Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Виявляється, що документи на громадянство готував не сам Міхуїл, а його помічники, виявляється, що підписи під документами не його, а помічників, виявляється, що Міхуїл не просто збрехав, а подав фальшиві документи...
Його таки необхідно було в Грузію завезти і посеред Тбілісі кинути. Ото кусок гівна...
Я думаю, что это и есть ответ на вопрос о финансировании. ВИКИ - элемент пропаганды, а под это дело денег никогда не жалели.Ибо правила Вики нарушались в наглую в пользу кремлевской пропаганды.
Открою страшну тайну - я часом тихенько зазираю за поребрік. Ну там ліберала якого почути, чи на апазіціонєра подивитись. Ну серед френдів у мене відповідно кілька "дісідєнтов" числиться.
Вони між собою регулярно сруться. Обзиваються, матюкаються, піпіськами міряються. Но єсть у рассєйських лібералов одна тема, яка миттєво їх об`єднує - це Україна. Тут вони співають в один голос і цей голос так схожий на голос кремлівських карлів. Нє-нє, ніхто їм не платить і темників не розсилає. А навіщо. У кожного рассєянського ліберала це вроджене - учить українців як жити. Без цього вони навіть розмножуватись не в змозі...
Р.С. Оце написав, і почувствовав себе дослідником калу, прямо таки колєгою Африкан Свиридовичу.
alexfast
![]()
Адреса: Балаклея
Из: Ukraine
Дописів: 6,557
[мальчик]
Типово
Дивно, намагаюся зробити допис в сусідній темі, смарт атакує вірус. У нас все ОК!
Начинал с Каплина, теперь педофил. До хуйла шажочек остался. Не останавливайся
А теперь брысь. Проветрить после тебя надо.
CAXAP, я задал вопрос и хочу внятно и обоснованно услышать ответ.
Це слухати не можливо.Что вы тут? Скучаете?