Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Демократия. Знаменитая жительница Киева.

aab4hd.jpg

Ну и не менее знаменитые "проевропейские суперантикоррупционеры и депутаты"

deda0d.png

Ну а Антоха- запрыгнувший в социальный лифт. Хороший человек.
И вроде за Майдан. Но это не точно..

d8hjae.png

Перший тур, як лакмусовий папір,показав скільки в Україні ЗЕБЕДЛАНІВ.
От з цим треба працювати і виграти.
Насамперед якнайшвидше треба зробити умови для голосування тим хто скористався можливостями безвіза.За кордоном безумовна підтримка діючого гаранта.Але можливостей її виказати нема ніц.Польша 4 виборчі дільниці і кілометрові черги.:відстій:
Чехія Німеччина теж саме.:відстій:

Насамперед якнайшвидше треба зробити умови для голосування тим хто скористався можливостями безвіза.За кордоном безумовна підтримка діючого гаранта.Але можливостей її виказати нема ніц.Польша 4 виборчі дільниці і кілометрові черги.:відстій:
Чехія Німеччина теж саме.:відстій:

В Литві 3000,сам охерів,пів восьмої приперся 20 був.
21 в 7 поїду.

Антивсепропальщик/Антипопуліст

Mason Lemberg
Я вчора про це писав, повторю ще сьогодні:
Якщо ви хочете програти, то можете називати 30% дурнями, можете сратися з прихильниками Гриценка, Садового і навіть Юлі. У всякому разі, Зеленський, навідміну від Порошенка, прихильникам Юлі не обіцяє взагалі нічого. Навіть субсидій, не те щоб дешевих тарифів.
Напевне, в багатьох питаннях ви будете праві по-суті.

Але: ви програєте. Програє Україна.

Я налаштований вигравати.
І я знаю, що більшість людей в Україні не кончєні, що люди не можуть не звернути увагу на те, як зараз тішаться в Кремлі і як з усіх куточків повилізала мразота, яка розказує про те, що кастрюлеголові доскакалися.

Тому я буду людям пояснювати.
Так як я можу.
Бо зрештою, голоси багатьох з них, в тому числі за Зеленського, були віддані тому, що вони просто не знають що насправді змінилося в Україні (змінилося ДУЖЕ багато, змінилося на краще).
Чи були праві вони коли не цікавилися змінами? - Ні, не були.
Але держава, в особі Порошенка, профукала інформаційну політику. Тому така ситуація.

Тому будьте добрі, наберіться терпіння і ставтеся з повагою до людей, які БУЛИ проти Порошенка, але ЗА Україну.
Їх голос буде вирішальним.

Yanina Sosnovskaya
А теперь понеслась.... Последствия голосования #поприколу.:D

edddd6.jpg

Данный законопроект предусматривает снятие с выборов кандидата, который не участвует в дебатах.
Та нічим вже ці дебати не поможуть. Ворожа пропаганда 5 років вселяла ненависть до Пороха. Згадайте Петроффа, як він поступово почав ненавидіти. І не кажіть мені, що я наклюкалась. Дивлюсь на московію. Нормально ж почали осмислювати минуле, почались демократичні процеси, а потім бац, і Соловйов з Кіселльовим так засрали мозги, що залишились одиниці нормально думаючих. А вбивцю і диктатора замість Бога призначили.

Польша поголовно за ваЗЕлина кстати.
Далеко не поголовно.Дуже багато не голосувало.Ніякої агітації шодо користувачів переваг безвізу не було.З тими хто закордоном таке складається враження владі не цікаві.Це велика помилка.

Антивсепропальщик/Антипопуліст

Українські туристичні автобуси виходять на ринки Євросоюзу: компанія Еталон підписала дилерську угоду про постачання туристичних автобусів Еталон А084 до Польщі

Після проходження європейської сертифікації автобуса А084 «Тюльпан» їх будуть продавати в Польщі та інших країнах Європи.

Про це в інтерв'ю ЦТС розповів президент корпорації «Еталон» Володимир Бутко.

За словами Бутко, дилерську угоду про постачання автобусів А084 «Тюльпан» в Польщу вже підписано. Автобуси також планують поставляти в інші країни східної Європи - Болгарію, Словаччину, Польщу, Румунію, Литву, Латвію і Естонію. Що до Польщі, то туди планують поставити не менше 50 автобусів протягом року після завершення сертифікації.

«Ми розробили міжміський автобус, що відповідає стандарту Євро-6. Ми вже рік його сертифікуємо в Іспанії. Ми пройшли практично всі випробування,та приблизно в квітні ми повинні отримати сертифікат на автобус, - розповів Володимир Бутко.

Автобус А084 «Тюльпан» - нова розробка Чернігівського автозаводу. Автобус може використовуватися для туристичних поїздок і регулярних міжміських рейсів. Кузов - власна розробка філії «НДІ автомобілебудування» ТОВ «Чернігівський автозавод». Шасі - DAF LF. Автобус оснащений 4,5 літровим турбодизельним двигуном PACCAR PX-5 потужністю 213 к. с. і механічною 6-ступінчастою коробкою передач ZF. Довжина автобуса - 10 метрів, в салоні - 37 посадкових місць.
6jghhg.jpg

Мене ще дратує оця клікуха "порохоботи". Ніби це люди, що люблять і возвеличують його. Та мені він пофік як людина і мужчина. Та і до нього, як Президента, у мене багато запитань. Але я впевнена у головному, що Порошенко держе курс Європейський, до НАТО, що не здасть мою Україну московії. Та і оппонент шут, клоун, це вже занадто. Навіть за одне те, що його не хочуть, ненавидять кремлівськи вбивці, можно віддати за нього голос. Нема ж серед претендентів, на сьогодні, достойних.

Sergey Kariy
От Зеленского-Коломойского и его "господина xуйла".
Для армии Украины.
Трибунал.
Вчера перебежавшие к Зеленскому-Коломойскому людишки Авакова начали истерить и угрожать армии трибуналом.
Ещё бы - армия проголосовала за Порошенко. И результаты голосования такие, что в армии Порошенко уже в первом туре победил.
Этого испугало Коломойского, Авакова, Тимошенко. У них истерика, им страшно.
Истерику Авакова хорошо заметно по воплям в жиробаса Антохи Геращенко в Фейсбуке.
Ну а "кандидат Голобородько", похоже, просто не понял смысла произошедшего.

*Один важный момент - в Украине нет трибунала. Трибунал есть в россии. И в "ДНР-ЛНР" есть трибуналы.
У Зеленского-Коломойского уже договорились посередине и готовятся начать выдавать солдат и офицеров Украины в Рашку?
Интересно, что ещё Зеленский-Коломойский хочет выпросить на коленях у своего "господина xуйла"?
*Второй важный момент - в Украине офицеры и солдаты имеют право не выполнять незаконные приказы.
gjbda9.jpg

Германия не воюет. А мы потом удивляемся, что в армии 50х50 ПАП и ЗЕ.
Оксана Кос
16 ч.

Уважно подивіться на фото і подумайте, чому на території ООС ми маємо такі результати голосування по дільницях, де голосували військові. З ними ж на цих дільницях голосували і місцеві.
А ось результати з такої ж дільниці, на якій не було додаткового електорату.

участок Торецк Донецкая область
140698
1100 проголосовало
600 Порошенко
90 зеленский

Тому, негайно припиніть розганяти @цапську маніпуляцію. Армія з народом.
Армія з Головнокомандувачем.

Назад
Зверху Знизу