Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Международный суд в Гааге назначил дату рассмотрения иска Украины против россии
Международный уголовный суд ООН в Гааге рассмотрит иск Украины против россии с 6 по 9 марта. Такая информация следует из опубликованного анонса на сайте МУС. В первый день заседаний, 6 марта, выступит украинская сторона, на следующий день – РФ. 8-9 марта тот же порядок.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

догадываюсь, надо ждать нового припадка истерики от раши на линии фронта

п.с. пастор уже подсуетился...

Турчинов поручил военным в Авдеевской промзоне подготовить оперативный план на случай наступления противника

Скажи куда прислать - я пришлю.
ты забыл где живет Викторыч?

Турчинов поручил военным в Авдеевской промзоне подготовить оперативный план на случай наступления противника
ну хоть кто то поручил, сами то не в теме

А найти дубок помоложе и надрать коры слабо?
У нас дубовая роща на Лесном. Оттуда как раз арта гасит. А ВСУ уже там лунный пейзаж устроили. Завтра найду - позвонил знакомой аптекарше, та разведала где есть стратегические запасы коры :)

А найти дубок помоложе и надрать коры слабо?
Тут... Володь, ну вставные челюсти... Ага? Помнишь? Кора не имеет(ну очень слабо) антисептических свойств... Занемело, от коры, и не всегда. Та пол таблетки диклофенака между щекой и десной. И до утра, дальше к доктору. Обязательно. Иначе... Хотя это таблетка мне нужна, чего я это тебе говорю... Увлёкся:(.

Гиацинты и Пионы достаточно современная арта. Пионы вообе почти не расстреляны, стволы нулевые. Даже без компьютеров, с помощью карты, транспортира и линейки, направление стрельбы рассчитывается идеально. Если есть точка на карте, то поражение в эту точку только вопрос количества боеприпасов. Метеорологи работают и геодезисты. Даже вращение Земли учитывается.

А с современными компьютерными технологиями это еще проще.

Ну тут ещё следует учесть, что качество советских боеприпасов не очень способствуют точной стрельбе. Особенно на большие дистанции.

Ты кого имел ввиду под термином "недалекие люди"?

Недалеких людей, которые разносят новости из говноисточников.
Шо неясно?

Вася, давай с диванов не будем советы раздавать. У нас прилёты были в стоматологию 5-ой больницы, детсад и 21-ю школу. Хорошо - ночью. Да, объекты неподалёку от исходящих точек, но не так, чтобы уж очень близко. Арта - дело такое.

Дык...поэтому и попали, т.к. кудесник-Вася в это время на диване был.

Сейчас вовсю обсуждается проекты строительства памятника на площади Свободы ! А я предлагаю памятник не строить а на те деньги на которые планировались на него потратить купить для армии танк Оплот !!!! И написать- от Харьковчан Армии !!!

eb0egd.webp

Прес-центр штабу АТО
2 год ·
Зведення прес-центру штабу АТО
станом на 18.00 1 лютого 2017 року
Сьогодні загарбники продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122 міліметрову артилерію, танки. На ранок, після масованих обстрілів з “Градів” та артилерії, російсько-окупаційні війська здійснили декілька спроб атакувати захисників України, та понісши чисельні втрати, відступали.
На Маріупольському напрямку по Красногорівці вели вогонь з танку, 122 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Богданівку. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.
На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії окупанти обстріляли Врубівку. З мінометів – Катеринівку та Попасну, а з стрілецької зброї – Кримське.
Загалом зафіксовано 36 обстрілів.
На жаль, двоє наших військових загинули, шестеро поранено.
Зведення прес-центру штабу АТО
станом на 18.00 1 лютого 2017 року
Сьогодні загарбники продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122 міліметрову артилерію, танки. На ранок, після масованих обстрілів з “Градів” та артилерії, російсько-окупаційні війська здійснили декілька спроб атакувати захисників України, та понісши чисельні втрати, відступали.
На Маріупольському напрямку по Красногорівці вели вогонь з танку, 122 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Богданівку. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.
На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії окупанти обстріляли Врубівку. З мінометів – Катеринівку та Попасну, а з стрілецької зброї – Кримське.
Загалом зафіксовано 36 обстрілів.
На жаль, двоє наших військових загинули, шестеро поранено.

СВ, у рашиков даже дубы сильно дубовые. Наши 100% вкуснее.
Это даже бриты поняли.

Вкладення

• 16472921_1748089921883773_542580114649814711_n.webp
    16472921_1748089921883773_542580114649814711_n.webp
    34.4 КБ · Перегляди: 498
У нас дубовая роща на Лесном. Оттуда как раз арта гасит. А ВСУ уже там лунный пейзаж устроили. Завтра найду - позвонил знакомой аптекарше, та разведала где есть стратегические запасы коры :)
Ищи АИР!!! Сильнейший антисептик, даже зубную костоеду убивает. Проверено неоднократно лично. И от желудка спасение, когда уже ничто не помогает! Чудесный, волшебный корень!:клас:

Можно фото где посмотреть? А то я Луну таки видел, (хоть и в телескоп), а вот работу нашей арты -нет

А найти дубок помоложе и надрать коры слабо? Результат будет лучше. А еще лучше возьми корень аира - 100% поможет. Корень аира он же лэпэха, он же татар-зилля, сильнейшее средство от многих болезней.:клас:
Скажи куда прислать - я пришлю.

она (лепеха) уже будет настоянная, или самогон для настоя отдельно бонусом? :)

ты забыл где живет Викторыч?
Не забыл я, но ведь есть какие то тропки... Отправил тому, тот передал другому...

она (лепеха) уже будет настоянная, или самогон для настоя отдельно бонусом? :)

Можно по разному. А лепеху можно просто корешок пожевать, можно водой заварить.
Тебе абы нажраться!:D:D:D

Radio Lemberg ‏@RadioLemberg 1 ч.1 час назад
Еще
Зараз на NewsOne Шкіряк та Жебрівський (телефоном) різко поставили на місце ватну ведучу та Піскуна у студії. Практично закрили їм рот.

Не думаю что СВ имеет смысл туда ходить фотографировать. Я вообще очень надеюсь что СВ в реальности зовут совсем не СВ, ну его нахуй, лучше перебдеть. А по вопросу отожженой десны - пойти к врачу и вскрыть нарыв. У нас тут это совсем не проблема, как обстоит вопрос на оккупированных территориях - не в курсе.

Тут... Володь, ну вставные челюсти... Ага? Помнишь? Кора не имеет(ну очень слабо) антисептических свойств... Занемело, от коры, и не всегда. Та пол таблетки диклофенака между щекой и десной. И до утра, дальше к доктору. Обязательно. Иначе... Хотя это таблетка мне нужна, чего я это тебе говорю... Увлёкся:(.

Алкаш!:іржач:

Не забыл я, но ведь есть какие то тропки... Отправил тому, тот передал другому...
Cложно нынче это все...:)

Помогите человеку советом шо ему предпринять без пересечения линии разграничения.

Не думаю что СВ имеет смысл туда ходить фотографировать. Я вообще очень надеюсь что СВ в реальности зовут совсем не СВ, ну его нахуй, лучше перебдеть.
Я тебе скажу по секрету, только ты никому, ладно?
У него настоящее имя отчество - Игорь Венедиктович!:кручусь:

Cложно нынче это все...:)

Помогите человеку советом шо ему предпринять без пересечения линии разграничения.

Корень аира несравнимо более эффективен!

Надежда Савченко: "Украину могут спасти либо Иисус Христос, либо Сталин"

Депутат Верховной рады Надежда Савченко дала в среду интервью украинскому изданию "Новое время", в ходе которого назвала президента Украины Петра Порошенко "врагом народа", с которым надо бороться всеми методами, включая политические.

"Мой враг этот тот, кто враг моему народу, тот, кто портит жизнь всем. Когда простые люди говорят, что жизнь становится хуже с каждым днем. Так вот я думаю, он – враг народа", – заявила Савченко в ответ на вопрос журналиста издания, считает ли она Порошенко врагом.

Депутат убеждена, что Украину можно вывести из кризиса двумя путями – либо так, как это делал Иисус Христос, либо методами Сталина.

"То есть Украину может спасти лидер либо одного, либо другого типа. Для Индиры Ганди, для Иисуса Христа, для них не было плохих и хороших людей. Они считали, что надо говорить с каждым, чтобы он понял и, возможно, исправился" – пояснила свою мысль Савченко.

Пока на Украине царит хаос, ей нужен жесткий лидер, который способен навести порядок, считает депутат. Но если он останется у власти, это приведет к тоталитаризму по типу СССР, или же к имперской форме правления – как это происходит сегодня в россии. И потому со временем ее страна должна перейти к демократии.

"Мы так жить не хотим. Украинцы просто не могут, по своей природе. Я не думаю, что надо делать ставку на одного лидера. Именно лидер должен знать, что ему следует сделать все возможное, чтобы люди сами управляли своей страной, и в конце-концов передать им рычаги управления", – убеждена Савченко.

:рл::рл::рл::рл::рл:
Сталин Украине принес голодоморы и 2 МВ. Троянская кобыла скоро xуйла предложит. :рл:

Инна Нуржинская (@nyrhinskaj):

Мой муж(русский человек), родился в Рязани. Утром мне сказал:- не плачь Инночка, наши русне тоже хорошо насыпают.

Буткевич: Будь-який українець в РФ – вже заручник

Поїздка до будь-якої території, контрольованої російською владою, є російською ж рулеткою

На днях Денис Козловський, піар-менджер популярної української співачки Джамали, який родом з Донецька, написав: "Сегодня ровно год, как в "ДНР" арестовали моего любимого дядю. Ни за что. Просто потому что он там был. И он сидит в тюрьме. Просто сидит. Год. В камере 2 на 3. И никто ничего не может сделать. Ни государство Украина, ни знакомые, ни друзья, ни враги. ГОД!!!".

Мова йде про професора Донецького національного технічного університету, відомого науковця та громадського діяча Ігоря Козловського. Який вже справді рік знаходиться в полоні у російських бойовиків. І без значних шансів на повернення. Він не зміг покинути окупований Донецьк, бо має сина-інваліда, якого не міг вивезти звідти. Й зрештою був схоплений бойовиками.

Ситуація з ним - це дуже чітке уособлення ситуації, в якій перебуває будь-який українець на окупованій території України та, власне, Росії.

Можна згадати десятки прикладів, але варто лише одного Сущенка. Якого російські спецслужби виманили до РФ, заарештували, а тепер шиють йому шпіонаж. І шанси на його витягнення звідти - досить примарні. В усякому разі, до моменту вироку.

Можна бути впевненим, що казус Савченко більше не повториться. Щонайменше, тому що навряд вийде підняти навколо якогось українського бранця таку кампанію, яку вдалося піднятися навколо цієї людини. Не кажучи вже про конспірологічну версію того, що Надії Савченко дозволили стати героєм, щоб ввести до української політики "троянського коня" з іміджем незламної чесної "борцуні".

Як би там не було, слід розуміти, що поїздка до країни, яка пішла війною, хай гібридною, на твою країну, є ненормальною. Ми зараз навіть не про мораль. Хоча справді важко зрозуміти, чим керуються люди, які без нагальної необхідності їдуть до Криму чи Росії зараз.

Після Іловайську та Дебальцевого, Маріуполя та Широкиного, Щастя та Вуглегірська. Родичі, відпочинок, "ета всьо палітікі", на заробітки не канають після 10 тисяч загиблих, сотень тисяч біженців, окупації. Але ми зараз навіть не про це.

Чимало мешканців України продовжують бути жертвами нав'язаного росіянами стереотипу про те, що війна є тільки на Донбасі. А, мовляв, які проблеми можуть бути в Москві? Там же не стріляють. Типу, якщо я не воював, не був у складі Збройних Сил України, Національної Гвардії чи СБУ, не маю та не виражав чіткої проукраїнської позиції - то які до мене претензії?

Якщо буду мовчати, не кричати на кожному кроці: "Путін - *уйло", то все буде ок. І можна провідати сестру, з'їздити відпочити до Криму ("Крим - Україна, чого я не маю права туди їздити?"), помандрувати до "Пітєра" дивитися білі ночі, поїхати заробітчанином до Тюмені тощо.

От якраз приклади Козловського, Сущенка та десятків інших бранців Кремля доводять - не можна.

Війна - вона не буває за принципом: "Тут бачу, а тут - не бачу". Хай вам здається, що якщо стріляють тільки під Авдіївкою, то далі ви у безпеці. Аж ніяк. Вже навіть й не знаю, як донести до кожного володаря синьої книжечки з тризубом: ви - ціль. Така сама, як вояк ЗСУ, по якому гатять російські "Гради" на фронті.

Як тільки ви перетинаєте лінію фронту, ви - в небезпеці. Ким би ви не були й з якою метою ви не їхали до РФ, українець є представником країни-ворога для Росії. Якщо ви цього не хочете помічати, це не перестає бути суворою реальністю.

І ця лінія фронту не обмежується лінією зіткнення на Донбасі. Вона - вздовж усього кордону Росії та України. Включаючи й адміністративний кордон з окупованим Кримом. Там - навіть в першу чергу.

Зрозумійте, що поїздка до будь-якої території, контрольованої російською владою, є російською ж рулеткою. Якщо вам повезе, на вас не звернуть увагу чи через вашу нецікавість, чи вічне російське головотяпство - ви зможете повернутися.

Якщо ж ні - ви потрапите до російської в'язниці. Де з вас неодмінно зроблять те, що захочуть. Шпіона - так шпіона, диверсанта - значить, диверсанта, агента ГУР - то агента ГУР. Й ніхто й нічим вам не допоможе. Закарбуйте це в своїй голові - ніхто й нічим.

Російська влада, як влада справжніх терористів, ніколи не випускає заручників до моменту, допоки в них вже не буде жодного сенсу. А надто ж - представники цієї влади на окупованих територіях України.

В Криму буяє вже майже атмосфера сталінських чисток, де за невдало розказаний анекдот можна потрапити до "органів". Й ці органи потім знайдуть, як зробити так, щоб в черговий раз полякати місцеву "вату" невловимими "українсько-татарськими диверсантами".

Якщо ж ми говоримо про ОРДІЛО, то там немає навіть нальоту законності. І сам факт того, що ви приїхали з того боку є приводом стукнути на вас до так званого "МГБ". Де ви швидко в усьому зізнаєтеся. А навіть якщо не зізнаєтеся, то просто будете сидіти до другого пришестя. Без шансів на вихід.

А Українська держава, навіть якщо справді хотітиме вам допомогти, то просто не в змозі це буде зробити. Бо ні в російської влади, ні в її маріонеток просто немає совісті. Ви - просто товар, не більше.

Сенс дій Кремля - якраз в тому, щоб утримувати якомога більше й якомога довше українських заручників. Якими можна шантажувати Україну. А вимінювати вас прийдеться на реальних бойовиків, диверсантів, сепаратистів, злочинців. Затримання яких коштувало зазвичай крові українських солдатів. Яку тепер прийдеться виміняти на ваше небажання бачити війну.

Сорі, але ваші гроші чи бажання відпочити в Криму не коштує навіть краплі крові українського солдата. Тому кожен українець в РФ - це заручник, якому нікому допомогти.

Богдан БУТКЕВИЧ

Назад
Зверху Знизу