Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
У нас тут текущие новости... В центре города выгорело 12 квартир в 9-и этажке, целый министр МЧС приезжал тушить, пригнали коммунальные поливалки для подвоза воды пожарным. Но результат всё равно не утешительный...

Два дня город перекрыт гайцами, светофоры не работают. Выгнали всех, кто может палку держать, а также СОБР и прочих околоментовских. Что искали - не знаю, но сегодня тут Хирург с Ночными волками дефилировал.

Понемногу с отдыха возвращаются люди. По рынку заметно, только денег у людей совсем не много. Покупают самый дешёвый сегмент из подготовки к школе (деваться некуда - будешь брать).

Вот их там прёт, болезных)) Обиделись за пропагандоншу свою))
Да, российский рысурс

Председатель комиссии Общественной палаты (ОП) РФ по развитию общественной дипломатии, гуманитарному сотрудничеству и сохранению традиционных ценностей Елена Сутормина предлагает обсудить на международных площадках возможность введения политических санкций в отношении Украины в связи с преследованием там независимых журналистов, сообщает пресс-служба палаты в среду.

РИА Новости
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

afj9hd.jpg

Петро Порошенко
3 год.
ПП: Вдячний редакції видання The New York Times за привернуту в світі увагу до потенціалу ракетно-космічного комплексу України. Елегантний, хоча і не найбільш вдалий спосіб.

Ракетні технології ми не передаємо, а міжнародний режим нерозповсюдження зберігаємо і підтримуємо - відповідально.

Доручив запросити авторів статті відвідати Україну для зустрічей з українськими партнерами, які несправедливо потрапили під безпідставні підозри. Це був би правильний крок з боку поважного видання, яке відповідально ставиться до довіри своєї читацької аудиторії.

Про затвердження Методики планування заходів з евакуації
НАКАЗ 10.07.2017 м. Київ N 579
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я тут скоштував кашку з нового пая - короче зрада аж сльози: якщо раніше я мог відкриту бляшанку кинути на дворі і ніхто б до неї не доторкнувся, то тут півпорціі жінка схомячила та й ще тарілку облизала. як тепер харчитись, під ковдрою?

Железная дорога, это дисциплина, блять и порядок!

Volodymyr Groysman‏Подлинная учетная запись @VGroysman 3 ч.3 часа назад
Еще
Україна відкрила дані про бенефіціарів компаній!

f9jadd.jpg

мене не нервує, просто це якась хуйня. що до прокурорів - ок, вони зовнішньо схожі, то які ви на цьому будуете висновки?
щодо пороха и овоща - я хз де ви там зовнішне сходство бачите. хиба що на рівні " два ока, темне волосся (доречі спробуйте знайти сходство з порохом після трьох років президенства)
тому нахера воно - я хз. я розумію що ви на ціх фотах бажаєте притягнути тезу "раз є сходство то оні однакові!" но з такими заявками до конспирологів-колгоспників.

Друже, Цукор, бий цього прихвостня тупіна. Наш Головнокомануючий міг би сидіти десь далеко, та знімати бабки. Але він обрав очолити Україну під час війни із підоршею

Вот и ещё одна пара образовалась. Приятно познакомиться - Улитка:)

Нє ну Равлик значно краще... я підписуюсь українськими ініциалами відпочатку, бо погодься І значно красивіша за И. Хоча і улітка імхо красиво. Як для дівчинки. Ну і імя твоє на різні букви починатися може. Не обовязково ж паспортний варіант. Так шо "чемпіоном" вважаю себею... :пиво::D:D

Спасибо, что предупредили.

9dgjgc.jpg

Назад
Зверху Знизу