Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
j7djeh.webp

може дійсно мені просто не повезло, що трохи не в той час , ті документи в мене пропали. Син рік назад просто міняв паспорт. Поміняли дійсно за годину. Але там бланк старого зразку ще був, тай послуга та по "блату" була , через знайомого.
А зараз, він з мене сміється, каже шо він проблему вирішив за годину, а я вже скоро два місяці, як без паспорту.

Скоріше не із за не повезло,а тому що перевіряють всі твої дані,не знаю, як з компами в вас,но коли Литва переходила в Євросоюз ,в мене закінчився вид на життя так цілий місяць ганяли,так це я не згубив.
Потребували довідку з Амбасади, чи часом я не маю внутрішнього паспорта,хоча все в них в компах було.Я подзвонив в амбасаду,відповідь була така, довідки такого роду тільки юридичним лицям, як хочуть хай самі пишуть.В міграційні сказали ну їх:D і довідки не треба було,БЮРОКРАТИ сцуки живуть і зараз.Слава Україні захистила трошечки,ато 300кеме туди 300кме назад.

Nikitich‏ @DNikitich 28 мин.28 минут назад
Еще
Люблю Гугл))
Вистачає жирувати.
Это комментаторы у Саакашвили в ФБ
9cacbg.webp

Один Спамс‏ @odinspam 15 мин.15 минут назад
Еще
А вот если б хуйло запулил ракетой по Грузии, как того хотел навальный, то сейчас бы навальному не пришлось обсуждать гражданство Саакашвили
cacch9.webp

UA:Перший‏ @1tvua 32 мин.32 минуты назад
Еще
Богдан Мочульський у півфіналі здолав чемпіона світу з джиу-джитсу - німця Романа Аполонова! Віримо у золото для Богдана!
#WorldGames2017
7ejjgf.webp

Усы Пескова‏ @Sandy_mustache 19 мин.19 минут назад
Еще
Мы уволили нашего специалиста по шуткам, потому что он не смог придумать ничего смешнее заголовка этой новости
geffh0.webp

ШЧО? ‏ @gorenice 20 ч.20 часов назад
Еще
Миниатюра:"шлюха на выданье"
hdh0bf.webp

RoksolanaToday&Крым‏ @KrimRt 27 мин.27 минут назад
Еще
В Крыму не понимают,почему налог на авто им из Волгограда назначили
а пАтаму что...платите,вы в родной гавани...
7fjdef.webp

Лариса Сарган‏ @SarganLarysa 2 ч.2 часа назад
Еще
ГПУ повідомила про підозру заступнику керівника однієї із громад.організацій та помічнику посадової особи МВС України
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 2 ч.2 часа назад
Еще
Тому що послідовна і відповідальна
2hfadh.webp

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 21 ч.21 час назад
Еще
- Мы люди не местные... отстали от поезда... кароче - денег дайте!
Число желающих стать Президентом стремительно растет.
dbc7fh.webp

Бабулька гальмуй трошки обід,смачного.:D

Назад
Зверху Знизу