Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
#ПорохУвольСтеця

Роман Донік додав 2 нові світлини — з Roman Donik.
2 год ·
Эпично - "Мы готовим ролики, фильм, билборды и муралы для Донбасса". "У нас по сути остается три канала коммуникации с оккупированными территориями: интернет, переселенцы и линия пересечения." Минстець.
............
-Но мы готовим. Скоро два года как готовим. Особенно муралы нужны. Много.-

15540988_1329845437047414_8971632822224484800_o.jpg

15391110_1329845440380747_6216422106151879878_n.jpg

ВАУ!!!!!!!

Це фантастика, і це роблять українці! «Снігова Королева» від Малковича

«Снігова Королева» – інтерактивна книжка для iPad від «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ» і українських спеціалістів компанії Timecode. Намалював книгу український ілюстратор Владистав Єрко. Найдрібніші деталі малювалися 3 роки найтоншими пензлями під великою лупою! Якщо легенько зверху постукати по айпаду чи подути – піде сніг. Чи роздмухати (буквально) полум’я в каміні й малювати нагрітою монеткою на вікні! Абабагаламага.

Хреновые новости из Молдовы -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Члены КС посчитали, что нарушения в ходе выборов, на которые указывала Санду, не повлияли на исход голосования

Конституционный суд отклонил протест, поданный единым кандидатом от правых проевропейских партий Майей Санду.
Члены КС посчитали, что нарушения в ходе выборов, на которые указывала Санду, не повлияли на исход голосования. Речь идет о недостаточном количестве избирательных участков за рубежом и нехватке бюллетеней на некоторых избирательных участках за рубежом.

Согласно окончательным результатам второго тура выборов, Додон получил 834 тыс. 81 голос избирателей, что составляет 52,11%, а Санду – 766 тыс. 593 голоса, что составляет 47,89%.

После выборов Додон уже сложил с себя полномочия председателя партии, так как, согласно законодательству, глава государства не может быть лидером партии. В предвыборной кампании Додон выступал за стратегическое партнерство с россией, евразийскую интеграцию Молдовы, укрепление государственности, нейтралитета Молдавии, а также православных ценностей. Он заявил, что первый официальный визит совершит в Москву.

Глава Специальной антикоррупционной прокуратуры (САП) Назар Холодницкий подписал подозрение в совершении преступления председателю Центральной избирательной комиссии Михаилу Охендовскому. Об этом сообщает ZN.UA со ссылкой на источник.
Сообщается также, детективы Национального антикоррупционного бюро планируют вручить Охендовскому подозрение в аэропорту "Борисполь", куда тот должен прибыть около 19:00 из Кыргызстана. Кроме того, Охендовского уже вызывают на допрос в НАБУ в среду на 11 утра. Напомним, ранее сообщалось, что следствие НАБУ собрало достаточно доказательств для объявления Охендовскому подозрения в незаконном получении средств из "черной бухгалтерии" Партии регионов
Полный текст читайте здесь:

Ірина Ніка
5 год ·
А тепер так серйозно і супертолерантно як на мене про Мішу.
У Міши вчора не витримали нерви, Міша заліз у ФБ і розродився істерикою, що він півдня пролазив по лісах рівненщини, а журналістів О УЖАС !!!!!! -не було. Міша висловив тверде переконання , що мураєвським і арбузовським каналам заплатив Порошенко, щоб Мішу не показували....
Зі всього посту віяло таким комплексом наполеона і нарцисизмом, замішаному на прогресуючій параної, що стало не смішно , а сумно...
Коли Міша тільки приїхав до нас "вершити великі діла" по запрошенню Порошенка, я , як і усі, вірила, що це політик і реформатор світового рівня, борець і вольова людина. Тепер я розумію, що насправді моя повага до нього була повагою до грузинського народу, якому довелось пережити такі ж біди , як і моєму народові. А Саакашвілі став просто уособленням цього, аватаркою ,можна сказати.
Про реформи в Грузії я тоді знала те саме що й усі( і зараз ми знаєм не набагато більше) - ми бачили фотку котловану під будівництво висоток, а потім висотки, і з цієї нехитрої маніпуляції десь взялось "подивіться які Міша зробив реформи"....
Як я розумію, Міша виступав, красувався перед камерою і відігравав мачо, поки його команда робила ті реформи, реформи у 5 мільйонній Грузії . Причому реформа судової системи була настільки вдалою, що Міша мусить ховатися у нас від своїх же реформ, а його народ настільки йому вдячний, що на недавніх виборах його партія пролетіла як фанера над Парижем.
Не будемо також забувати, що їхній аналог новоросії нікуди не дівся і помаленьку просуває свої кордони, а визнання злочинів росії у Грузії на рівні Гааги Саакашвілі не домігся. І безвіз вони отримають в один час з нами.
Прибуття Міші до України і його вступ на посаду супроводжувались небувалою увагою ЗМІ. Міша ломає забор, Міша їде у транспорті, Міша привіз молодих і дєрзкіх... Міша ліз з усіх щілин, екранів і кавоварок...
Потім міша почав їздити.... міша почав проводити форуми, міша почав постити фотки себе в дебільних місцях і ракурсах. Міша зламався...
За визнанням багатьох одеситів , Міша не бував на робочому місці тижнями і місяцями, проекти починались і забувались, молоді і дєрзкі виявлялись жадними , лінивими і охочими до халяви...
І чим більше Міша і КО завалювали усі фронти , тим більше було вОні, що йому не дають працювати.... Міша, якщо верещати цілими днями , робота сама не зробиться, тебе не для телевізора кликали і не для картинки.... такі у нас і свої є, той же Ляшко з коровами більше підходить під менталітет нашого електорату. Ніхто і не обіцяв легкої роботи і перемоги, розумній людині мало б від початку бути зрозуміло, що корупцію як паркан не зламати. Усі чиновники твого рівня були в приблизно однаковій ситуації, але знаємо ми лише Мішу, бо вереску він зробив більше усіх разом взятих, а роботи....фотки з форумів , де непонятні чувачки і чувіхи їдять за незрозуміло чиї гроші .
Нарешті Міша втік, обісравши все і вся і започаткував ще одну , стопіцоту партію, вкравши легендарну назву РУХ, і негайно почав просити грошиків ....
З цього часу все стало зовсім сумно, меседжі на його сторінці ставали все більш параноїдальними та істеричними, а також дебільно-інфантильними: " я перший у рейтингу якоїсь інтернет -газетки, я всім показав.... коли ця сторінка набере мільйон підписчиків, в Україні настане рай.... "і т.д. і т. п.
Колись я була симпатиком Саакашвілі, тепер це прізвище і його обіцянки викликають презирливий скепсис.

Х.з, вы что думаете, мы будем всю оставшуюся жизнь воевать в Донбассе?

Все равно ,не мытьем так катаньем хозяева заводов, телеканалов и пароходов эту войну прекратят. Но на им нужных условиях, а пока они эти условия будут мусолить будут гибнуть люди.

Надежда права, нужно договариваться хоть с чертом, но хватит убивать.

Кому хочется в тепле сладко спавши и вкусно жрамши продолжать войну, предлагаю все бросить и всю зиму, немытому, просидеть в копченом блиндаже на сухпайке. Не раздеваясь и даже не стреляя.

Все равно никто вам не даст мстить за погибших. Будет закон про примирение и мы как обосранные его примем. Чечены какие бравые партизаны были, а притихли и сопут в две дырочки, а там в каждом роду погибшие есть.

Тарас Чорновіл
3 год. ·
Маємо чергового "народного героя". Ним від сьогодні стане вчорашній ледь не ворог народу й суспільний ізгой - "душитель прав і свобод", "прихвостень Шокіна", "покривач злочинців" Владислав Куценко. Пригадуєте, як він атакував усіх ворогів і противників Шокіна, як відстоював честь мундира всіх включно з "брильянтовими прокурорами"? Пригадуєте, як у той час "патріотична громадськість" його таврувала? Виділені вище в лапках тези - це лише маленька частка епітетів на його адресу. Так от, уже сьогодні ті самі представники тієї самої "патріотичної громадськості" почнуть робити з нього національного героя.
Коли Куценко робив свої звинувачення в руслі діяльності Шокіна, я стримано на це реагував і не розкидався звинуваченнями проти Куценка. Він був особистим і дуже довіреним помічником Шокіна, а я Шокіна й раніше сприймав, і зараз оцінюю більше в плюс, ніж у мінус. Так само і зараз сприймаю спокійно. Оваціями чи обструкцією вітати новий образ Куценка не стану. Він повторив класично шлях усіх, кого відсторонили від посад. Вони зразу стають ультра-опозиціонерами. Те саме недавно зробив і його персональний ворог Віталій Касько. Але до суті його звинувачень слід приглянутися. Вони багато про що говорять. Закиди на адресу голови Запорізької ОДА пояснюються його власною біографією та давніми конфліктами на Запоріжжі. Тут може бути й раціональне зерно, і банальна помста. Хай слідчі розбираються.
А у випадку з закидами щодо Гонтарєвої, то тут уже гола політика. Все це спершу виглядало цікаво, доки він не став озвучувати цифри - понад 300 мільярдів (не мільйонів!). А знаєте, звідки конкретно ця сума? Від Юлії Володимирівни, яка сама її недавно придумала. Тут усе стає зрозумілим, коли згадати політичну кар'єру Куценка та його політичні амбіції: з 2012 року помічник-консультант та керівник юридичної служби нардепа Сергія Соболєва від Батьківщини, в 2014 році - довірена особа кандидата в президенти Юлії Тимошенко, осінню того ж року балотувався в мажоритарному окрузі до ВРУ в Запорізькій області (друге місце - гідний результат у цьому регіоні). Очевидно, що такі гучні заяви - типовий повторний старт у власній політичній кар'єрі в рамках партії Батьківщина. Тому ні "герой", ні "зрада". Все як завжди у нашій політиці... І ті, хто вчора його проклинав, а сьогодні почне прославляти теж традиційні для нас... Лишається ще питання, як ми прозівали такий цікавий епізод у політичних контактах Віктора Шокіна. А це дещо пояснює.

Тарас Чорновіл
2 год. ·
Попросила мене журналістка прокоментувати чергову "зраду" довкола наче б то темника від Адміністрації Президента головам обласних та районних рад, які мали провести свій з'їзд 12 грудня. Суті справи не знав, тому коментувати відмовився, але зацікавило - за звичкою вийшов на першоджерело, а там "знайомії всі лиця!" Ну тепер уже не можу не висловитися.
Але по-порядку. Чи багато хто з вас колись чув про існування такої собі Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Української асоціації районних та обласних рад"? (Отака довжелезна двохповерхова назва). Ой сумніваюся... А я то добре про неї знаю. Це свого часу була доволі сумнівна структура, яка протистояла прогресивній і непідконтрольній владі Асоціації міст України. Виникла вона ще за царствування Кравчука як орган самозахисту, кругової поруки та координації колишньої партноменклатури, яка після заборони КПРС терміново пересіла в крісла голів місцевих рад. При Кучмі це вже був відверто провладний міжсобойчик, яким багато років керував голова Луганської облради й старший партнер Єфремова Вячеслав Тихонов, звинувачений ще в 2005-му в сепаратизмі. Структура була виразником лояльності. В такому вигляді пережила тихенько й Ющенка та дожила до свого розквіту при Януковичі. Хоча розквіт цей був виключно номенклатурний. Жодної видимої діяльності не було. Я з 2000 по 2006 роки працював у комітеті ВРУ з місцевого самоврядування, тому знаю, про що кажу. Єдиний вид діяльності, окрім дерибану місцевих бюджетів, поїздки на міжнародні форуми, оскільки асоціація зразу стала учасником відповідного міжнародного об'єднання - Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, а пізніше - подібного конгресу при Східному партнерстві. А для людей, які матеріально все собі вже здобули, така міжнародна акцептація неймовірно значима.
Після революції я був певний, що цей рудимент або відмер, або переродився в щось дієвіше й новіше. А виявляється, що ні. І голова - гідний продовжувач справи Тихонова - Чернов Сергій - голова Харківської облради часів нероздільної влади в ній Партії регіонів. Пригадуєте його напнуті груди в футболці з написом "Беркут"? "Мужньо і гордо" покинув ПР у жовтні 2014 року, коли Борис Колесников її фактично розпустив.
Це була передісторія. А тепер сучасність. Після революції минуло вже майже три роки, відбулися місцеві вибори, нові голови обласних і районних рад тепер представляють не кучмівську номенклатуру та не однопартійців Януковича, а цілий спектр партій. Там і Батьківщина, і БПП, і Свобода, і купа чисто регіональних проектів. Є й правонаступники Партії регіонів, але між ними більше конфліктів, ніж дружби. І от почали виникати поступово питання: якщо вже є в нас Асоціація, якщо вона так серйозно представлена за кордоном, а її керівник навіть отримує спеціальні посади в органах Ради Європи, то чому нею має керувати така на їх погляд одіозна й політично чужа постать? Я не зумів простукати, хто був ініціатором, але за кілька місяців бажання нарешті провести з'їзд і переобрати голову набуло загрозливих масштабів. Довелося оголосити дату 12 грудня цього року. Оскільки голови обл- і райрад особи політизовані, то, очевидно, почали створювати тимчасові альянси для підтримки якогось свого представника. Навряд, чи Сергій Чернов міг розраховувати на успіх за нинішнього представництва.
Що робити? Найкраще - зірвати проведення з'їзду та в отриманому часовому люфті пошукати підтримку в ситуативних союзників (про це далі). Але як зірвати вже оголошений з'їзд? Та дуже просто - стати жертвою злочинного режиму. Ну не так, щоб аж справді жертвою, краще жертвою віртуальною. І саме напередодні з'їзду появляється "страшний лист-темник". Далі цитата з Громадського радіо: "Напередодні нардеп Сергій Власенко опублікував «доручення» — документ, який, за його інформацією, розсилали люди, близькі до президента України Петра Порошенка. Джерело «Громадського радіо» у місцевих органах влади повідомило, що доручення надходило з адміністрації президента. Чинний голова Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов у свою чергу зазначив, що лист надходив від людини на ім’я Ірина Рябошапко. Але сказати, де працює ця людина і будь-яку інформацію про неї Чернов не зміг". Далі ще більше абракадабри. Але й цього досить. Щодо Власенка, то тут пояснення, чому Чернов тягне час. Якщо в нього вже є підтримка Батьківщини, яка все більше тяжіє до співпраці з Оппоблоком та іншими спадкоємцями ПР, то йому для збереження посади потрібно добрати зовсім небагато голосів.
Але щодо самого документа. На сайті Громадського є його фото. Прочитав, посміявся.
Найперше, такі листи в такій формі не розсилаються, особливо на адресу голів місцевих рад. Пошту відкриває та опрацьовує канцелярія, а там на такий папір очевидно ж чекає витік інформації опонентам (нагадаю, це рада, а не адміністрація). Стиль теж недопустимий для переписки з місцевими радами. "Доручення" (так називається документ) - передертий зі звично для переписки з райадміністраціями типу документа, в якому вставлений інший зміст. Доручення може надсилатися лише своєму підлеглому. До голів рад звертаються лише з клопотаннями, проханнями тощо, бо в нас не існує вертикалі рад (на відміну від адміністрацій, шкода, що про це не знає голова комітету з місцевого самоврядування Власенко).
А ще згадаймо результати місцевих виборів. Це був час "електорального дна" для БПП. Вони отримали дуже поганий результат і в абсолютній більшості (здається, майже у всіх крім буквально кількох областей і районів) адмінодиницях не змогли провести своїх голів. Тому такого листа майже й до нікого було писати. Перспективи ж обрання Олійника з Вінницької облради за цих умов узагалі доволі ілюзорні. Але ж звучить відповідно: Адміністрація президента розсилає темники своїм прихильникам серед голів рад, щоб підтримати людину президента ще й (як символічно!) з Вінницької облради. Готова картина зради. І не має вже значення, що прихильники Президента, наскільки відомо, такого листа якраз і не отримали...
До речі, якщо ініціатива про підтримку шанувальника "Беркутів" Чернова дійсно не є власною ініціативою адвоката мафії Власенка (що було б вельми ризиковано), а партійною лінією, то це вкрай сумна поведінка Юлі, адже представник Батьківщини мав би цілком реальний шанс перемогти на з'їзді.

f74931d4fb6f.jpg

f90ac081d1b5.jpg

Вова беспокоицца)))))))))))))
Суки хохлы отказываюцца мёрзнуть

15420932_898311990269800_6759043686348070409_n.jpg

Да погоняло это, кликуха... Батько... С голой жопой. Пардоньте если шо...

Та вы ошибаетесь. Вам просто обидно, что маленькая Беларусь поставит раком пидорашку без всякой войны. Ну бывает чо. Смиритесь. Ваша судьба с ними воевать, наша - их доить и ипать. :)

Olga Nezhnikova
1 год. ·
У одного из френдов возникла извечная дискуссия о родине и государстве, о патриотизме, "пятой колонне" и предателях, и о взаимоотношениях с "ватными" родственниками. Многие хорошие люди даже после почти 3-х лет агрессии россии против Украины почему-то думают, что во всем виновата исключительно преступная власть, но никак не народ. Вынесу пожалуй, сюда свой комментарий с дополнениями. Мои родители тоже заявляют мне, что я нифига не патриот и вообще предатель. И если с первым я соглашусь полностью, то с формулировкой "предатель" с некоторыми оговорками. Да, я не патриот. Да, я ненавижу россию. Такое отношение у меня появилось благодаря аннексии Крыма и войне с Украиной. Если бы я интересовалась политикой глубже, оно бы появилось намного раньше. И в этом виноват не xуйло. Точнее, не он один. Он не упал с неба, он плоть от плоти этого народа, воплощение его чаяний. Вот эти 86% - они виноваты в происходящем не менее, чем путинская хунта. Они были в экстазе от аннексии, оно одобрили войну, они кричали "мочи х***в!" Но. Я не считаю, что те, кто выступает за войну с Украиной, кто ссал кипятком от счастья после Крыма, кто поддерживал боевиков-обдроченцев на Донбассе - что эти люди действительно патриоты. Точнее, они конечно, патриоты, но в первую очередь они идиоты. Политика xуйла - это путь в пропасть. Те, кто поддерживает политику xуйла, могут считать себя патриотами, но на самом деле именно они - предатели, старательно уничтожающие всякую надежду на превращение россии в нормальную страну хотя бы в отдаленном будущем. В интересах самой россии было бы поддержание хороших отношений со всеми ближайшими соседями, с США и Европой, в конечном итоге интеграция с ЕС, а не вечная конфронтация со всем миром. Но такая россия - это ненаучная фантастика. Чтобы создать такую россию, нужно заменить сознание как минимум, у 86% населения (на самом деле больше - среди тех, кто против xуйла, далеко не все сторонники Украины, многие из них просто считают его слишком мягкотелым, уж они-то на его месте)... И я считаю, что лучше пусть не будет никакой россии вообще, чем такая, как сейчас.

Х.з, вы что думаете, мы будем всю оставшуюся жизнь воевать в Донбассе?
Почему же всю жизнь? Ровно до момента падения в рашке действующего политического режима или до нехватки бабла у кацапов на продолжение войн.
Надежда права, нужно договариваться хоть с чертом, но хватит убивать.
Капитуляция уж точно не принесёт мир и спокойствие.
Кому хочется в тепле сладко спавши и вкусно жрамши продолжать войну, предлагаю все бросить и всю зиму, немытому, просидеть в копченом блиндаже на сухпайке. Не раздеваясь и даже не стреляя.
Может об стоит спросить самих военных - готовы ли они покинуть свои блиндажи и отправится по домам ценой капитуляции перед кацапами?
Все равно никто вам не даст мстить за погибших. Будет закон про примирение и мы как обосранные его примем. Чечены какие бравые партизаны были, а притихли и сопут в две дырочки, а там в каждом роду погибшие есть.
Тех кто действительно захочет отомстить никакие законы не удержут.

Франція і Великобританія скликають екстрене засідання Радбезу ООН щодо Алеппо
Франція у вівторок скликає екстрене засідання Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй з урегулювання кризи в сирійському Алеппо.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на ЛIГАБiзнесIнформ, про це повідомив посол Франції в ООН Франсуа Делаттр.

Великобританія приєдналася до запиту Франції.

Зустріч, як очікується, відбудеться пізніше сьогодні. На ній обговорюватимуть заходи з протидії "найскладнішій гуманітарній трагедії 21-го століття, яка розгортається на наших очах", повідомив посол.

Сьогодні Росія знову відкинула заклики до припинення вогню в Алеппо на тлі повідомлень ООН про масові розстріли цивільних осіб і втечу з міста. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що припиненню вогню має передувати встановлення евакуаційних коридорів.

Охендовскому вручили подозрение по делу "черной бухгалтерии" ПР

Кравчук різко відповів Горбачову, на його ідею про відновлення Союзу

Перший президент України Леонід Кравчук прокоментував ідею останнього лідера Радянського Союзу Михайла Горбачова про створення нової союзної держави в кордонах колишнього СРСР.

Про це Кравчук написав у своїй статті для видання "Апостроф".

Кравчук наголосив, що Горбачов пропонує створити саме союзну державу з єдиним центром, що є нісенітницею.

"Воскресити мертвого аби знову утворити якусь союзну державу (мова йде не про союз держав, а про союзну державу, єдиному центру якого всі повинні передати суверенні повноваження), – це нездійсненне завдання. Я навіть не хочу витрачати сил і енергії для того, щоб доводити, що це нереально. Але оскільки така заява була, я хочу сказати, що Україна таку ідею не підтримає. Нехай запитає тих, хто голосував за незалежність країни, хай запитає зараз український народ, чи хоче він бути в союзі з країною, яка веде проти нього війну, вбиває українців за те, що вони хочуть жити самостійно?", – наголосив Кравчук.

Давайте скажемо одну фразу, яка завершує все. Кожна нація має свою державу, суверенітет, територіальну цілісність, все інше - від лукавого і ми не будемо його обговорювати,

– додав перший президент України.

Нагадаємо, раніше колишній очільник СРСР Михайло Горбачов припустив можливість появи в межах колишнього Радянського Союзу нової Союзної держави. Він вважає, що Союз може відновитися у колишніх кордонах і з тим же складом.

Україна закупила станції радіоелектронної боротьби в європейських країнах
Станції радіоелектронної боротьби, закуплені в Європі, поставлять в Україну до кінця року.Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту телеканалу «112 Україна» заявив Міністр оборони України Степан Полторак.

«…Росія експериментує і випробовує те нове, що у них є, у тому числі в питаннях, пов’язаних з розвідкою та радіоелектронною боротьбою.

У нас є напрацювання сьогодні, в нашому військово-промисловому комплексі. Крім того, ми закупили, я б не хотів говорити їх кількість, станції радіоелектронної боротьби в європейських країнах. До кінця року вони будуть поставлені в Україну.

В принципі, ми і зараз протистоїмо роботі РФ. Я думаю, що наш бойовий потенціал у питаннях, пов’язаних з радіоелектронною боротьбою, буде підвищений після отримання станцій, ми закупили і ті станції, розробка яких завершена, які будуть поставлені на озброєння.
Українські деякі вже поставлені, деякі зараз знаходяться на останньому етапі державного випробування. Ті, які ми купили за кордоном, сьогодні група військовослужбовців їх приймає з-за кордону», — заявив міністр.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявляв, що російські військові продовжують використовувати окуповану територію Донбасу для випробування нової зброї під час провокацій. Він зазначив, що, зокрема, відбувається бойове застосування комплексу РЕБ «Шипшина-Аеро» та багатофункціонального комплексу РЕБ «Ртуть-БМ», а також приладів лазерної локації і лазерних приладів оптико-електронної протидії останнього покоління.

Как они научились заболевать на судах(((

Подозреваемого в сотрудничестве с боевиками полковника ВСУ Ивана Безъязыкова госпитализировали, а заседание суда перенесли

Об этом сообщает Есперсо.ТВ.

Судебное заседание по избранию Безъязыкову меры пресечения перенесли на неопределенный срок, поскольку подозреваемого из зала Шевченковского райсуда Киева отвезли в больницу.

Ранее сообщалось, что дома у военнослужащего провели обыск и изъяли всю технику.

Оппозиционер Алексей Навальный объявил, что пойдет в президенты РФ

Сирийские повстанцы заявили о перемирии в Алеппо
Перемирие заключили для эвакуации из города бойцов и гражданских лиц. Конфликтующие стороны заключили перемирие по Алеппо facebook/AleppoAMC Представители сирийских повстанцев в Алеппо заявили о перемирии с представителями правительственных войск, сообщило Associated Press в своем твиттере. По данным агентства, соглашение о прекращении огня достигнуто для эвакуации бойцов и гражданских лиц с районов Алеппо, которые все еще контролируются представителями вооруженной сирийской оппозиции.
Больше читайте здесь:

Франция экстренно созывает заседание ООН
Франция запросила проведение встречи Совета Безопасности ООН по ситуации в сирийском городе Алеппо. На заседании будет обсуждаться решение ситуации, которая сейчас происходит в городе. Франция заявила, что нужно сделать все, что можно сделать для того, чтобы спасти жизни мирных жителей. Также, командующий группой повстанцев в сирийском городе призвал Америку и Турцию вмешаться в ситуацию, которая приобрела статус критической. В ООН заявили, что сирийское правительство убило не менее 82 мирных жителя в Алеппо.

Подробности читайте на Информ-UA:

Та вы ошибаетесь. Вам просто обидно, что маленькая Беларусь поставит раком пидорашку без всякой войны. Ну бывает чо.
Дядьку, кабы это по вежливому... Не спеши:). Высказывания вашего фюрера и действительность - разные вещи. Говорю о том, о чём знаю. Мы тоже тут...выеживались. Пока бабки танки не остановили. Потом потери. А потом осознание и... Ну дальше ты знаешь. Саддам тоже... авторитет был, невъебаться, а голова оторвалась таки... Или Каддафии... Да примеров тьма. Не спеши.

Франція і Великобританія скликають екстрене засідання Радбезу ООН щодо Алеппо
Франція у вівторок скликає екстрене засідання Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй з урегулювання кризи в сирійському Алеппо.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на ЛIГАБiзнесIнформ, про це повідомив посол Франції в ООН Франсуа Делаттр.

Великобританія приєдналася до запиту Франції.

Зустріч, як очікується, відбудеться пізніше сьогодні. На ній обговорюватимуть заходи з протидії "найскладнішій гуманітарній трагедії 21-го століття, яка розгортається на наших очах", повідомив посол.

Сьогодні Росія знову відкинула заклики до припинення вогню в Алеппо на тлі повідомлень ООН про масові розстріли цивільних осіб і втечу з міста. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що припиненню вогню має передувати встановлення евакуаційних коридорів.
Я просто не могу представить что должны сделать кацапы чтобы это не сошло им с рук.

Напали на Грузию - всем похер, все улыбаются, продолжают дружить с рахой.
Аннексия Крыма, начало войны войны на Донбассе - все дружно обеспокоились, пожурили раху, на отъебись ввели какие-то санкции.
Сбили пассажирский самолёт - мировое сообщество продолжает обеспокаиватся.
Кацапия выступает на стороне диктатора устроившего геноцид своего народа, совершает десятки если не сотни военных преступлений в Сирии - мировое сообщество продолжает чвякать-хуякать, даже парочки сраных санкций не ввели.

Darya Krapiva
Вчора о 12:26 ·
ПРО «ГОЛОДРАНЫЕ» ЗСУ

Не могу понять одного. Почему у моего мужа (уже год службы в зоне АТО) есть носки, трусы, термобелье, флисовый свитер, форма, берцы, мыло, шампунь, спальник и все остальное. В голову не приходит просить у кого-то. Либо выдали, либо купили на свою зп, которая позволяет мужчине купить личные вещи и средства гигиены, которые ему нравятся. Если не устраивает то, что дало МО. В ленте продолжают это клянчить у людей и давить на психику. Понимаю когда раненным, когда нет рядом близких и лечение дорогое, на автомобиль для скорой, аккумулятор и тд или еще какие-то случаи, когда сам не справишься.

Еще круто, когда есть возможность сделать пацанам хороший подгон таких вещей, но без надрыва почек, без рассказов, что они там стоят голые, босые и голодные, без истерии и проклятий, что все равнодушны. Да блин, не в равнодушии дело.

Просто сейчас не 14 год и каждый может себе позволить минимум для личного обеспечения. Конечно, не беру особые случаи, когда у человека трудная ситуация в семье, кто-то болеет, и вся зп уходит как вода сквозь пальцы. От этого не застрахован любой из нас. В таком случае помощь необходима, но эти ситуации следует описывать отдельно, не обобщать. Дай Бог, чтобы их было меньше. Спаси и сохрани…

Но….

Лично для меня нет ничего умилительного в том, что бабули отдают последние 50 грн на армию, наслушавшись брехни от истеричек. У кого поднимается рука взять? У волонтера ради милого поста и кучи лайков, о том, что с такими людьми мы победим? Или военного, который получает зп минумум в 5 раз больше, чем это бабуля?

Да, мне тоже пришлось ноги до жопы счесать, чтобы купить мужу все, что нужно. То, что он счел необходимым, хотя это было больше для повышения комфорта. Но ни как не первоочередная необходимость.

На первой линии рядовой состав получает не менее 11200 грн. Армия СЕЙЧАС полностью контрактная. Скажите, есть ли возможность выжить на эти деньги? Купить белье, средства гигиены и лекарства? Ответ - да.

Это опасная работа. Смертельно опасная работа. Но если отключить эмоции (а я жена военного, у меня их много) и взять чисто финансовую сторону, то очевидно, что даже рядовой солдат способен себе обеспечить минимум. И это при том, что МО все таки как ни как обеспечивает.

Есть огромная проблема с тыловыми службами, которые воруют или лениться заниматься своими прямыми обязанностями. Из-за этого часто не хватает размеров и не своевременная выдача.

Но это не повод обманывать и выпрашивать у людей, у которых сейчас и так зубы на полку.

Те бойцы, у кого есть яйца, любым способом выгрызают положенное, а не клянчат у волонтеров, потому что это легче.
Лучший способ помочь армии – пиз...ть тыловиков. Но это совсем другая история.

Суть в том, что сейчас нет необходимости снимать с себя последнюю рубашку и отдавать ее солдату. Я знаю, что украинцы это могут и уже 100 раз это доказывали.

В моем понимании военный человек это не просто слова. Это физически и морально сильный мужчина, знающий свое дело. Он обладает достоинством. Он не будет просить то, что в состоянии сделать сам.

Я люблю армию Украины. И считаю, что все должно быть честно и здраво. Без манипулирования чувствами людей. Не используйте и не позволяйте себя использовать.

В 2016 году военнослужащий ЗСУ не может быть голодранцем априори.

Не совсем согласна, но где-то близко по ощущениям.

Назад
Зверху Знизу