Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Діма Гоцало
3 год ·
Шахта "як вона задрала но я скучаю" Бутівка!!! 2017

jgg9bf.webp

gefd5e.webp

fjgh0e.webp

cgd9hg.webp

abj2dg.webp

e5gfca.webp

gjfb0a.webp

а можно ссылку на постанову или закон?
тоже интересует.
У меня то уже стоит и законно стоит, а вот в городе у нас сегодня две новости: хорошая и плохая.
кому какая сами выбирают.
Кировоградскую область переименовали в Кропивницкую и отключили несколько котельных за долги по газу.
и, как говорил Бутько, шо характерно:
Кіровоградська міська рада А до чого тут міська влада? Відключає Кіровоградгаз всупереч закону і рішенню міської комісії з надзвичайних ситуацій
Подобається · Відповісти · 2 год

россия (страна-террорист) ограничила движение на одном из основных каналов поставок сжиженного газа в Украину

"Российские железные дороги" на 50% ограничили пропуск всех грузов через пограничный переход Суземка-Зерново с Сумской области, через который поставляется около половины импорта российского сжиженного газа.

Об этом сообщает отраслевое издание enkorr со ссылкой на соответствующую телеграмму РЖД, передает БизнесЦензор.

Ограничение связано "с необеспечением "Укрзализныцей" приема поездов, сверхнормативным наличием грузов и отставленными от движения поездами".
Ограничение введено с 24 ноября.

По данным издания, за 10 месяцев 2017 года через Суземка-Зерново в Украину было поставлено 217,5 тыс. тонн сжиженного газа, что составляет почти половину всего объема импорта из россии (472,9 тыс. тонн).
За последние 3 месяца поставка сжиженного газа через этот переход составляла 14-16 тыс. тонн в месяц, что равно 35-45% от месячного объема импорта газа из россии.

Через Суземка-Зерново в Украину поступает также более половины прямогонного бензина для нужд нефтехимического предприятия "Карпатнефтехим". В частности, через этот переход в июне-октябре в Украину поступило 139,2 тыс. тонн этого сырья, что составляет 65% его импорта "Карпатнефтехимом".

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну раздухарилась то,раздухарилась, по площадям вот прямо, по площадям)
Я не знаю, за что тут принимается моя искренность:незнаю:
кста, а на кого последний раз старый перыбак обиделся?
Эу, вылазь, на взлете бить не буду (с) :D

можливо хто не бачив?
Я точно не бачив.

Я не знаю, за что тут принимается моя искренность:незнаю:
кста, а на кого последний раз старый перыбак обиделся?
Эу, вылазь, на взлете бить не буду (с) :D
Да что то много народа обиделось непонятно на что и на кого, просто исчезли....Игорь, Хутчиш, Бабулько, Сепсовна опять же.Да разве только они...Непонятно.Не

Оніщенко Людмила

Луцьк. Маршрутне таксі зупинилось, щоб забрати пасажирів. Серед них хлопчина у старому камуфляжі з величезною дорожньою сумкою. Обличчя втомлене, але щасливе. Видно, що їде додому. Простягає водієві 3 гривні за проїзд.
— Хлопче, те що ви робите для нас ціни немає. Забери гроші. А мамі на подарунок маєш?
Боєць усміхнувся:
— Все добре. І мамі і сестричці купив.
— Дивись. Якщо потрібно, не соромся!
Їдемо. За водієм сидить жінка років 65, ніби про себе, але щоб всі чули бурмоче російською: — Не дадут никак Донбасу жить.Чего туда лезть. Людей убивать..
Маршрутка зупиналась. Водій відчинив двері, зайшов до салону, взяв незадоволену пані під руку, простягнувши 3 гривні.
— Шановна, мені здається, що ви сіли не в ту маршрутку. Нам з вами не по дорозі.
І дуже ввічливо спровадив її з салону. Повернувся до пасажирів і ,ніби виправдовуючись, сказав:
— У мене син загинув на Донбасі, а в дружини серце не витримало…

edbh8c.webp

https://www.facebook.com/groups/onischenko.ludmila/permalink/361473524263676/

Legion Victory
· 15 год ·

Вони всією сім*єю на фронті.
Всі-медики.Усі-Народні Герої України.
Лариса,Юрій та Ярослав Кириковичі.
Пройшли Піски,Станицю Луганську,Щастя,Шахту Бутівку,ДАП.
Спочатку на схід вирушив син Ярослав, який був на Майдані. Він пішов у Добровольчий український корпус. За пару місяців у зону АТО поїхав Юрій Кирикович – щоб бути поряд. У цей час Лариса займалася волонтерством. А потім і вона вирушила до чоловіка й сина.
"Я знала, що моїй дитині хтось допомагає, тому і в свою чергу намагалася допомагати іншим і займалася волонтерством. Але вдома було важко. Дивишся телевізор, а там чи не на кожному каналі сюжети про війну на сході. Ще й зв’язок із моїми не завжди був. Сидиш і плачеш. А потім я побачила, скільки там молоді. Це ж діти, яким по 20-25 років. А я ж доросла тітка, яка теж щось може. Провідати чоловіка і сина приїхала у грудні, та з ними і залишилася. Вони потім жартували, що це був такий план. На початках я була як волонтер. Також займалася ліками – маю медичну освіту. А потім Яна Зінкевич, дівчина, якій на той час було 19 років, запитала, чи не хотіла б я допомагати «Госпітальєрам». Це було те, чого чекала".
Вклоняємось,шануємо,цінуємо!

dgd1fa.webp

Да что то много народа обиделось непонятно на что и на кого, просто исчезли....Игорь, Хутчиш, Бабулько, Сепсовна опять же.Да разве только они...Непонятно.Не

Я ще раз кажу,це на мене не діє,а другі ображаються,бо не знають як відповісти.
Ображати не хочуть.От і виходить шо будете одне на одне плювати,якщо вам так подобається.
Надоїло їм,постійно вислуховувати які всі мудрі крім них.
В роті треба трошки смак мати берегти одне одного поважати думку і саму людину.

тю, я шото пропустила? Они где-то писали, что обиделись, в смысле девчата писали?
Что то мне кажется что им просто надоело ибстись с эти детским садом: не так постишь, не те новости,большие простыни и т.д. Отдохнуть решили.
Не без теории заговоров, конечно, как мне кажется. Без новостей же тема не осталась? Нет! Значит все под контролем.

Порохокот Барига‏ @pIebeian

Ми стали забувати, що таке патріотичний президент-небарига.

ea0hcb.webp

40 хв ·

Oleh Yermokhin‏ @OlehYermokhin

- Ааааааа, оооооо, Україна на 113 місці «по організованій злочинності»!!! Аааааааа!!! Ооооооо!!!
* Італія на 123, але вам про це не скажуть)))
Болгарія-119-е місце, Італія-123-е

Якщо вже називаєте бандитів "активістами", то може й убивць Шеремета активістами назвете?
hacd2d.webp

John Smith‏ @JohnSmit4enko

Клоун зеленский снова просит денег у страны.

После высера про страну-попрошайку, в Держкино его ткнули носом, что он сам попрошайка. Ткнули хорошо и петрушке пришлось хлопнуть дверью с конкурса .

c4bgab.webp

Цікава в зрадофілів позиція по учасникам АТО:
- Якщо атошник не критикує владу, то він запроданець та підлягає травлі.
- Якщо атошник критикує владу, то він молодець та має індульгенцію на будь-які злочини.

І вчинивши такий поділ ветеранів, вони звинувачують інших в неповазі до них.
cbbg1c.webp

Назад
Зверху Знизу