Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Шкварки News ‏@ShkvarkiUA 2 ч.2 часа назад
Еще
Шкварки News Ретвитнул(а) ІнфоВійська України
Из уст кремлевского коня это звучит как комплимент ✌️

2hdded.webp

:клас::клас::клас:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Логіка Авдіївки. Як "корисні ідіоти" допомагають Путіну

Один з українських політичних парадоксів: ті ж самі люди, які ще недавно критикували українську владу за те, що вона дотримується "пораженських" Мінських угод, не звільняє окуповані українські території, і погоджується з логікою Путіна, зараз виступають із прямо протилежними претензіями
У ЗМІ - не тільки західних, а й українських - можна побачити обурення з приводу того, що українська сторона "провокує" ситуацію в Авдіївці, що це саме Київ змушує російські війська відповідати на наші дії, що таким чином Путін може отримати можливість для нового наступу .

Це логіка і солідної німецької газети Süddeutsche Zeitung, і істеричних блогерів, які використовують будь-який привід для ілюстрації тези про "зраду" влади. Раніше зраджували, тому що не наступали. Зараз зраджують, тому що наступають. Не наступали, бо боялися Путіна, а ситуація "ні війни - ні миру" є вигідною Порошенку. Наступають, тому що бояться домовленостей Путіна і Трампа, а війна вигідна Порошенку.

Насправді це і є логіка Путіна. Логіка, яка завжди зводиться до звинувачень на адресу Української держави і влади. Логіка провокації і поразки, яка взята на озброєння російською пропагандою. Цю логіку цілком здатні сприйняти ті західні ЗМІ, для яких напад Росії на Україну - всього лише прикра перешкода до продовження заробітків на російському енергетичному ринку.

Мерзотники, для яких крапля нафти завжди буде дорожчою за краплю крові, взагалі не розуміють, чому ми опираємося замість того, щоб встановити у власній країні режим, який сподобається Путіну.

Цю логіку цілком здатні взяти на озброєння політичні кон'юнктурники, для яких будь-яка дія влади - привід для звинувачень в корупції, здирництві та некомпетентності. І можливість поговорити про дострокові вибори, після яких до влади прийдуть справжні патріоти і безсрібники.

Цим людям невтямки, що така позиція призводить виключно до краху державності як такої. Деякі з них вже програли війну в своїй країні - і зараз істерично намагаються знищити чужу.

Цю логіку готові взяти на озброєння "корисні ідіоти", які завжди готові кинути камінь у владу заради зайвого лайка у соціальних мережах.

У мене немає сумнівів, що їхні тези щодо помилок в реформах і корупції у владі є абсолютно вірними. Однак боротьба з корупцією і реформаторський запал - це не привід для ослаблення держави. Якщо держава загине, не матиме ніякого значення, корумпована вона чи ні. А для того, щоб вона вижила, вона повинна виграти війну.

Точніше - ми з вами повинні виграти війну. Тому що це не війна держави, це війна народу.

Тому я не визнаю логіку цинічних медіа з їхніми брехливими стандартами. Я не визнаю логіку політичних кон'юнктурників, які готові відмовитися від Батьківщини заради посади. І я не визнаю логіку "корисних ідіотів". Я визнаю тільки одну логіку - логіку патріотизму.

Якщо ми відповідаємо на провокації Росії і захищаємо звільнені території - честь нам і хвала. Якщо ми намагаємося використовувати фактичну паузу в мирному процесі заради звільнення хоча б невеликої території від окупації - це теж успіх.

Успіх - будь-яка дія, спрямована на послаблення позицій ворога. Оцінки "доброзичливців" в цій ситуації не мають ніякого значення. Політична кон'юнктура не має ніякого значення. І навіть істерики в соціальних мережах, які нерідко зливаються в один каламутний струмок з брудним потоком російської пропаганди, значення не мають. Значення має лише наша майбутня перемога.

:україна::україна::україна::україна::україна:

Надежда Савченко: "Украину могут спасти либо Иисус Христос, либо Сталин"

Депутат Верховной рады Надежда Савченко дала в среду интервью украинскому изданию "Новое время", в ходе которого назвала президента Украины Петра Порошенко "врагом народа", с которым надо бороться всеми методами, включая политические.

"Мой враг этот тот, кто враг моему народу, тот, кто портит жизнь всем. Когда простые люди говорят, что жизнь становится хуже с каждым днем. Так вот я думаю, он – враг народа", – заявила Савченко в ответ на вопрос журналиста издания, считает ли она Порошенко врагом.

Депутат убеждена, что Украину можно вывести из кризиса двумя путями – либо так, как это делал Иисус Христос, либо методами Сталина.

"То есть Украину может спасти лидер либо одного, либо другого типа. Для Индиры Ганди, для Иисуса Христа, для них не было плохих и хороших людей. Они считали, что надо говорить с каждым, чтобы он понял и, возможно, исправился" – пояснила свою мысль Савченко.

Пока на Украине царит хаос, ей нужен жесткий лидер, который способен навести порядок, считает депутат. Но если он останется у власти, это приведет к тоталитаризму по типу СССР, или же к имперской форме правления – как это происходит сегодня в россии. И потому со временем ее страна должна перейти к демократии.

"Мы так жить не хотим. Украинцы просто не могут, по своей природе. Я не думаю, что надо делать ставку на одного лидера. Именно лидер должен знать, что ему следует сделать все возможное, чтобы люди сами управляли своей страной, и в конце-концов передать им рычаги управления", – убеждена Савченко.

:рл::рл::рл::рл::рл:

Украинский конгрессовый комитет Америки (УККА) обратился к правительству США с просьбой об усилении санкций против россии из-за событий в Авдеевке. В частности, посредством таких санкций авторы ходатайства предлагают усилить давление на Кремль, чтобы прекратились атаки сепаратистов, направленные на Авдеевку. Как передаёт replyua.net со ссылкой на Facebook-аккаунт УККА, новые санкции необходимо ввести, в частности, из-за использования в Авдеевке запрещённого Минскими соглашениями вооружения.

В заявлении УККА идёт речь о том, что в настоящее время международное сообщество должно усилить давление на Кремль во избежание начала полномасштабных столкновений на Донбассе. Кроме того, боевики используют запрещённую технику. УККА отмечает, что противник в настоящее время ведёт огонь против ВСУ с использованием миномётов 120 мм и 82 мм, систем залпового огня «Град» и артиллерии 122 и 152 мм.

Кроме того, украинцы в Америке в очередной раз подчёркивают, что российские силы и оборудование должны быть выведены из Украины. Это касается как того вооружения, которое не является скрытым, так и всех тех сил, которые скрываются противником от журналистов и членов ОБСЕ.

Тарас Чорновіл
2 год. ·
Начитався цитат із "знаменитого" допису Альони (саме так) Шкрум із фракції Тимошенко. Допису вже не знайшов, вочевидь видалила, але шлейф коментарів тягнеться й далі. Це я про ту заяву, де вона задля встановлення миру пропонує віддати Путіну все, що він там хоче... Як же невміло паляться хлопці й дівчата з "Родины".
А сама Шкрум до виборів і деякий час після них справляла ніби непогане враження, пару разів з нею тоді перетинався. Але вже в першій половині 2015 року знову зіткнувся з нею на якомусь ефірі й був шокований дрімучим ретроградством, маніпуляціями та нетерпимістю до іншої думки. Ще тоді в рекламній паузі сказав їй, що ризикує стати схожою на Кужель. Виглядає, що таки догнала й перегнала.
І ще одне, на її сторінці в коментах дуже гарно облаштувалися різні сепари (не розумію, як подібне антиукраїнське лайно можна не видаляти!) - вони пані Шкрум дуже активно підтримали...

Я это пропустила. Не видела Шкрум даже в цитатах.

Останнє редагування:
Вот. Для меня прям. Но я все равно туда полезу же(((

Александр Смит ‏@jeronimonianez 3 ч.3 часа назад
Еще
За 3 года научились банить троллей.
Теперь надо научиться не читать новости оккупанта.
Даже про синичек, даже про петухов из говна.

Ну если Авдеевку будут эвакуировать и остановят коксохим, тогда станет мет. комбинат в марике. Тогда просто возникает один вопрос в целесообразности поставки пресной воды в орду. Ее поставляли т к она транзитом шла в марик на ахметовский мет комбинат и людям какие там живит и работают. Если не станет работы то часть уедет сама, часть эвакуируют, обеспечить подвоз пресной воды в марик для тех кто там останется во много раз легче чем во всю днрлнр. И население поймет само все прелести... а так получают пенсии и пособия в Украине и выплаты днр неск тыс руб и в принципе жить там можно. Может я не прав, но этим можно добиться больше чем ежедневные потери... военный потенциал у рф увы больше.

Плюсану бабаку. Стволи, які працювали у 14 вже утіль, арти було мало, відпрацювала ресурс по повній. Про данні руками, не так. Планшети возили не тількі арті, бо знаю випадки, коли хлопці з нуля давали власні координати, арта відпрацьовувала, а потім шукали хто винен. Вже восени 14-го арта просила планшети не собі, а на ноль, щоб повар з ресторану (з майдану на фронт) більше так не помилявся, ну і розвідці з танчиками... Тобто планшет дозволяє майже не знати, як воно працює. А СОБи вже тоді розжились канадськими системами, які дозволяли управляти всіма шістьма орудіями батарєї, а на планшети дивились зверхньо... Були і українські аналоги, але мої знайомі з ними не працювали, і інфи про їх ефективність не маю.
Арта Боги.
:D Я ведь не людей обсуждаю а мат часть. Как мы не пыжимся а старые машины PzH 2000 конкуренты только по доступности.

Затриманий житель Авдіївки, який був корегувальником артилерії бойовиків, виявився кримчанином

Сейчас вовсю обсуждается проекты строительства памятника на площади Свободы ! А я предлагаю памятник не строить а на те деньги на которые планировались на него потратить купить для армии танк Оплот !!!! И написать- от Харьковчан Армии !!!

Ты что, как такое можно??? При живом-то колясочнике?

Если не станет работы то часть уедет сама, часть эвакуируют, обеспечить подвоз пресной воды в марик для тех кто там останется во много раз легче чем во всю днрлнр.
Ну, вы не перегибайте. Судный день прямо...

В зоне АТО погиб солдат из Николаева – четверо детей остались сиротами

ecged6.webp

В зоне АТО на Донбассе 1 февраля погиб 32-летний николаевский солдат-контрактник Сергей Васильевич Пацула.

Об этом сообщили в пресс-службе Николаевского областного совета.

Солдат погиб во время выполнения специального боевого задания в районе населенного пункта Тоненькое в Донецкой области. Сергей служил в 80-й отдельной десантно-штурмовой бригаде.

На военную службу он был призван Баштанским районным военкоматом. У него остались жена и четверо детей.

Как сообщалось ранее, сегодня в Киеве на Майдане Независимости прошло прощание с погибшими защитниками Авдеевки.

Штаб був не там, де нібито був федос. Там була відкрита для всіх зона обігріву, відпочинку, трошки медиків... Штаб був у БП.
что мог делать в штабе плоскостопый мальчик с энурезом?
Зачем он поперся в штаб, а не на барикады Груши или Майдан? ну да, энурэз
Я в редкие приезды (тогда) в Киев, просто передавал всякое киевским знакомцам.

Воспалилась тут десна. Ну, бывает. Пошёл искать кору дуба. В аптеку, разумеется. Есть только российская. Одна в виде фиточая в пакетиках, вторая - россыпью. Фирма одна и та же. По результату - ГОВНО, хоть и стоит недорого. Они что - кору дуба не могут нормально сделать? Или только петухов? Завтра на задворках цивилизации погляжу - там должна была украинская остаться. Эта не вяжет ни капли :(

Воспалилась тут десна. Ну, бывает. Пошёл искать кору дуба. В аптеку, разумеется. Есть только российская. Одна в виде фиточая в пакетиках, вторая - россыпью. Фирма одна и та же. По результату - ГОВНО, хоть и стоит недорого. Они что - кору дуба не могут нормально сделать? Или только петухов? Завтра на задворках цивилизации погляжу - там должна была украинская остаться. Эта не вяжет ни капли :(

А найти дубок помоложе и надрать коры слабо? Результат будет лучше. А еще лучше возьми корень аира - 100% поможет. Корень аира он же лэпэха, он же татар-зилля, сильнейшее средство от многих болезней.:клас:
Скажи куда прислать - я пришлю.

Собираем подписи.
Без регистрации

dde2cb.webp

c5fbbh.webp

Назад
Зверху Знизу