Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
важко навіть уявити, за яких обставин Вашингтон піде на послаблення чи на відміну санкцій кацапам?! Кремляді так смачно плюнули американцям в суп, що навіть вибачившись і віддавши в Штати Пригожина, відміни не буде. Навіть якщо уявити собі кошмар-кошмар, коли в Україні на виборах переможуть прокацапські сили, і тоді відміни не буде, імхо. Бо це призведе до абсолютного хаосу. Цього ніхто не захоче. Є правила, їх треба додержуватись.

І я невірю в перемогу прокацапських сил в Україні. Тобто навіть якщо таке станеться на виборах, то перша публічна заява нової влади про капітуляцію призведе до нового Майдану. А самоорганізації і досвіду нам не позичати.

Если наша власть договориться сливаться под рф то США тоже не будет упорствовать, я так думаю.

Google и Youtube UA стали антиукраинские. Youtube UA постоянно предлагает посмотреть российские видео. А Google настойчиво предлагает почитать русскую весну,странаua,украина ру,корреспондент нет,вестиua-vesti-ukr.com,подробности-телеканал "интер"и 112 украина.

]

Потому что они платят толковым маркетологам за продвижение в гугле.

Чи вартий «Чорний козак» виправи? Перший народний фільм

У столичному кінотеатрі «Жовтень» показали кіноказки Владислава Чабанюка «Чорний козак», яку творці позиціюють як «перший народний фільм».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

gefa6h.webp

13 вересня в український прокат виходить стрічка «Місто в якому не ходять гроші» за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна.

13 вересня в український прокат виходить стрічка «Місто в якому не ходять гроші» за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна.

Хорошая книга.

А за коммуналку в отопительный сезон ты считал ?

Кацап чогось збудився:незнаю:
Це ціни в Україні, а не на педерації, охолонь! У вас, звісно, такого нема.:D

Если наша власть договориться сливаться под рф то США тоже не будет упорствовать, я так думаю.

ну і як ви це собі уявляєте? Що значить "слиться"? Нові "харківські угоди"? Тобто, знову в Харків, наприклад, прилетять мєдвєпути, і за якусь обіцянку-цяцянку щось дадуть? Минулого разу тіпа скидки дали за газ. А тепер, наприклад, скажуть, щоб Україна подала воду в Мрик, а вони розблокують Азовське море нам? Ви уявляєте собі, що після цього в Україні буде? Я ні. Я не можу собі уявити, чим та "нова влада" буде тікати з України. І як швидко.
Не буде ніяких "слівов". Петро приведе Україну в НАТО, і навіки ввійде в анали української історії як видатний державник.
А імперія все рівно впаде. Бо саме існування в 21-му сторіччі неефективної, марнотратної і агресивної держави вже є пережитком минулого. Цивілізація розвивається своєю чергою. Цього нікому не змінити.:україна:

На хуя постить явную ложь, или ты живёшь в другом мире ? Это что за сало за 67,96 грн..остальное и смотреть после этого не хочется...
Ты запостил цены на свалке ?

Айнесвисти:D:D
Смотреть не хочется. Значит, говядина по 125 тебя не смутила, как и морковка по 25?
Сало (именно сало, не черевина) в полтора пальца гривен по 70.
Реальные цены. К салу доебался просто.

А за коммуналку в отопительный сезон ты считал ?
А шо в комуналці не так? За опалення тариф без лічильника. З лічильником та при нормальній системі в домі вполовину менше... Ліш би шо пиздонуть?

Нікопольщина матер п'яти Запорозьких січей

d7b71a0dfa5ff9eda4782c58ef39418f.webp

6285876bd7b5d7b4f22cf4d1c3d8cab2.webp

34f3ada4cb4664c99bcf56eebba3149f.webp

cd9506cdaec2e7db2e3b5c0b97b6bc8f.webp

7db8da5e08d3050a88e21cfba392fc62.webp

fa2b878c09a66b71e2d32159343e28c5.webp

43895b84dd6daf85975588ca6a2ac0e9.webp

Де ви таке дешеве сало берете?
Це таке саме сало, що у 2013-му було 25 гривень за кіло. Тоді підчеревина коштувала 55-65 гривень на ринку на Прольоті. Але ж Хаммеру це не важливо, та й звідки йому знати.

Наче нам є якесь діло до їхнього визнання-невизнання?!

ЗІ Соловей десь визнав, як правильно пишеться прізвище Степана Андрійовича? Здивований.
ЗЗІ Як же в них дупи палатимуть щодо зміни привітання! Я такий задоволений, немає слів))) Особливий привіт ФІФА

Назад
Зверху Знизу