Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ho0yovi Стрелок‏
@gohnad1
Читаю
Еще
Медіагігієна,вона така.Да."Нардеп Грановський каже, що в нього нічого не крали( прямий текст)" Дивишся,а тут як всігда "джерела".

d2bcah.jpg

Честно говоря, ХФ немного подутомил. Вообще формат форумного общения в этих интернетах уходит в прошлое. Это технологии конца 90-х начала нулевых.

Твиттер, Фейсбук.

Я бы на месте хозяев форумов бился за каждого писателя. Каждый писатель, даже самый придурковатый, это набиватель контента. Чем больше контента, тем больше рейтинг ресурса. Чем больше рейтинг, тем больше бабла от рекламы.

Вы думаете Димоксу нужен ваш патриотизм? Пацан бабло зарабатывает. Он поймал нужную тему и качает ее.

:рл:
пс - Так шо, чайку, на дорожку?:D

Хочешь расссмешить Бога - поделись с ним своими планами(с)

Хорош флудить. Давай вперед мониторить сеть. Ищи новости и тащи их сюда. Тут новостная тема, а не то что бы просто так попиздеть. Только так -- без сисек и игры престолов. Времени тебе 15 минут. Время пошло.

Tania Felgengauer‏Подлинная учетная запись
@t_felg
Читать
Еще
Начали скандировать "россия (страна-террорист) будет свободной" и "Свободу Навальному"

Да, о форумах.
Прошёлся по форумах других городов. На тему политики, новостей, "что там в РФ"...

1, 2, ну 5 сообщений в день.
Вот появилась у тебя мысль - выложил. А в ответ... ти-ши-на!
"А может завтра кто-то ответит?" Дождался "завтра" - ти-ши-на. Дальше будет желание туда ходить и что-то там писать?

Я не очень-то искал эти "живые" площадки. Я писать не люблю - больше читатель. Поэтому могу быть не объективен.
Но в силу своих привычек КАЖДЫЙ день, с момента регистрации на ХФ, меня тянет сюда. И не остаётся времени искать подобное общение где-то ещё.

Не согласен, что здесь появилось много мусора. Я его не вижу! Вижу только одно, что считаю недопустимым - оскорбления и претензии к своим единомышленникам.
Я буду рад, если вернутся Вибурнум, Владимир. Ведь как в жизни - кто-то больше любит новости постить, а кто-то - шутки шутить. Одно другому не мешает.
Курцы, вспомните: в какую курилку тянет - в ту, в которой пусто, или в ту, где постоянно общаются люди?

За останніми даними, сьогодні в 21 місті затримали 80 осіб.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ОВС-Інфо (@OvdInfo) 7 жовтня 2017 р.

Зокрема, в Єкатеринбурзі на акції на підтримку Олексія Навального поліція затримала 24 осіб. Про це розповів мер міста Євген Ройзман, повідомляє "Медуза".

Він зазначив, що дії поліції вважає "повністю надмірними". За його словами, на заході зібралося багато народу", серед яких були й ті, хто "не має до Навального жодного відношення".

Також, згідно з повідомленням "Интерфакса", затримання розпочалися на акції в Москві. Співробітники правоохоронних органів почали затримувати людей, які прийшли на Пушкінську площу з листівками. У районі площі стоять автомобілі поліції, автозаки, броньовані автомобілі "Тигр" і десятки співробітників правоохоронних органів. Зазначимо, що спостерігачі повідомляли, що на Пушкінській площі в центрі Москви біля пам'ятника Пушкіну зібралися кілька десятків людей, а також журналісти.

Прихильники Олексія Навального влаштовують мітинги і пікети з вимогою допустити політика до участі в президентських виборах. Зазначимо також, що чинний президент Росії Володимир Путін сьогодні відзначає свій 65-й день народження.

Начали скандировать "россия (страна-террорист) будет свободной" и "Свободу Навальному"

"Будет"... НЕ БУДЕТ! Во всяком случае в допустимо обозримое время. Хоть с Навальным, хоть с Повальным, хоть без оных.:(
Всё чаще приходит в голову мысля о Ледяной стене, хай бы ей Грець вместе с её пресловутым первоисточником.
И чем скорее и выше - тем лучче.

Серед найманців ПВК "Вагнера" СБУ встановило порядка 40 громадян Українців. Про це під час брифінгу журналістам повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак, передає кореспондент УНН.
"Нами встановлено порядка 40 осіб громадян України (члени ПВК "Вагнера" - ред.). Але це тільки те що нами поки що встановлено", - зазначив голова СБУ.
"Дані щодо діяльності Вагнера на Донеччині ми регулярно передаємо нашим партнерським службам у Європі і не тільки. Ми хочемо давати цю інформацію, ділитися нею для того щоб світова спільнота,спецслужби знали імена тих хто може бути використаний для дестабілізації ситуації", - додав В.Грицак.

СБУ встановило участь найманців найбільшої ПВК (приватна військова кампанія, - ред.) "Вагнера" в конфлікті на Донбасі та в Сирії. Про це під час брифінгу журналістам повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак, передає кореспондент УНН.
За даними СБУ встановлено особи 1587 членів ПВК Вагнера.
"На рахунку найманців "Вагнера" збиття ІЛ 76, ви знаєте що тоді загинуло 49 військовослужбовців ЗСУ, штурм аеропорту Луганськ, участь в штурмах Дебальцевського та інших населених пунктів. У збиті ІЛ 76 та штурмі аеропорту Луганськ брали участь 72 бойовики членів групи Вагнер", - сказав В.Грицак
Зокрема саме цей проект за словами очільника СБУ дозволяє казати керівництву Росії "их там немає", "ми їх туди не посилали".

Да, о форумах.
Прошёлся по форумах других городов. На тему политики, новостей, "что там в РФ"...

1, 2, ну 5 сообщений в день.
Вот появилась у тебя мысль - выложил. А в ответ... ти-ши-на!
"А может завтра кто-то ответит?" Дождался "завтра" - ти-ши-на. Дальше будет желание туда ходить и что-то там писать?

Форумы умирают. Это факт. ХФ удивительным образом держится на плаву. Краминфо когда то был чрезвычайно активным форумом. Сейчас еле дышит. Львовский форум тоже, пипец.

Все писатели ушли в ФБ ии Твиттер.

Обратите внимание -- 99% новостей, которые таскают сюда, это с ФБ и ТВ. Вот и все. Единственный плюс этого формата -- живое общение. Просто пообщаться, обсудить новости, посплетничать. Вот и все. Ну и уже какая то тусовка сформировалась. Типа знакомые все люди.

Брифінг Голови СБУ

В Минске открылись бесплатные курсы украинского языка при содействии посольства Украины.
В Минске стартовали бесплатные курсы украинского языка при содействии посольства Украины. Об этом сообщили в посольстве Украины в Беларуси.

"В Минске на базе Общества белорусского языка 6 октября этого года начались бесплатные курсы украинского языка", - сообщили в посольстве.

У випуску:
- Українські батальйони сумісні з НАТО
- Центри імітаційного моделювання. Національний університет оборони України. Міжнародний центр миротворчості та безпеки
- 2 роки Литовсько-Польсько-Української бригади.
LITPOLUKRBRIG
- Ліквідація наслідків в Калинівці
- Випробування водолазного судна Епрон. Плавучий док від «Палада»
- Демонстрація карабіну M4-WAC-47
- Прототип взводного медичного рюкзака
- Реформа системи харчування. Новий етап
- Файли для друку Colt M1911. Російська гвинтівка-рекордсмен СВЛК-14С «Сумрак»
- Європейський снаряд із самознищенням
- Мобільна арт система 105мм на Hmmwv
- Танки VT-4 та БМ «Оплот-Т» для Таїланду. Гаубиці М109А5 для Латвії. Модеррнізація БМД-2 та БМП-2 для ЗС Росії
- Ескадра безлюдних підводних апаратів США. Рекордний контракт на десантні човни
- Навчально-тренувальні літаки для ВПС Аргентини. Б-52 служитиме до 2040 року
- Ізраїльський безпілотний евакуатор Air Hoper. Повітряне авто від концерну Калашникова
- Армійська машина Boeing Phantom Badger
- Анонс виставки "Зброя та безпека-2017"

Російська сторона погодилася на прикордонно-представницьку зустріч з приводу долі затриманих українських прикордонників. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

За його словами, зустріч повинна відбутися 9 жовтня, і за її підсумками є надія розібратися в деталях того, що сталося з українськими прикордонниками, яких затримали росіяни.

"Російська сторона погодилася на прикордонно-представницьку зустріч, яка має відбутися 9 жовтня. Можливо, це допоможе нам врешті розібратися в тому, що сталося на кордоні кілька днів тому", - сказав Слободян.

Він зазначив, що подробиць затримання колег в українських прикордонників немає. "Наскільки я розумію, їх тримають в управлінні ФСБ у Брянську. Про їхній стан невідомо, оскільки жодного контакту з ними немає", - сказав Слободян.

Він також зазначив, що є інформація про те, що мати одного з затриманих прикордонників намагалася отримати дозвіл на зустріч із сином, однак їй відмовили.

нет, она виновата, что её спровоцировал имярек (подразумевался мной именно old gopher), и не только флудом. понятно, что эмансипация, гендерное равноправие, но есть какие-то неписаные правила...

Я извиняюсь. А в данном случае old gopher где виноват? Ну вот реально в свете поднятого вопроса про короткую юбку?

Назад
Зверху Знизу