Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
4bejch.jpg

КРЫМский бандеровец‏ @CrimeaUA1 4 ч.4 часа назад
Еще
В Украине тоже так горели дома, но не из-за стихии или рейдеров, а из-за обстрелов российских оккупантов. А в Ростове у вас - штаб. КАРМА
hejaa7.jpg

так и не узнал? бедненький. иди малыш в школу, там больше узнаешь, чем здесь наскоками. как мамке объяснишь, что тебя здесь сумасшедшим называют и сыном козойопа?

Злой Курськ‏ @andy2393 3 ч.3 часа назад
Еще
Наташа Королева поздравила российских военных - портал о знаменитостях LIKE:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
… Сука не помнящая родство.
j8ageg.jpg

Ozeret_koci‏ @Ozeret_koci 20 авг.
Еще
ходоковский нэгодует !!! а ведь было все оговорено и оплачено в борьбе против общего врага а они подвели эээх слабаки
dddd8b.jpg

Ho0yovi Стрелок‏ @gohnad1 2 ч.2 часа назад
Еще
Це "Ріа Новості"? Нє. Це "Мацковський комсомолєц;? А ніхуя. Це,пані та панове "Українська Правда"☝️
fh9hjh.jpg

водка и мельдоний‏ @treugolny_hui 2 ч.2 часа назад
Еще
Малахов вернись
8ejaac.jpg

Голый Патриот‏ @GolyDovolen 15 ч.15 часов назад
Еще
Это даже Стивену Кингу не снилось!
ААААААААААААААААААААААААААААА
СУКААААААААААААА!
jeg0ja.jpg

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 4 ч.4 часа назад
Еще
Експерт по зубожінню в програмі "Я ж, бля, очєвідець!"
a5ddbb.jpg

Дохуя масла.‏ @zz11111zz 5 ч.5 часов назад
Еще
Вот что пишет "избранная нация" о своих погорельцах из Ростова. Просто пиздец)))
3dfjch.jpg

это пиздец, господа, если одним словом

Ти правий,якщо забивати цвяхи кожен ранок,"то чим займається ваша СМИ путлеровська і те що ти слухаєш і згоден з цим",в голову, то це не голова а банка з цвяхами.Ви зомбі вже і причому не виліковні.

Если реакция прогнозируема так зачем писать? Не будет уже как было. Никто не забудет того что УЖЕ было. На работе таблички с указанием путей к убежищу не дадут забыть. Они появились когда всерьёз опасались бомбёжек.Да,всерьёз,да все помнили как это было в Грузии,и все видели что стало с Грозным,и потому никто не сомневался что вы коллективно на это способны.И Сирия это подтвердила.Это я уж не говорю о том что у многих личные трагедии. Так что Бубен нет уж смысла пытаться завести здесь лёгкий флейм.

Еспресо‏ @EspresoTV 5 ч.5 часов назад
Еще
Поліція зловила водія мінівена, який вбив 13 людей у Барселоні

Олег Басилашвілі розкритикував пропаганду ненависті на російському телебаченні

Олег Басилашвілі. Фото: minval.az
Народний артист СРСР Олег Басилашвілі в інтерв’ю агентству «Росбалт» розкритикував пропаганду і розпалювання агресії на російському телебаченні.

«Я б хотів, щоб мерзотники, які зараз мусують тему протистояння, самі опинилися в смертельному бою. Щоб хоча б одного з них покласти в окоп, на передову. Я маю на увазі всіх, хто волею чи неволею роздуває протиборство, агресію і війну», – зазначив він.

На думку Басилашвілі, і війна на Донбасі, і проблема Криму викликані загальним нагнітанням ненависті.

«Так, Росія – держава ще молода, ми почали розвиватися значно пізніше, ніж європейські країни. Але, напевно, ми теж повинні слідувати в руслі моральності, а не гуркоту зброєю і залякування всіх і вся. Мені соромно, що наша країна зараз стоїть в одному списку з Іраном і Північною Кореєю... Яким чином моя велика, прекрасна батьківщина опинилася в цьому ряду? До чого ж ми її довели?» – скаржиться актор.

Басилашвілі каже, що йому «моторошно спостерігати» за людьми, які беруть участь в «годинах ненависті» по телебаченню.

«Відчуття, що у нас в Росії все в абсолютному порядку, а головна наша турбота – доля України і США. А що в селянки голопупенької з якого-небудь пересічного села, де залишилися всього три жилі хати, заробіток 4-3 тисячі рублів, та й ті в неї онук відбирає на пропій, – це нікого не хвилює. Ось що найстрашніше!» – заявив він.

Актор вважає, що пропагандистів в судовому порядку потрібно карати за розпалювання ненависті.

«Свобода і вседозволеність – це різні речі. Що якщо я піду в дитячий сад і почну там лаятися матом? Мене за таке повинні посадити до в’язниці. Свобода слова має на увазі відповідальність мовця за те, що він промовляє. Ряд положень Кримінального кодексу і Конституції обмежують свободу слова певними рамками. Те, що ми домоглися її, – з одного боку, добре. Люди говорять те, що думають. І нехай говорять. Але коли свобода перетворюється в цирк і в школу ненависті – це огидно», – наголосив Басилашвілі, повідомляє Znak. Читайте більше тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

cgc8cf.jpg

Львівський батяр‏ @KarpenkoBatjar 6 ч.6 часов назад
Еще
Трішки погуглив чергового "експерта по порохоботам" у зраднюків, якого у стрічку занесли Касьянов з Корбаном. Ок
ccj0bc.jpg

1adgaj.jpg

af2efj.jpg

a2gdfb.jpg

Вертеп в ВР‏ @ukrpchyk 10 мин.10 минут назад
Еще
а що залишається фанатам,коли команда в💩,грати не вміє,і президент клубу паскуда вбив жінку.довбойоби,тепер будуть грати з пустими трибунами
feg7ge.jpg

Назад
Зверху Знизу