Sergii Iesipov
3 год ·
Якщо тимошенко переможе на виборах 2019 - а вирогідність цього, нажаль, досить висока, то це не станеться, тому що хтось роздмухував багато зради - насправді я не знаю жодної адекватної людини, яка б була проти тимошенко, а потім вдруг під впливом стала за - так не буває.
І це точно не станеться, тому що ми мало писали про неї в фейсбук - ми нормально писали, тільки юліна брехня набирає тисячі лайків, а спростовування цієї брехні - від сили сто. Брехня перемагає.
І це точно не буде тому що Порошенко погано проводив реформи - насправді він дійсно їх проводив і саме тому так багато незадоволених, «розчарованих майданом» - це саме ті люди, які чомусь думали, що реформи - це коли мені буде добре, а тут несподівано добре не стало. І це ще Порошенко дійсно трошки «хворіє» на лівий популізм - якби не це незадоволених було б ще більше.
Насправді ці вибори у 2019 - своєрідний тест на те, скільки в нас насправді залишилось махрової совчини і вати - якщо її дійсно стало менше - то тимошенко не переможе. Ну а якщо не стало - сумно. Але зробити з цим щось за рік - навряд чи вдасться.
Тому буде «весело» в самому сумному значенні цього слова.
Юля - це такий наш український мадуро, тільки ще більш пиздоватий. І гівна пожеремо ми всі - але найбільше [і це тішить] гівна пожруть всі ті крикуни за «рішучі реформи», борцуни з «офшорами» і «відпочинком на мальдивах», всі ті, хто так чекає перерозподілу на свою користь, великих пенсій і зарплат, прощення кредитів і безкоштовних автівок - сюрприз - але при юлі перерозподіл буде виключно на користь юлі і її друзів - жадібних, тупих і злих.
Так шо старого доброго шоколадного дідуся Петю ми всі ще будемо пригадувати з теплотою, ніжністю і ностальгією.