Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ялта

2810a9a0ca89464faca4f4497d21a381.webp

7393a3d33fea276b69aa85ee169b5e3e.webp

135acef2acae6aa56316d7801f0122d3.webp

1c88b6cc8196c72b7650a0e6743da30e.webp

Сцуко а головне кожен жє твердо знає що треба робити іншим.

Росія готує серйозний удар в Європі, а Москві потрібна "бандерівська" Україна - радник польського міністра
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

МИ 2 вертушка 60х годов, огуеть перемога покрасили новой краской )). Надо делать вертолеты типа UH-1
Ты своим рыбьем мозгом никогда не задумывался, почему в автошколах для обуения используют авто типа ланос/сенс, а не крузаки?
У Ми-2 - часовой тасход топлива около 300 кг, у Ми-8 - больше 800 кг. Для обучения и поддержания летных навыков Ми-2 - незаменимая вещь на данном этапе, можно почти в три раза больше увеличить налет экипажей за один и тот же объем топлива (считай, денег). Будет больше денег - будет что-то другое.

ХФ поступово перетворюється у щось подібне до севасфорума, з його жорсткою модерацією, нетерпимісьтю до іншої точки зору, та до того ж з протекціонізмом вродливим ТП(Це вже місцеві відмінності). Тут процвітають подвійні стандарти: "своїм все, решті закон". Може комусь подобається така атмосфера, але мене вона не влаштовує. Каракатиться воно все до біса!

ХФ поступово перетворюється у щось подібне до севасфорума, з його жорсткою модерацією, нетерпимісьтю до іншої точки зору, та до того ж з протекціонізмом вродливим ТП(Це вже місцеві відмінності). Тут процвітають подвійні стандарти: "своїм все, решті закон". Може комусь подобається така атмосфера, але мене вона не влаштовує. Каракатиться воно все до біса!
Ох и не говори,особенно когда строишь из себя украинского патриота,а потом едешь в оккупированный Крым.

Молодец, разогнался и головой в стену:D

Павло Жебрівський добавил 3 новых фото.
3 ч ·
Зустрівся з директорами філій КП «Вода Донбасу», які працюють як на тимчасово окупованій, так і на контрольованій українською владою території Донеччини.
Передусім подякував їм та їхнім колективам за те, що в умовах війни, обстрілів та залякування вони забезпечують жителів Донеччини водою. ......
Наголосив, що потрібно підвищувати рівень заробітної плати на підприємстві, а для цього потрібна реконструкція, зменшення видатків та енергоємності. Обговорили й питання по оплаті води: якщо на контрольованій території тариф становить близько 30 гривень, то на окупованій - досі 7 гривень, що є взагалі економічно необґрунтованим, але і по таким цінам не платять: заборгованість становить близько 2,8 млрд гривень.

А я так и не поняла, к чему этот высер здесь нужен был. :)

Театр одного актера:незнаю: Демонстративно убился, но не на долго - вернется из Крыма и опять ныть будет про то, как хулиганы патриотов зрения лишают:D

Вы соседнюю тему, не видели? :збентежений::D

Ох, ё ?! А я то думаю - куда влупил стошестой Томагавк от Трампа, а он,оказывается, стошестым разнёс гадюшник зрадофильский на ХФ ! :) Точечное попадание ! Молодец Трампакатица , ориентиры верные скинула Пентагону .:D:пиво:

на окупованій - досі 7 гривень, що є взагалі економічно необґрунтованим, але і по таким цінам не платять: заборгованість становить близько 2,8 млрд гривень.
Справа у тому, що там платять, бо інакше відключають миттєво і з підключенням будуть великі проблеми, але ці гроші залишаються дирівському керівництву, з якого ми ані зараз, ані потім не відшкодуємо нічого і все це ляже на наші плечі. І так не тіки з водою, а по усім комунальним.

Назад
Зверху Знизу