая запредельный уровень мракобесия, накрывший северную нигерию, няша и её команда таки придут к финишу первыми. а г-н учитель (да-да, вы правильно поняли, именно г-н), вместе со своим творческим коллективом, как говорится, останутся при своих интересах. а деньги там, полагаю, израсходованы немалые...
таким образом, аннексированный украинский Крым, руками своей бывшей слабоумной прокурорши, поломал хатки одному из х...ловских лизоблюдов
что, согласитесь, не может не радовать
ха.ха.ха))

Helgi Sharp
30 хв. ·
Сегодня на встрече с молодыми учёными xуйло заявил, что "прекрасное будущее россии неизбежно." Судя по тому, с какой скоростью дохнут его подельники, таки да - неизбежно.

Ольга Афанасьева
2 год. ·
Российская Федерация преследует мою семью. Налоговые органы рф, закрывшие мое предприятие, требуют отчёта от закрытого Предприятия. Меня там уже нет, бизнес закрыт.. Мама моя так и проживает в Крыму. Мой сын, Геннадій Афанасьєв, с кистой в голове, от полученных травм от фсб, лежит в госпитале... Я пишу не для резонанса. Комментариев давать не буду. Я пишу для безопасности Мамы.

Написав сьогодні про загибель "Гіві", а тепер беруть сумніви.

Сложно все это. И не уровень Гиви такую операцию организовать. Он медийный персонаж и звать его никак. За ним там что со стороны СБУ, что со стороны ФСБ 20 человек присматривало.

Даже, если это подстава и спецоперация ФСБ, то СБУ это известно с вероятностью 146%.

А если это работа СБУ, то об этом в курсе ФСБ.

Я вот думаю, че они так усиленно вешают все это на Шкиряка? Почему на Шкиряка, а не на Яроша?

5ecjjb.webp

Белов Блог ‏@BelovBlog 5 ч.5 часов назад
Еще
Сегодня две новости:
1. Гиви всё;
2. Путен сказал, что будущее – прекрасно.

hhc4bh.webp

a6jdgh.webp

Тарас Чорновіл
11 хв. ·
Бачите, яка дика атака йде на Україну в інформаційному просторі Євросоюзу? І атака координується по цілому ряду маршрутів. Регулярно появляються наклепницькі випади проти нас у пресі, а зараз вслід за дітьми іспанських фашистів внуки німецьких нацистів (фани мюнхенської Баварії) обізвали фашистом нашого патріота Романа Зозулю.
Не треба думати, що буде легко. Проти нас працюють дуже цілеспрямовано. Ми маємо хороші відносини з владними інституціями - московщина заходить через необізнану громадськість. Маємо підтримку в населення - починають купувати політиків. Давайте хоч самі себе не чорнити за кордонами. Досить уже, що там гастролюють усякі Саакашвілі та подібні й мажуть усе брудом.
А ще б нашим правоохоронцям та дипломатам вартувало складати списки учасників та натхненників антиукраїнських провокацій і шукати якщо не спосіб притягнути їх до відповідальності, то хоча б заборонити в'їзд в Україну. Мова не лише про рядових німецьких чи іспанських друзів путіна, а, якщо не буде вибачень, то керівництва клубів тощо.

Грустно это((
Я о новостном канале и качестве новостей(((
Уровень, бляць

Сын Отца ‏@Sin_otca 6 ч.6 часов назад
Еще
Новости, которые мы заслужили!

j0cjbf.webp

Сын Отца ‏@Sin_otca 23 мин.23 минуты назад

Скажите, а то, что все, кто служил с Семенченко считают его мразью и подонком тоже вина злочинной влады Порошенко?��

МИД: Украину и Польшу хочет поссорить "третья сторона"
МИД Украины осудил акт вандализма в отношении Генконсульства Польши во Львове. В министерстве считают этот инцидент попыткой "третьей стороны навредить украинско-польским отношениям". Об этом сообщает пресс-служба МИД.

"Системность, с которой злоумышленники совершают акты вандализма и надругательства, свидетельствует о заинтересованности третьей стороны нанести вред украинско-польским отношениям", - сказано в сообщении.

В МИД также отметили, что вместе с польской стороной работают над позитивной повесткой дня двусторонних отношений.

Одним из примеров этого в министерстве назвали активизацию работы украинско-польского форума партнерства, рабочее заседание украинской части которого состоялось в Киеве 7 февраля 2017 года.

В ночь на 8 февраля злоумышленники написали на заборе генерального консульства Польши во Львове слова "наша земля" и облили красной краской фасад здания.

25 января 2017 года в Быковне под Киевом были осквернены украинский и польский мемориалы жертв НКВД. Ранее, 10 января, похожий инцидент произошел в селе Гута Пеняцкая Львовской области: там неизвестные подорвали памятник полякам, погибшим от рук нацистов в 1944 году.

=

eh8dhb.webp

=

Александр Чернов ‏@Utilizator_ 18 мин.18 минут назад
Еще
#ДНР #Донецк морг б.Калинина труп Гиви - полный зашквар. Вызваны 3+ "масочника"- обсуждают возможность маски на похороны. Типа, Захар велел.

=

Останнє редагування:
Хуёвый Кременчуг ‏@kremen_x 9 год.9 годин тому

Просьба к тому, кто ебошит высокопоставленых новоросов. Кто б ты ни был, ты можешь это делать в пятницу вечером?

Назад
Зверху Знизу