А я вчера захожу в Караван, скупился, все дела, даю доллары, а кассирша, сука - шо за хуйня, деньги давай!ога, я доллар покупаю , если есть лишняя наличка...
ну не идиотка?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я вчера захожу в Караван, скупился, все дела, даю доллары, а кассирша, сука - шо за хуйня, деньги давай!ога, я доллар покупаю , если есть лишняя наличка...
Ці цифри описані стандартом RFС стосовно вживання Blackhole ruting та поміж собою нічого сумісного не мають: так краще запам'ятовується та нагадує широковідомі три диявольські шістки.
MAC-адреса - це лише фізична адреса для спілкування між залізяками і її можна змінювати, але на заводі кожному виробу надається унікальна адреса, що складається з перших 4 цифр - код виробника, далі - код пристрію та серійний номер.
За бажанням, шістки можна на домашньому компі на МАС виставити, але це лише іграшки))
в данный момент кандидатуры Президента для себя не вижу, поэтому предпочитаю критиковать нынешнего.Так ты за Пороха?
в данный момент кандидатуры Президента для себя не вижу, поэтому предпочитаю критиковать нынешнего.
Т.е. таки ВСЕГДА так было? В конце осени и зимой рост, летом - падение?а вот накрутка идёт всегда с конца осени+ зима.
Т.е. таки ВСЕГДА так было? В конце осени и зимой рост, летом - падение?
Не, ты таки зочотный порохобот))))) Респект))))
Там ща голосуютв данный момент кандидатуры Президента для себя не вижу, поэтому предпочитаю критиковать нынешнего.
І так кожного разу: начебто щось і схоже, але обов'язково пригнічене у вигідну для зради зрадної сторони. А потім - ой, та трішки збрехав, а тупориле стадо вже завелося. Як ви задовбали своїми вбросами.
Ага, дивись)) Вони навіть на це неспроможнікакцапчики взяли и вызвали его
мне важно говорить о том, что лично Я видел наблюдал, а картина такая.І так кожного разу: начебто щось і схоже, але обов'язково пригнічене у вигідну для зради зрадної сторони. А потім - ой, та трішки збрехав, а тупориле стадо вже завелося. Як ви задовбали своїми вбросами.
Зачем Украине нужен През ?в данный момент кандидатуры Президента для себя не вижу, поэтому предпочитаю критиковать нынешнего.
вот ради интереса, надо для себя записать по датам в следующий раз искусственные скачки и курсы в обменках. вы ж не на межбанке валюту берётеУгу. В закрытой теме подобный вброс приняли бы на ура и радостно растащили дальше.
мені бажаєтьсямне важно говорить о том, что
, тонакрутка идёт всегда с конца осени+ зима.
чого це ринок такий тупорилий, що не звик.конец декабря-искусственное повышение курса доллара, рынок реагирует
Украине нужна "Вона"..Зачем Украине нужен През ?
рынок не тупорылый, схему работы я описал выше.чого це ринок такий тупорилий, що не звик.
Ти, дівчинко, або не прикидайся дурною, або слідкуй за своїм же написаним. Чи робити логічні висновки у школі не навчили?
Нагуя ? Ни Он не Вона ненужны !Украине нужна "Вона"..
Та навіть бабка бачить та розуміє, коли ціна на яйця перед Пасхою підвищується кожного року, вона намагається прикупити заздалегідь. А ти впарюєш неспроможність робити висновки гравцями ринкусхему работы я описал выше
вот ради интереса, надо для себя записать по датам в следующий раз искусственные скачки и курсы в обменках. вы ж не на межбанке валюту берёте![]()
рынок не тупорылый, схему работы я описал выше.