Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Насамперед якнайшвидше треба зробити умови для голосування тим хто скористався можливостями безвіза.За кордоном безумовна підтримка діючого гаранта.Але можливостей її виказати нема ніц.Польша 4 виборчі дільниці і кілометрові черги.Перший тур, як лакмусовий папір,показав скільки в Україні ЗЕБЕДЛАНІВ.
От з цим треба працювати і виграти.
На почитай.Та треба. Але я не можу заспокоїтись. Я в шоці.
Польша поголовно за ваЗЕлина кстати.Польша 4 виборчі дільниці і кілометрові черги
Насамперед якнайшвидше треба зробити умови для голосування тим хто скористався можливостями безвіза.За кордоном безумовна підтримка діючого гаранта.Але можливостей її виказати нема ніц.Польша 4 виборчі дільниці і кілометрові черги.
Чехія Німеччина теж саме.![]()
Та нічим вже ці дебати не поможуть. Ворожа пропаганда 5 років вселяла ненависть до Пороха. Згадайте Петроффа, як він поступово почав ненавидіти. І не кажіть мені, що я наклюкалась. Дивлюсь на московію. Нормально ж почали осмислювати минуле, почались демократичні процеси, а потім бац, і Соловйов з Кіселльовим так засрали мозги, що залишились одиниці нормально думаючих. А вбивцю і диктатора замість Бога призначили.Данный законопроект предусматривает снятие с выборов кандидата, который не участвует в дебатах.
Yanina Sosnovskaya
А теперь понеслась.... Последствия голосования #поприколу.
![]()
Далеко не поголовно.Дуже багато не голосувало.Ніякої агітації шодо користувачів переваг безвізу не було.З тими хто закордоном таке складається враження владі не цікаві.Це велика помилка.Польша поголовно за ваЗЕлина кстати.
А прочитав?На болгарському.А это на каком языке?
Это ещё кто такая?Yanina Sosnovskaya
Оксана КосГермания не воюет. А мы потом удивляемся, что в армии 50х50 ПАП и ЗЕ.
Мене ще дратує оця клікуха "порохоботи"