Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Хм, укажите за ету новость, пжлста.

Ага...

Ну, примерно так.

Володимир Рисенко, член ради громадського контролю НАБУ, в коментарі "112 каналу" розповів, що представники поліції оточили місце у Харкові, де проходять обшуки. За його словами, з'явилася інформація про мінування.

Активіст "Автомайдану" Олексій Гриценко опублікував у Facebook фото з місця обшуку в Харкові, де видно людей у амуніції, машини поліції і перекриті вулиці. "Схоже детективам буде потрібна допомога...Говорять про блокування кварталу. Наші джерела кажуть, що разом з поліцією ще "Східний корпус" та "Азов", - написав пан Гриценко.

ahefb0.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А потом так.

Олексій Гриценко
7 годин тому

Фото з місця обшуку в Харкові в рамках справи рюкзаків. Схоже детективам буде потрібна допомога...
Говорять про блокування кварталу. Наші джерела кажуть, що разом з поліцією ще «Східний корпус».

UPD: після спілкування з друзями з ЦК «Азов» з‘ясовано, що там дійсно присутні члени Східного корпусу і що там відбулася зміна керівництва Азову нещодавно. Але сам ЦК «Азов» не присутній на місці зі слів керівництва Азову. Тому згадування саме Азову я прибираю до поки не буде фотопідт...

Вот не хотел лезть искать, но сейчас принципиально полезу мотать назад. Хотя Госдеп мне за эту работу не платит.

Хм, укажите за ету новость, пжлста.

Вот, нашел. Заставляете старого человека рыться по форуму. Ну неужели не ай яй яй? Неужели тему читаете через раз? Не читаете, а потом -- покажи, докажи.

Читайте внимательней. Это первый и последний раз.

Порошенко розпочав візит до Саудівської Аравії - планується обговорення військово-технічної співпраці. ФОТО
Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко прибув з дводенним офіційним візитом до Королівства Саудівська Аравія.
Про це Цензор.НЕТ повідомили в прес-службі глави держави.

У повідомленні зазначено: "Глава Української держави проведе переговори з керівництвом Саудівської Аравії - Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом та Спадкоємним принцем, Віце-прем'єр-міністром, Міністром оборони Мухаммадом бін Салманом Аль Саудом.

Під час зустрічей відбудеться обговорення питань двостороннього інвестиційного, торговельно-економічного та військово-технічного співробітництва".

Хуйню якусь Суслік розганяє. Контри у Авакова з Порохом того, шо Аваков на Муженко наїхав ? Авакова ніззя трогать того, шо за ним структури, Муженко ніззя трогать, того шо за ним ого-го які структури...
Порох тут до чого ?
Де конфлікт Авакова з Порохом ?
А немае його. то вам уже в вуха надули, а ви расследованіем занялись. Піймались.
Якщо ви на кухні жінкі скажете, шо хочете блінчиків, а вона надумала оладушек замастирить, то шо - це називаеться бути в контрах ?
Звичайні робочі моменти хтось видаеє за конфлікт.

Я хочу в это верить. Честно. В то, что нет никакого конфликта. Мне это не нравится.

Директор Харківського теруправління Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Юрій Кравченко не знає ні про які протиправні дії щодо працівників НАБУ при проведенні в Харкові обшуків у "справі про рюкзаки".
Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Мені не надходила інформація про силове протистояння, блокування і будь-які протиправні дії щодо співробітників НАБУ", - сказав Ю.Кравченко. Джерело:

Не лазьте.. я був там о пів на другу, а потім йшов десь о третій...
Окрім НГ, камер, та деяких цивільних (вони схоже т.з "журнаглісти") там ніких ГК Азов, та східного корпусу не було.
тай фотка, мкні видається якоюсь "лєвою"... там нема будівль з такою "огранкою".

Я там не был. Я далеко. Я сужу из того, что читаю тут, в твиттерах и на фейсбуках.

А Вы, если там были, и если читали новость, могли просто написать -- я там был, я никого не видел.

Хотя, дыма без огня не бывает. Сейчас, если что и было, после того, как расшарили информацию про рюкзаки, многие дадут заднюю.

Комитет гражданских инициатив выпустил доклад, отражающий экономическую и*социально-политическую ситуацию в*регионах страны, и*составил индекс социально-экономической и*политической напряженности в*регионах россии.

Согласно приведенным данным, в*зону рисков эксперты включили Дагестан, Чувашию, Коми, Алтайский край, Кемеровскую, Кировскую, Курганскую, Омскую, Ростовскую, Самарскую, Тверскую и*Челябинскую области, а*также Москву. Они*учитывали политическое и*экономическое недовольство с*неспособностью власти на*него реагировать.

«С*учетом долговременных трендов постепенного роста протестной активности низкое качество политических институтов и*невозможность граждан через них*влиять на*власть может вести к*постепенному вытеснению недовольства граждан в*неинституционализированную сферу»,*— пришли к*выводу авторы доклада. ​

Ранее социологи составили рейтинг страхов россиян. Больше всего граждане россии обеспокоены международной напряженностью, исчезновением из*продажи привычных товаров или*их*значительным удорожанием, а*также обесцениванием сбережений. Далее:

Хуйню якусь Суслік розганяє. Контри у Авакова з Порохом
То не Суслік, то Хоббіт григоришинський:D
До речі я пів днини думав, шо той підар окулярник вкине з Барселони на тему заплечників аваківських, щоб і Пороха вколоти й умняка заліпити_ тіпа вкурсі всіх секретів столичних:іржач:

cegj2b.jpg

В Україні виготовлено перший мільйон тонн цукру.

Блин, кто ж его жрет в таких количествах?
Мне хватает наверное килограмм 5-7 на год..

АХАХАХА :D

Я думал поржали и забыли. Ну засохло уже. Нет, надо палочкой ковырнуть. :D

g7gjhe.jpg

Шутки тети Розы‏ @Anakoyher 9 год.9 годин тому

Заходишь в твитер...
Всегда в топе какая-нибудь дрянь.
То Собчак, то xуйло, то биоматериалы.
А сегодня прям праздник — всё сразу.

UKR Mission to UN‏Підтверджений профіль @UKRinUN 4 год.4 години тому

Діти в окупованих ОРДЛО та Криму позбавлені права навчатися українською мовою. Закликаємо Росію виконати положення наказу Міжнародного суду

Назад
Зверху Знизу