Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
А в чем спекуляция? Это профиль человека из фб, голосовавшего за Зе. Никаких попыток посмеяться с физических недостатков тут нет. Есть попытка хоть как-то понять электорат клоуна. Должны же там быть здоровые, в психическом плане, люди
Та ні, спекуляція все ж є. По-перше, одна нещасна людина з ДЦП не може щось розповісти про всі 30% виборців, про їх мотиви та світогляд. Однак, вигляд людини з такими порушеннями, у поєднанні з цитатою, може підсвідомо підводити людину до того, що між фото та цитатою є певна закономірність, мовляв, бачите, хто голосує за блазня? - ну все з ними ясно. По-друге, ДЦП викликає порушення моторики, а не розумової діяльності, багато осіб з ДЦП мають рівень інтелектуального розвитку вищий за середній, просто через свої фізичні вади вони можуть не здаватися такими розумними для оточуючих.

Вирвати з мільйонів тих, що голосували "папріколу", одну людину з фізичними вадами - це маніпуляція.

А в чем спекуляция? Это профиль человека из фб, голосовавшего за Зе.

Если фото совпадает с реальным профилем от лица которого писался пост (Вы это проверяли?) тогда вопросов нет! Но дофига фейковых приколов встречается.

Вирвати з мільйонів тих, що голосували "папріколу", одну людину з фізичними вадами - це маніпуляція.

Ебаааать! А рассказывать ежедневно на плюсах миллионам пиздеж про президента это шо? Да, мир жесток, увы. Еще раз - смеяться над больным человеком цели не было. А вот усомницца в нормальности голосовавших за зе - моё святое право, блядь!
Какой мерой меряете такой и вам... (с)

Типовий виборець "нового обличчя" Коломойського виглядає зовсім інакше, зазвичай, їх неможливо відрізнити від інших людей, тож зовнішність на фото взагалі ні про що не говорить.

Ебаааать! А рассказывать ежедневно на плюсах миллионам пиздеж про президента это шо? Да, мир жесток, увы. Еще раз - смеяться над больным человеком цели не было. А вот усомницца в нормальности голосовавших за зе - моё святое право, блядь!
Какой мерой меряете такой и вам... (с)
Ну, лити цілодобово лайно на опонентів, як це роблять "недорогенькі" та зрадофіли - це, все ж, не наш вибір, чи не так?

Щодо ненормальності - Вашу думку я цілком поділяю. А причина їх поведінки, напевно, криється не так вже й глибоко - у кожному суспільстві не більше 20% населення здатно до критичного мислення і аналізу своїх вчинків та їх довгострокового результату. Для інших 80% політика - це взагалі щось незрозуміле, тому вони віддають перевагу популістам (зазвичай, таким собі "простим людям, що розуміють народ") та їх простим рішенням.

Ну, лити цілодобово лайно на опонентів, як це роблять "недорогенькі" та зрадофіли - це, все ж, не наш вибір, чи не так?

Наш вибір - змусити людину мислити. Іноді непопулярними речами. У випадках, коли від її вибору залежить і моє майбутнє, а надто - майбутнє країни та нащадків, я можу виявитися нетолерантним. Вибачайте.

Путін заручник своєї картини світу, або Чому президент РФ не хоче закінчення війни

И с зекомандором в порваной на цицках рубахе впереди пехоты в наступлении.

Обычный такой пиздорез. С артой над дурными бошками, с обоссаными штанишками у ненашавойна, ну и т.д.
Милитарист!
bhg5ej.jpg

А шо делать Михалыч :незнаю:
До некоторых доходит только через горящую жопу, вернее хату.

До некоторых доходит только через горящую жопу, вернее хату.
Приглашаю 5 лет харьковскую вату в гости поглядеть - как оно там в дыре? Не хотят - у нас такого не будет. Наши тоже так думали.

Обычный такой пиздорез. С артой над дурными бошками, с обоссаными штанишками у ненашавойна, ну и т.д.
:клас:
Жінка каже -лісапед ще потрібен...
А я її на гаджет фалую.

acchb8.jpg

Може після парламентських домовимось.:незнаю:

Хочецца верить, шо пронесёт... Но, думаю, хуйло Зе на вшивость начнет проверять прям сразу после победы. Жалко пацанов в окопах, хотя за придурков придецца всем отдувацца. Я там пару страниц тому постил инфу от Шарпа про вероятность большой войны. Однако может так случицца, шо у хуйла хватит наглости и наш, забытый богом, улус осчастливить посещением. Чего конешно не хотелось.Бы.
Но... нам свое робыть(с)

Назад
Зверху Знизу