Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Теперь Федос топит за союз регионалов и олигарха Коломойского ?
нового хозяина себе обрел. Скоро в открітую уже свою козу ленточками "георгиевскими" украсит. После "референдума".

Ко-ко-ко:D Заглохни мартышка наваросская. Нету уже ни Пети во власти,
ни порохоботов. Засунь обратно в трусы деревянную саблю, хватай будёновку
и пиздуй отсюда, большевик семимесячный.

Бу-га-га.:іржач::іржач: Про труси та дерев'яну шаблюку особливо сподобалось .:клас:

Гелетей написал рапорт об отставке

Начальник Службы госохраны Украины Валерий Гелетей написал рапорт об отставке. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на его заявление на странице в Facebook.

Также он опубликовал фото рапорта.

"Для себя я решил, что напишу рапорт на увольнение после инаугурации, поскольку оставить свое подразделение в преддверии этого важного события было бы безответственно... Идя с должности руководителя Управления государственной охраны Украины, я буду продолжать свою преданную службу государству, народу, закону", - написал Гелетей.

А шо, навєрно Вавка Зельона візьме собі начальніком ахрани того красавчіка-блондіна , шо йому Беня наділив , чи все ж не забуде старого друга, і службу охорони ПерзЕдента очолить дружбан по Кварталу Юзік ?
--
db4bbd.webp

Не зламався навіть після поразки: 140 років тому народився Петлюра

60621121_10214300593008202_5248819879640825856_n.webp

Петлюра — сильний лідер у важкі часи. Він очолив Українську революцію 1917–1921 років у критичний час. Він не уникав складних рішень, робив помилки, але продовжував боротьбу.

Петлюра не зламався навіть після поразки революції. Тому для ворогів України став уособленням того незламного українського духу, з яким вони вже стикалися в попередні епохи. Тому ціле покоління борців за незалежність вони нарекли петлюрівцями, які стали наступниками ненависних Москві мазепинців і попередниками бандерівців, яких досі бояться у Кремлі.

Із днем народження, пане Отамане. Дякуємо і пам‘ятаємо!

Володимир В'ЯТРОВИЧ

Чрезвычайный и Полномочный посол Канады в Украине Роман Ващук считает, что перезапуск Верховного Суда и создание Антикоррупционного суда создали хорошую основу на верхах украинской судебной системы.
Об этом он рассказал в комментарии Цензор.НЕТ.

"Я думаю, помимо некоторых скептиков в гражданском обществе, перезапуск в Верховном Суде и создание Антикоррупционного суда создало хорошую основу на верхах украинской судебной системы. Но нужно серьезно поработать над перезапуском судов первой инстанции и апелляционных, чтобы не получались каждый день такие причуды, которые мы теперь видим, которые деморализуют как граждан, так и иностранных наблюдателей", - рассказал Ващук.

Посол выразил надежду, что "коммуникационный талант представителей среды нового президента позволит лучше донести людям тот массив изменений, которые начались и завершились", и тех, которые, возможно, еще нуждаются в корректировке.

Смотрите также на "Цензор.НЕТ: "Где дорога?" - посол Канады Ващук застрял на автомобиле в Черкасской области. ФОТО

На вопрос о том, видит ли желание нового президента поддерживать уже сделанные реформы, он ответил: "Мы видим желание и в двусторонних разговорах и в заявлениях, которые были сделаны. Подстерегают ли опасности? Всегда. В каждом политическом решении есть опасности. Но мы в принципе внимательны на то, чтобы подставить плечо для тех, кто хочет двигаться дальше по пути евроатлантических реформ". Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

eegj4a.webp

Yanina Sokolova
7 ч.
Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз.

Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК.

За 7 місяців я його ПОБОРОЛА

Публічне і реальне життя часто дуже конрастне:)
Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під»єднана до апаратів, нашпигана катетарами по всьому тілу і з дірками у животі.

За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці.

За цей же час я створила 30 ефірів Рандеву з Яніною Соколовою та КІНО з Яніною Соколовою, 20 випусків Вечер с Яниной Соколовой, здобула 2 срібні кнопки Youtube , провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси у нашій з Olesia Korzhenevska Screen School, видала книгу Шевченко на кожен день, зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який от от вийде у прокат у Парижі.

За ці 7 місяців я зрозуміла що таке справжня дружба, любов і жертовність.

І те, що наше суспільство НЕ ГОТОВЕ співіснувати, а держава не завжди готова надати прийнятні умови життя і лікування для таких як я.

За статистикою в Україні 1 мільйон хворих на рак. Я повторю ще раз: 1 мільйон! Тобто приблизно кожен 42 в Україні хворіє на цю жахливу бацилу.

Для середньо статистичного українця лиса людина з ознаками ослабленого організму – живий труп. Зіпсваний матеріал. Сміття, яке не варто прибирати, бо все одно згніє. Рак не обирає. Він нищить всіх. Незалежно від того слюсар ти чи відома телеведуча. Суспільство йому допомагає нищити. Я все це пережила на собі.

Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період.

Саме з цією метою ми з командою вирішили створити мультимедійний проект.

Тут можна підписатися на його сторінку

Я, Ніна

Ви не побачите там стомленої приреченості і жалю.
Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові.
Так, саме любові. Бо порятунок від раку – це любов.

ПІДТРИМАТИ ПРОЕКТ МОЖНА ТУТ

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОЕКТ ВИ ЗНАЙДЕТЕ ОСЬ ТУТ

Я дякую Національний Інститут Раку і моїм чудовим лікарям, які стали друзями: Alena Samokhvalova і Андрій Безносенко, які подарували мені шанс на життя. В Україні чудові лікарі! Я не їздила до Ізраїля, бо довіряю їм. Дякую Вам мої чарівники…

Я дякую родині, друзям, командам всіх моїх проектів і людям, які сприйняли мою біду як свою. Я дуже ціную допомогу кожного. Ви знаєте, що я це кажу саме про вас.

Я дякую моєму близькому другу Valeriy Kharchyshyn
Який був зі мною поруч і фізично і дистанційно весь цей період. Під час хімії, променевих терапій і постлікувальних синдромів, терпів мої емоційні вибрики, гормональні збої, міксовані кепським характером і аномальним для людьского організму болем. Я вдячна тобі,мій дорогий, і дуже тебе люблю.

Друзі, я хочу, щоб моя життєва історія стала корисною людям.

Тому прошу поширити цей пост та інфоормацію про проект "Я, Ніна".

Цінуйте кожен день. Живіть на повну!

ПЕРЕВІРЯЙТЕ ВЛАСНЕ ЗДОРОВ"Я РЕГУЛЯРНО!

Любіть цей світ і зробіть життя таким, за яке варто боротися.

Петро Порошенко в прямом эфире.
9 мин. назад ·

На Книжковому Арсеналі з Мариною

Заместитель главы Министерства иностранных дел по вопросам европейской интеграции Елена Зеркаль продолжает работать на своей должности. Об этом она написала в Facebook.

"Прежде всего, моя должность и роль в дипломатической службе не изменились - заместитель министра иностранных дел по вопросам европейской интеграции", - написала она.

Зеркаль выразила надежду, что дальше будет заниматься Соглашением об ассоциации с ЕС, добиться безвизового режима с ЕС, договариваться о поставках газа с ЕС, вести правовые споры против россии.

"Все важные проекты моей профессиональной жизни касаются утверждения верховенства права в Украине, в отношениях с партнерами и в мире. Это длительные процессы, которые требуют выдержки и взвешенности", - написала она.

Она также отметила, что "должности важны в контексте достижения целей, моей целью является продвижение и защита интересов Украины, а карьерные решения не должны идти в разрез с собственными ценностями и принципами".

Поэтому, пишет Зеркаль, "продолжаю реализацию определенные задачи и планы в Министерстве иностранных дел".

Напомним, 21 мая Владимир Зеленский подписал указ о назначении Елены Зеркаль заместителем главы Администрации президента. Однако позже указ Зеленского пропал из сайта президента. Источники РБК-Украина в АП сообщили, что Зеркаль отказалась от должности заместителя главы АП Андрея Богдана.

Позже Зеленский отменил указ о назначении Елены Зеркаль заместителем главы Администрации президента Украины.

Сегодня Зеленский назначил Вадима Пристайко заместителем главы Администрации президента.

Шановне панство, не корміть будь ласка козоєпа-грузчіка, вельми дякую.

Осталось заполучить спикера ВР, после чего зе может спокойно проснуться на дне Днепра с ногами в тазу с бетоном.
ПыСы. Навеяло аль-капоне

Назад
Зверху Знизу