- Повідом.
- 25907
А шо с Макаревичем? Я пропустил?
Вечером. Это мне мою ленту перерыть надо.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо с Макаревичем? Я пропустил?
Это прямая аналогия с 3/4-ми, как ни крути, жителями того же Донбаса, которые еще лет пять назад визжали: а россия цены на газ ВАМ подняла! Вот молодцы!Правильно вчера писали - только враги могут мечтать, чтоб встреча в Америке провалилась. Так вот, вся соседняя тема этого ждала. Картинку алкаш сегодня зря припер, что ли?
а шевчук ддт?
Ждем нашествия зрадоебов с козломордыми в тему. Запасаемся противогазами.Робочий візит Президента України до Брюсселя
22 червня 2017 року Президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Брюсселя.
Під час візиту Глава держави зустрінеться з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Президентом Європейської народної партії Джозефом Долем, а також іншими лідерами держав-членів ЄС. Крім цього, Президент України візьме участь у розширеному Саміті Європейської народної партії.
Глава держави поінформує співрозмовників про загострення безпекової ситуації на Донбасі, стан виконання та конкретні випадки порушення російською стороною Мінських домовленостей з метою забезпечення позитивного рішення Європейської Ради щодо продовження секторальних санкцій проти Росії. Також Президент України планує обговорити питання, пов’язані з підготовкою до Саміту Україна-ЄС 12-13 липня 2017 року в Києві.
А мне в детстве всегда говорили, что это свинячье пойло. Я вообще это слово слышал, когда какая-то дальняя родня приезжала, от них. И я ее таки не ем. Только свинячье в кацапское трансформировалось.Метаморфоза, но большинство козломордых не едят окрошку, а наши - обожают!
Это вы меня на окрошку приглашаете?
Кто это?