Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Достижения в Украине. :D
Вот на эту модель очередь в 6 месяцев при цене в 80 000 зелени США. :D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Денег у народа вайлом.

С победой Макрона, а ватникам и зрадоебам из соседней ветки желаю лопнуть от злости! :yahoo:

интересно, кацапы шампанское держали на всякий случай? Авось, небось, накосьвыкусь :D Придется им с горя бояру, эх!

"Республика", вообще, собирается его отменять?

Вы видимо не понимаете сути этого КЧ. Во первых оградить рыцпублику от украинских ДРГ. Они ведь только по ночам пробираются по штрекам шахт из Авдеевки в наш город.Во вторых забота о трудящихся нашего лепрозория. Ночью нужно отдыхать. Набираться сил перед героическим трудом на благо рыцпублики. То что трудиться практически уже негде, это не важно. Главное забота о здоровье
населения. Неужели вам мало две ночи в год без КЧ? На Новый год,и на Пасху?
Они может и рады отменить, но в первую очередь думают о нашей безопасности и здоровье. Даже о дворовых собаках думают. Их ночью в городе даже не слышно.
Тоже отдыхают, ну или просто боятся дырявых ублюдков.

Привет всем. Что тут нового? Лень читать 49 страниц.

Макрон то такое. Серьезная новость -- испаноговорящая эстрада снова занимает свои места в топах.

Текст песни не пытайтесь переводить при детях. Там сплошная похабщина. :D

Нет, но довольно неожиданно. Там уже сейчас СПД у руля (в коалиции с Зелёными и партией датского меньшинства), а тут такой разгромный облом, который никто не ожидал. Теперь ЦДУ свою коалицию формировать будет.
На следующей неделе выборы в Северном Рейн-Вестфалии. Там сейчас тоже социал-демократы у власти. Посмотрим, что будет через неделю.

А-ха. А вообще, есть ещё в Германии разница в политпристрастиях между соединёнными землями?

Павло Бондаренко
21 хв ·
Привіт, мої любі "полуношники". А знаєте ви, хто з радянських полководців Другої світової війни був найталановитіший?
Не Ватутін, не Рокоссовський і навіть не геніальний маршал Василевський. Найбільшою перлиною в РККА був генерал-лейтенант Андрій Андрійович Власов. Герой оборони Києва. Автор перемоги під Москвою (яку потім Жуков собі приписав).
Це нині Власов і "власівці" є символом зради. Це так. Тут проти фактів не попреш. Тут усе спаведливо. Але дозвольте додати до цього: Власов є не лише символом зради - він є символом ЗРАДИ. Величезної і всеохоплюючої, характерної для СРСР.
Усе почалося з того, що зрадили Власова. Зрадниками є Сталін, Малєнков, Ворошилов і Шапошников. У березні 1942 року 2-а ударна армія Волховського фронту прорвала фронт противника і пішла на з`єднання з Ленінградським фронтом, тобто, прориваючи блокаду Ленінграда. Однак ані сусідні армії Волховського, ані жодна армія Ленінградського фронтів підтримати 2-у ударну армію не змогли.
А. А. Власов був заступником командуючого Волховським фронтом. Ясно було, що 2-у ударну треба відводити, але наполегливі прохання комфронта Мерецкова та його заступника Власова Ставка не задовольнила: вождям жаль було віддавати уже захоплену територію: до з`єднання з Ленінградським фронтом була дуже близько і усі сподівалися: а раптом?
А потім було пізно. 2-у ударну оточили. В армії почався голод. Власова кинули "розбиратися", а потім призначили командувати. Рятувати. Коли люди уже не стояли на ногах від виснаження, а кора на деревах у лісах під Любанню була обдерта на рівні людського зросту. Моторошні картини куп мертвих тіл у М`ясному бору назвжди запамятали ті, кому пощастило вижити...
Зрада Сталинім Власова полягала навіть не в тому, що його не евакуювали (хоча військових такого калібру завжди вивозили літаками за будь-яку ціну). Зрада полягала в тому, що катастрофу 2-ї армії звалили на нього. А перемогу під Волоколамськом відібрали і переписали на Жукова.
Маршал авіації Силантьєв писав:
"Когда 2-я ударная армия гибла в волховских болотах, мы видели, что это результат просчета и Верховного Главнокомандования. Я полгода висел над этой армией и потерял там много боевых товарищей. Гибель армии была величайшей трагедией тысяч солдат и офицеров, всю вину за которую потом свалили на изменника генерала Власова. Нелепо оправдывать предателя, но истина в том, что армия ему досталась уже в катастрофическом состоянии"
А тут ще одна зрада. Тепер уже від своїх, рідних радянських людей. Двометрового зросту потужний генерал, як і усі великі чоловіки найбільше страждав від голоду. Зрештою, блукаючи лісами, він геть охляв, і коли вийшов на село Туховежі, попросився у перший ліпший будинок. Там його пригріли, напоїли молочком, і генерала зморило.
А тим часом власник хати побіг до поліцаїв і здав генерала.
За зраду мужик отримав від німців корову, 10 пачок махорки, 2 пляшки тмінного шнапсу і... почесну грамоту. Почесну грамоту, друзі!
І Власов зламався. Розуміючи, що так і так йому смерть (бо навіть визволивши з німецького полону Сталін його розстріляє), як полководець розуміючи, хто винен у катастрофі 2-ї ударної і що цю катастрофу звалять на нього, Власов пішов у зрадники.
Йому просто не було кого защищати. С точки зору Власова, його зрадили і вождь, якому він був вірний, і народ, той самий народ, за який він мав умирати.
До речі, мужика, який його здав, потім записали у старости - з позиції комуністичної пропаганди звичайні радянські люди не могли зрадити радянського генерала? Не могли. А значить і не зраджували. То староста-перевертень.
Сам А. А. Власов уже в полоні порівнював себе з царським генералом Самсоновим, теж командуючим 2-ю армією, яка також через некомпетентність і зраду, потрапила у оточення в серпні 1914 року. Генерал Самсонов застрелився. Власов вирішив, що за Сталіна кінчати з собою не буде.
Його вибір. І це - зрада. Без питань. І без жодних виправдань Власова.
Але темою цього посту була зовсім інша зрада.
Перемоги у Власова навіщо відбирати?
Навіщо брудом обливати?
Буруду на ньому і так багато.
Дійшло до того, що його намагаються видати тупим, некомпетентним інтриганом, кар`єристом і підлабузником. Ось вам приклад радянсько-російського ставлення до історії. Найправдивіший маршал Жуков:
"Я его давно знал - в 1924 году учились вместе на кавалерийских курсах усовершенствования комсостава (ККУКС). В 1940 году он служил в Украинском особом военном округе, которым я тогда командовал. В начале войны под Москвой он командовал 40-й дивизией. Показал себя слабым командиром. Я уже подумывал его сместить. Но вдруг позвонил Сталин:
- Мы тут думаем у вас Власова забрать - на Волховском направлении у нас прорыв.
Я очень обрадовался.
- Ну что ж, - говорю, - берите".
Не будемо придиратися до "геніального полководця" з приводу "Українського особого військового округу", якого у природі ніколи не існувало. Тут в іншому справа. А. А. Власов до 1941 року командував 99-ю дивізією і зробив її кращою в Червоній Армії, за що дивізія отримала Перехідний Червоний прапор, а Власов - орден Червоного Прапора, золотий годинник і величезне підвищення - одразу командуючим 4-м мехкорпусом, і на цій посаді уже за місяць отримав орден Леніна.Так що слабким командиром він не був - навпаки.
До речі, що робив Власов, піхотний офіцер на кавалерійських курсах - теж загадка, яка залишається на совісті "правдивих" спогадів Жукова.
Ну і, звичайно, під Москвою Власов 40-ю дивізією не командував. Він цією дивізією ніколи не командував. Він командував найкращою армією Західного фронту, тією самою, яка прорвала фронт у грудні 1941 року під Волоколамськом і розгромила німців, забезпечивши перемогу у кампанії.
До чого це я усе?
Я навіть не про зовсім іншу зраду. Я про зраду як основу характеру "радянського народу".
Власова зрадили, потім Власов зрадив, потім Власова знову зрадили...
Куди не кинь поглядом - всюду зрада, всюду зрадники, які продають, підставляють, підсиджують один одного.За посаду або зайву пайку хліба.
Найогидніше знаєте що? Був у мене троюрідний дід Петро. Я його дуже якось боявся, бо баби шепотілися тихо: "Дід Петро - власівець". Він навіть свої 10 років відтягнув на лісоповалі. А нам уже в 2 класі розповіли хто такі "власівці" і які вони погані.
Лише пізніше я дізнався, що "власівець" дід Петро був солдатом у тій нещасній 2-й ударній. Практично непритомний від голоду потрапив у німецький полон, просидів у таборі 3 роки. А коли у 45-му його звільнили, сталініські "органи", як зраднику, впаяли йому 10 років.
Власов, звичайно, зрадник. Але до чого тут дід Петро?
Власов, звиайно, зрадник. А решта? Ті, хто писав доноси на Туполєва і Курбаса, Корольова і Ахматову, Гумільова і Мерецкова?
Власов - зрадник. І Сталін негарна людина. І Жуков, Хрущов, Ворошилов, Берія - теж.
Але хіба вони накатали СОРОК МІЛЬЙОНІВ доносів?

Привет всем. Что тут нового? Лень читать 49 страниц.

Докладую
кому надо зраду шукать- шукають
хто на з\п у Пороха - отрабатують
прыдурки як забигалы, так и носють свои вопли
кароч, фсьо путьом
:цехф:

Докладую
кому надо зраду шукать- шукають
хто на з\п у Пороха - отрабатують
прыдурки як забигалы, так и носють свои вопли
кароч, фсьо путьом
:цехф:

В общем, на идеологическом фронте без изменений, идут бои местного значения.

UA-ARMY‏ @DLaskovsky 6 мин6 минут назад
Еще
#попасная очень сильныц бой очень сильный
Арта
Грады прилёты
Йебать шо це ?????

паника в селе‏ @kommunarsk_ua 39 мин39 минут назад
Еще
по звуку и сторона Зимогорье-Лотиково минусует

Pro100-Zen‏ @pro100_zen 29 мин.29 минут назад
Еще
#Стаханов. Исходящие. Очень громко.
"День победы" похоже начинает приближаться..

IgorGirkin‏ @GirkinGirkin 24 мин.24 минуты назад
Еще
Стаханов

"Та ну млять. Теперь уже и на Южном слышно. Сердце в пятки уходит. Господи,спаси и сохрани."
23:01

IgorGirkin‏ @GirkinGirkin 2 мин.2 минуты назад
Еще
"Брянка нижнее микро дом вздрогнулся...."
23:22

От би не знав, що таке "АС/ДС"
"Понабирают с деревень..."(с):D
Есть у них такая зачетная вещь: "TNT" из одноименного альбома.
&list=RDyUNNRzAygog

Я когда в 80-х в школе учился и на стареньком кассетнике в школе слушали эту песню, директриса (ебанутая на всю голову тетка - единственный член КПСС на всю школу, запрещавшая проводить танцы в школе без включенного полностью освещения и расставленными по углам педагогов:рл:) нас застукала, точнее услышала начало этой песни и ей показалось, что там звучит "Хайль":D и когда на подкассетнике увидела надпись AC DC c молнией посередине, все сомнения отпали - идет прослушивание фашистской музыки, пропагандирующей "фашизм, секс, наркотики, растление молодежи и религиозное мракобесие". Были вызваны родители в школу, участковый, проведена общешкольная линейка с осуждением по комсомольской линии и угрозами быть исключненными из рядов ВЛКСМ и, соответственно окончание не начавшейся карьеры поступления в ВУЗы. Шухер был большой. Не помог даже перевод песни англичанкой по нашей просьбе.

Вообще-то на это никто внимание не обращает. Даже цифр таких не дают по отдельным частям. Во-всяком случае, я никогда не видела.

Да я не про статистику - разговоры среди народа. За четверть века стёрлась "Берлинская граница", получается?

Назад
Зверху Знизу