Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
МИ 2 вертушка 60х годов, огуеть перемога покрасили новой краской )). Надо делать вертолеты типа UH-1
хьюі яких років вумник? Кажеш фарбу тільки замінили?
Ты своим рыбьем мозгом никогда не задумывался, почему в автошколах для обуения используют авто типа ланос/сенс, а не крузаки?МИ 2 вертушка 60х годов, огуеть перемога покрасили новой краской )). Надо делать вертолеты типа UH-1
У ирокеза почти столько же (UH-1 Series: часовой расход топлива — 260кг)У Ми-2 - часовой тасход топлива около 300 кг
Тесла вообще не потребляет жидкое топливо.У ирокеза почти столько же (UH-1 Series: часовой расход топлива — 260кг)
У Ми1 вообще 80кг
Как тебе не стыдно?Вы соседнюю тему, не видели?
Ох и не говори,особенно когда строишь из себя украинского патриота,а потом едешь в оккупированный Крым.ХФ поступово перетворюється у щось подібне до севасфорума, з його жорсткою модерацією, нетерпимісьтю до іншої точки зору, та до того ж з протекціонізмом вродливим ТП(Це вже місцеві відмінності). Тут процвітають подвійні стандарти: "своїм все, решті закон". Може комусь подобається така атмосфера, але мене вона не влаштовує. Каракатиться воно все до біса!
ХФ поступово перетворюється у щось подібне до севасфорума, з його жорсткою модерацією, нетерпимісьтю до іншої точки зору, та до того ж з протекціонізмом вродливим ТП(Це вже місцеві відмінності). Тут процвітають подвійні стандарти: "своїм все, решті закон". Може комусь подобається така атмосфера, але мене вона не влаштовує. Каракатиться воно все до біса!
А я так и не поняла, к чему этот высер здесь нужен был.![]()
Вы соседнюю тему, не видели?![]()
Справа у тому, що там платять, бо інакше відключають миттєво і з підключенням будуть великі проблеми, але ці гроші залишаються дирівському керівництву, з якого ми ані зараз, ані потім не відшкодуємо нічого і все це ляже на наші плечі. І так не тіки з водою, а по усім комунальним.на окупованій - досі 7 гривень, що є взагалі економічно необґрунтованим, але і по таким цінам не платять: заборгованість становить близько 2,8 млрд гривень.